- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.281
Bence yapma daha yeni okudum nette kan testinde çıkar varsada idrarda mümkün değil bence şuan.2 gün daha bekleMeraba kızlar beklemek nekadar kötü geçmıyor bırturlu adetıme 6gun kaldı yüzümde sıvilceler oldu belim agrıyor ve cok sinirliyim kesin adet olucam Yinede işte belki diyorum sizce test nezaman yapsam cıkabilir şuan erken mı offff
Yanı haklısınız En ıyısı haftasonuna kadar beklemek bakalım hayırlısı olsunBence yapma daha yeni okudum nette kan testinde çıkar varsada idrarda mümkün değil bence şuan.2-3 gün daha bekle
Ben kesinlikler yapmam geçikmeden daha evvel yaptım insan cok üzülüyor ya geçikince en azından olasılık fazla oluyor...zaten şu testlere verdiğimiz paralarYanı haklısınız En ıyısı haftasonuna kadar beklemek bakalım hayırlısı olsun
Evde de yürüyebilirsin internet varsa bir sürü video var pilates yapıyorum ben evde ama evde Leslie ile walk at home var bir mil ile başla ideali 3 mil. İnan süper oluyor biraz da cam aç ev serin olsun havalandır evi de.Ay ne.kadar güzel ya evinin yanında yürüyüş parkuru olması. Bende urfa da yaşıyorum eşimin görevinden dolayı inan cikasim gelmiyor dışarıya markete gitmeye kalksam bile tedirgin oluyorum doğduğumdan beri mersinde yaşadım kültür farkı var tabikide ister istemez 8 ay geçti henüz daha tam adepte olamadım
Ay al kocanı kordonda bir yürü inan çok iyi gelir. Ben çocuk yapacaz dedikçe eşim soğudu. Yanı akışına bırak senelerce çocuğu olmayan var kendine iki sene tanı acele ettikçe stres oluyor insan bırak yaş geçerse geçsin her evliliğin bir reçetesi var bencebende izmirdeyim ve buralıyım,hava koşulları ve şehir pozitif olmaya oldukça elverişli gel görki ben her ay umutlarımı kaybediyorum.bende kendime yaz için söz verdim...baharda yenilenmek için...bu hafta sonu toprağa basıp tüm negatif enerjimi atmalıyım!
Hemen bakıyorum canım söylediğin şeyeEvde de yürüyebilirsin internet varsa bir sürü video var pilates yapıyorum ben evde ama evde Leslie ile walk at home var bir mil ile başla ideali 3 mil. İnan süper oluyor biraz da cam aç ev serin olsun havalandır evi de.
Bak Can'ım doğumdan sonra 12 kilo vermişti arkadaşım. Öncesinde de spor spordur evde yapılacak başka aktiviteler de var kendi vücut ağırlığınla hareket yapabilirsin internette bir sürü video var ayrıca ev temizlemek de sporHemen bakıyorum canım söylediğin şeye
Benim evi temizlemek iki.kat spor inan :) ama bu yürüyüş videosunada bakayım bi ilginç geldiBak Can'ım doğumdan sonra 12 kilo vermişti arkadaşım. Öncesinde de spor spordur evde yapılacak başka aktiviteler de var kendi vücut ağırlığınla hareket yapabilirsin internette bir sürü video var ayrıca ev temizlemek de spor
Evde spor fikri güzel.. yatmadan önce kitap ta olabilir tavsiyelerde bulunuruz falanBak Can'ım doğumdan sonra 12 kilo vermişti arkadaşım. Öncesinde de spor spordur evde yapılacak başka aktiviteler de var kendi vücut ağırlığınla hareket yapabilirsin internette bir sürü video var ayrıca ev temizlemek de spor
Malesef bu ay da olmadı12-16 mart bat bekleyenler
@parcalandim 13 @novasa 15 @jeway 14Zeze493 15 @n-u-r06 12 @Yagmureylul 15 @Zuzupink 12 @leydii18 11 @nakkash 13 Cankiriklarim 14 @cimrigelin 16 @hasatvakti 15 @kkk91 16 @kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 A Alya_sura88 16 @esmer58 16 @zehzeh2 15 melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
@mmmerwe @Rabisscyln @LeylaKaya
Ne tarz kitaplar okumayı seviyorsun canımEvde spor fikri güzel.. yatmadan önce kitap ta olabilir tavsiyelerde bulunuruz falan
Önceden tatil hiç alamıyoruz özel sektör de eşim. Bu sene ilk defa önceden ucuz olsun diye tatil satın aldık. Eşim de kesin tatil tarihinde gebe kalırsın diyor olsun da güneşleniriz nolacak suya girince doğum erken olur diyorlar ya eski hurafeler arkadaşlar dün gece de yazdım yok olmuyor yok gelen giden gibi şeyler yazınca buradakiler de stres oluyoruz sadece nisan ve mayıs ayı bir de benim önerimi deneseniz. Bat yazıp sadece sonuç bekleseniz olumsuz enerji yaymasanız.
Cevap vermediniz banaYaa kızlar yarın bat benim şimdi test alıp yapsam mı sizceeeçıkar mı acaba 1 gün kala
Canm bazilari erken belli oluyor bazilari gec yani negatif cikarsa dogruluk payi olmaya bilir ama pozitf cikarsa var demektr buyuk olasilikla bir gun daha beklemeyim.diyosan yap derim insallah cikar canmCevap vermediniz bana
Canim bence çıkar varsa eğer geç döllenme olmadiysaCevap vermediniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?