2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

ayyyy valla ne guzel yazkissin cnm yaa bencede artik onumuzdeki aylara bakmak lazim kac ay oldu hatirlamiyorum esimle cocuktan baska birsey konustugumu yada yemege ciktigimizi cok guzel soylemissin hemen uyguluycam

bende izmirdeyim ve buralıyım,hava koşulları ve şehir pozitif olmaya oldukça elverişli gel görki ben her ay umutlarımı kaybediyorum.bende kendime yaz için söz verdim...baharda yenilenmek için...bu hafta sonu toprağa basıp tüm negatif enerjimi atmalıyım!

Sende çok şanslısın hep gitmek istedim izmire bir türlü kismet olmadı :) artik önümüzdeki senelerde gideriz inşallah görmeyi çok isterim

ayyyy valla ne guzel yazkissin cnm yaa bencede artik onumuzdeki aylara bakmak lazim kac ay oldu hatirlamiyorum esimle cocuktan baska birsey konustugumu yada yemege ciktigimizi cok guzel soylemissin hemen uyguluycam
Bizde öyle canım cocuk konusuna o kadar üzülüyoruz ki ikimizde...hiç verimli vakit geçiremiyoruz.hep konu aklımız orda.
İnşallah yaz hepimize iyi gelecektir

xnm ben test yapmistim zaten negatif cikti o yuzden oturdum adeti bekliyorum ama gunlerde gecmek bilmiyor yaa

xnm ben test yapmistim zaten negatif cikti o yuzden oturdum adeti bekliyorum ama gunlerde gecmek bilmiyor yaa

Aaa ben onu okumayı atlamışım demek ki canım kusura bakma valla geçmiyor adet olayım direk doktorun yanındayım ben normal yoldan hamile kalamayacağım anlaşılan

merhabalar arkadaşlar,

bende aranıza yeni katıldım,2 kızım var dünyalar talısı bende 3. yü yapmak istiyorum dr gittim olmuşken erkek olsun (hayırlısı ile). temmuzda dr gideceğim yumurtalığımı kontrole alacak yumurta çatlatma iğnesi olacağım sonra ilişki %70 erkek ihtimali varmış bu şekilde. Bakacagız artıkın :)

aynen cnm bende onu dusunuyrm adet olayim tup bebek merkezine gidicem bunun yaninda namaz kilip bol bol dua edicem
Sanırım tüp bebek yaptırmak için erken daha eşim henüz yolun başındayız diyor ama yumurta takibi yaptırabilirim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay en azından ayda bir yumurta oluşmuş çatlamış oluyordu böyle 2 ay geçti gelen giden yok

cnm benim yunurta catlama olusmasinda bir sikinti yok ama olmuyor iste bu yontemleride denemek istiyorum ben yasim gecsin istemiyorum genc yasta anne olmak istyrum o yuzden tup bebeklede olmzsa yapcak birsey yok hersey allahtan deyip o verene kadar beklerim

Canım aynı düşüncedeyim bende biran önce gelsin istiyorum yaşın kaç canım ne kadar zamandır evlisin?

Meraba kızlar beklemek nekadar kötü geçmıyor bırturlu adetıme 6gun kaldı yüzümde sıvilceler oldu belim agrıyor ve cok sinirliyim kesin adet olucam Yinede işte belki diyorum sizce test nezaman yapsam cıkabilir şuan erken mı offff

cnm valla erken ovrenende var gec ogrenende yani yapmk yada yapmamak sana kalmis

kizlar bubsayfada o kadar cok kisiyizki birbirimizi tanimadan samimi oluyoruz herseyimi biliyoruz bence konu sahibi bir liste hazirlasin her gun dua kervani yapalim boylelikle birbirimize ettigimiz dualarla belki bebegimiz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…