2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bence yapma daha yeni okudum nette kan testinde çıkar varsada idrarda mümkün değil bence şuan.2 gün daha bekle

Evde de yürüyebilirsin internet varsa bir sürü video var pilates yapıyorum ben evde ama evde Leslie ile walk at home var bir mil ile başla ideali 3 mil. İnan süper oluyor biraz da cam aç ev serin olsun havalandır evi de.

Ay al kocanı kordonda bir yürü inan çok iyi gelir. Ben çocuk yapacaz dedikçe eşim soğudu. Yanı akışına bırak senelerce çocuğu olmayan var kendine iki sene tanı acele ettikçe stres oluyor insan bırak yaş geçerse geçsin her evliliğin bir reçetesi var bence

Hemen bakıyorum canım söylediğin şeye

Önceden tatil hiç alamıyoruz özel sektör de eşim. Bu sene ilk defa önceden ucuz olsun diye tatil satın aldık. Eşim de kesin tatil tarihinde gebe kalırsın diyor olsun da güneşleniriz nolacak suya girince doğum erken olur diyorlar ya eski hurafeler arkadaşlar dün gece de yazdım yok olmuyor yok gelen giden gibi şeyler yazınca buradakiler de stres oluyoruz sadece nisan ve mayıs ayı bir de benim önerimi deneseniz. Bat yazıp sadece sonuç bekleseniz olumsuz enerji yaymasanız.

Benim evi temizlemek iki.kat spor inan :) ama bu yürüyüş videosunada bakayım bi ilginç geldi

Evde spor fikri güzel.. yatmadan önce kitap ta olabilir tavsiyelerde bulunuruz falan

Çok haklısın canım katılıyorum görüşlerine bende öyle düşünüyorum adet günü gelmeden test yapmak vs. sadece stres başka bişey değil olacağı varsa rabbim ol der olur bu kadar yani biraz tevekkül edebilsek sabredebilsek keşke zor evet ama yapacak başka şeyler de çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…