2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Selam kızlar benm ıdrar testlerm silik çıktı bebiş cok istyorum. Adet gunumden beri 3 gunluk ıdrar testi. İlk bebeğim olucak inş pek bilgim yok silik olması şüphelimi

Eklentiler

• _20170314_141937.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 389
Canım 2.30-40 arası randevum.yoldayim ama öğlen dayanamadım gene test yaptım gayet koyu renk çıktı iki çizgi de.karisik bir durum oldu bakalım inşallah.guzel sonuç alırım
Dedim sana yeni idrara cıktiğın için test öyle olmustur.hcg az vardı demekki neyse hayirlı sonuclarla gel

Cevap vermediniz bana

Canm bazilari erken belli oluyor bazilari gec yani negatif cikarsa dogruluk payi olmaya bilir ama pozitf cikarsa var demektr buyuk olasilikla bir gun daha beklemeyim.diyosan yap derim insallah cikar canm
Sağolun kızlar yaa sabırsızlıktan 1 gün daha bekleyemedim gittim test aldım şimdi yapıcam Allahım inşallah pozitif cikarrr

Yumurtlama gununden emin misin adet tarihinden 14 gun once oluyor. Eger gec olduysa hemen cikmayabilir. Benimki gec oldu adetimin 4. Gunu cikti canim

Cnm emin değilim ya akıntı takibi yapıyordum bata göre 24 Şubat yumurtlama günüydü ver 24 Şubat tek ilişki oldu sabaha şeffaf akıntı gördüm eşim işi dolayısıyla haftada 1 on günde bir eve geliyor o yüzden bi dahaki birliktelik 2 Mart'ta oldu B'nde ya 2 şinde olduysa diye şüpheye girdim bu gün aile hekimliğinde kan verdim yarın çıkacak artık 2 şinde bile tuttuysa yarın kesin belli olur ak koyun kara koyun

Pazartesiyi beklicem varsada kesemiz flan gözüksün. İnşallah sende hamilesin sonuç beklıyosun sanırım.Rabbim isteyen herkese versin
Evet canim ya az once bakti doktor kese gozukmedi. Erken zaten daha gec yumurtladim cunku. Hcg degerime gore bu hafta icinde tekrar gelicem kese için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…