- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.261
ayyyy valla ne guzel yazkissin cnm yaa bencede artik onumuzdeki aylara bakmak lazim kac ay oldu hatirlamiyorum esimle cocuktan baska birsey konustugumu yada yemege ciktigimizi cok guzel soylemissin hemen uyguluycamBu aralar ben de desteğe ihtiyaç duyuyorum ev işleri falan her şeyi saldım. Tava kir bakır tava da elde yıkanıyor ama üşenmeden kalkıp yumurta pişirecem. Tedavi ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlarım henüz kullanmıyorum ama sizi anlıyorum biraz daha şanslı görüyorum aslında sizleri. Yapın iğnenizi ama sonrasında romantik film izleyin mum yakın evi loş aydınlatın tv ye şömine resmi yükleyin müzik açın kocanıza sadece sarılın . Ödev gibi görev gibi tarih tutmayalım bu ay en azından çabalayalım
bende izmirdeyim ve buralıyım,hava koşulları ve şehir pozitif olmaya oldukça elverişli gel görki ben her ay umutlarımı kaybediyorum.bende kendime yaz için söz verdim...baharda yenilenmek için...bu hafta sonu toprağa basıp tüm negatif enerjimi atmalıyım!Ben Ankara da yaşıyorum evimin yanında yürüyüş parkuru var. Orada yürüyenleri gördükçe benim de yürüyesim geliyor . Dün yağmurda deli gibi koştum. Ama sadece 2 tur. Valla içimdeki stres filan kalmadı diyebilirim . Bugün hava kapalı evde temizlik yaparak spor yapıcimmmmm. Benim bat 16 mart ama nisan ayında daha verimli olacağıma inanıyorum . Çok iyi beslensek fena olmayacak hanımlaaaaaar
Sende çok şanslısın hep gitmek istedim izmire bir türlü kismet olmadı :) artik önümüzdeki senelerde gideriz inşallah görmeyi çok isterimbende izmirdeyim ve buralıyım,hava koşulları ve şehir pozitif olmaya oldukça elverişli gel görki ben her ay umutlarımı kaybediyorum.bende kendime yaz için söz verdim...baharda yenilenmek için...bu hafta sonu toprağa basıp tüm negatif enerjimi atmalıyım!
Bizde öyle canım cocuk konusuna o kadar üzülüyoruz ki ikimizde...hiç verimli vakit geçiremiyoruz.hep konu aklımız orda.ayyyy valla ne guzel yazkissin cnm yaa bencede artik onumuzdeki aylara bakmak lazim kac ay oldu hatirlamiyorum esimle cocuktan baska birsey konustugumu yada yemege ciktigimizi cok guzel soylemissin hemen uyguluycam
xnm ben test yapmistim zaten negatif cikti o yuzden oturdum adeti bekliyorum ama gunlerde gecmek bilmiyor yaa
İnşallah ailecek güzel bir tatile gelirsin bebişinle!Sende çok şanslısın hep gitmek istedim izmire bir türlü kismet olmadı :) artik önümüzdeki senelerde gideriz inşallah görmeyi çok isterim
Ay inşallah canım hepimiz bebisleniriZ inşallah :)İnşallah ailecek güzel bir tatile gelirsin bebişinle!
xnm ben test yapmistim zaten negatif cikti o yuzden oturdum adeti bekliyorum ama gunlerde gecmek bilmiyor yaa
aynen cnm bende onu dusunuyrm adet olayim tup bebek merkezine gidicem bunun yaninda namaz kilip bol bol dua edicemAaa ben onu okumayı atlamışım demek ki canım kusura bakma valla geçmiyor adet olayım direk doktorun yanındayım ben normal yoldan hamile kalamayacağım anlaşılan
Sanırım tüp bebek yaptırmak için erken daha eşim henüz yolun başındayız diyor ama yumurta takibi yaptırabilirim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay en azından ayda bir yumurta oluşmuş çatlamış oluyordu böyle 2 ay geçti gelen giden yokaynen cnm bende onu dusunuyrm adet olayim tup bebek merkezine gidicem bunun yaninda namaz kilip bol bol dua edicem
cnm benim yunurta catlama olusmasinda bir sikinti yok ama olmuyor iste bu yontemleride denemek istiyorum ben yasim gecsin istemiyorum genc yasta anne olmak istyrum o yuzden tup bebeklede olmzsa yapcak birsey yok hersey allahtan deyip o verene kadar beklerimSanırım tüp bebek yaptırmak için erken daha eşim henüz yolun başındayız diyor ama yumurta takibi yaptırabilirim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay en azından ayda bir yumurta oluşmuş çatlamış oluyordu böyle 2 ay geçti gelen giden yok
cnm benim yunurta catlama olusmasinda bir sikinti yok ama olmuyor iste bu yontemleride denemek istiyorum ben yasim gecsin istemiyorum genc yasta anne olmak istyrum o yuzden tup bebeklede olmzsa yapcak birsey yok hersey allahtan deyip o verene kadar beklerim
25 cnmyasim 17 aylik evliyimCanım aynı düşüncedeyim bende biran önce gelsin istiyorumyaşın kaç canım ne kadar zamandır evlisin?
cnm valla erken ovrenende var gec ogrenende yani yapmk yada yapmamak sana kalmisMeraba kızlar beklemek nekadar kötü geçmıyor bırturlu adetıme 6gun kaldı yüzümde sıvilceler oldu belim agrıyor ve cok sinirliyim kesin adet olucam Yinede işte belki diyorum sizce test nezaman yapsam cıkabilir şuan erken mı offff
25 cnmyasim 17 aylik evliyim
insaallah cnm benimBence senin tüp bebeğe gerek kalmadan gelecek bebeğin içimden öyle geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?