- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.321
Canm sonucun ne ciktiYok canm henuz degil. Kontrol ediyorum surekli e sonuctan ama cikmadi
Ins canim ya benim de yumurtlama 24 subat birlikte bebislerimize kavusuruz ins ☺Cnm emin değilim ya akıntı takibi yapıyordum bata göre 24 Şubat yumurtlama günüydü ver 24 Şubat tek ilişki oldu sabaha şeffaf akıntı gördüm eşim işi dolayısıyla haftada 1 on günde bir eve geliyor o yüzden bi dahaki birliktelik 2 Mart'ta oldu B'nde ya 2 şinde olduysa diye şüpheye girdim bu gün aile hekimliğinde kan verdim yarın çıkacak artık 2 şinde bile tuttuysa yarın kesin belli olur ak koyun kara koyun
Canım üzülme bak senin gibi çok kişi var hayırlı doğru zamanı bekliyoruz hepimiz.Malesef nepnet bir negatif
Polisiye aşk fantastik olabilir :) önerilerde bulunursak böyle en azından geceleri yatmadan önce yada gün içerisinde kafamız dağılmış olur biraz.kitap okuyarak :)Biyografi, gerçek yaşam ya da polisiye olabilir sen ??
Maşallah canım güzel artmış darısı hepimizin başına:)Kizlaaar cumadan bu yana 555 e cikmis. Cuma 85 di. ☺
Canım üzme kendini her zaman hayırlısını dile lütfenMalesef nepnet bir negatif
Tebrikederim kan testi yaptır artık.Selam kızlar benm ıdrar testlerm silik çıktı bebiş cok istyorum. Adet gunumden beri 3 gunluk ıdrar testi. İlk bebeğim olucak inş pek bilgim yok silik olması şüphelimi
Oh oh maşallah canımKizlaaar cumadan bu yana 555 e cikmis. Cuma 85 di. ☺
Doğru diyorsun canımCanım üzme kendini her zaman hayırlısını dile lütfen
Selam hanımla anca girebildim temizlik yaptım afedersiniz evi b.k götürüyorduBu aralar ben de desteğe ihtiyaç duyuyorum ev işleri falan her şeyi saldım. Tava kir bakır tava da elde yıkanıyor ama üşenmeden kalkıp yumurta pişirecem. Tedavi ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlarım henüz kullanmıyorum ama sizi anlıyorum biraz daha şanslı görüyorum aslında sizleri. Yapın iğnenizi ama sonrasında romantik film izleyin mum yakın evi loş aydınlatın tv ye şömine resmi yükleyin müzik açın kocanıza sadece sarılın . Ödev gibi görev gibi tarih tutmayalım bu ay en azından çabalayalım
Ev isleri ne ver kendini dışarı cikamiyorsan hem ev duzenlenir temizlenir hem başka şeylerle kafanı meşgul etmiş olursun:))ayyyy hadi nasil aticaz banada soyleyin
Cnm bu konuda hiç bi fikrim yok sen netten arastirbu akşamda yapacağım maceralarımı yazarım bu konudaacaba 4 er gün arayla tekrarlayanlar olmuş öyle yapsam mı?
Ay benim de kafamı uzun uzun dağıtacak ütüler varEv isleri ne ver kendini dışarı cikamiyorsan hem ev duzenlenir temizlenir hem başka şeylerle kafanı meşgul etmiş olursun:))
Geçmiş.olsun canım Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin olur inşallah en.kısa zamanda üzülme bak bende de olmadı bu ay :)Doğru diyorsun canımilk bebeğimi 11 haftalikken kaybettim sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah
Ne güzel cnm ben bursada yaşıyorum bu arada bursada yaşayan hemsehrim çıkar umarimBen Ankara da yaşıyorum evimin yanında yürüyüş parkuru var. Orada yürüyenleri gördükçe benim de yürüyesim geliyor . Dün yağmurda deli gibi koştum. Ama sadece 2 tur. Valla içimdeki stres filan kalmadı diyebilirim . Bugün hava kapalı evde temizlik yaparak spor yapıcimmmmm. Benim bat 16 mart ama nisan ayında daha verimli olacağıma inanıyorum . Çok iyi beslensek fena olmayacak hanımlaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?