- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.341
Canım inanır misin bebek planı yapmadan önce hergun saçlarımı yapardım evde kivircik saçlarım üşenmeden giderdim duzlestirirdim güzel güzel.giyinip beklerdim.eşimi ne zaman bebek yapalım dedik ben saldım kendimi saçıma başıma dikkat etmez oldum benimde eski halime dönmem lazım bir an onceBugün adet oldum 9 nisan yeni bat. Bu ay kafama takmadan kendimle ve günlük rutinimle deneyeceğim. Hatta her hafta bir fön çektirsem makyaj yapıp eşimi öyle karşılasam diyorum
Cnm benimde adet düzensiz ya ne zaman adet olacağını bilememek çok kötü. Ama bu ovulasyon testleri sayesinde ne zaman adet olacagimi hesaplayabilecegim. O yuzden adet günü gelmeden test yapmicam gerçekten insanı kötü etkiliyor negatif cikinca
Merhaba hoşgeldin cnm allah bagiskasin evlatlarimizi kaç yaşında hanımlar??merhabalar arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım,2 kızım var dünyalar talısı bende 3. yü yapmak istiyorum dr gittim olmuşken erkek olsun (hayırlısı ile). temmuzda dr gideceğim yumurtalığımı kontrole alacak yumurta çatlatma iğnesi olacağım sonra ilişki %70 erkek ihtimali varmış bu şekilde. Bakacagız artıkın :)
Nasıl bi liste cnm biraz acsanakizlar bubsayfada o kadar cok kisiyizki birbirimizi tanimadan samimi oluyoruz herseyimi biliyoruz bence konu sahibi bir liste hazirlasin her gun dua kervani yapalim boylelikle birbirimize ettigimiz dualarla belki bebegimiz olabilir
Cnm bi ara bende yaptım leslie ama beni hiç yormadi o yüzden bıraktım insanity workout yapmış biri olarak leslie bebek oyuncagi:))Benim evi temizlemek iki.kat spor inan :) ama bu yürüyüş videosunada bakayım bi ilginç geldi
Yeni bat ne zaman?Malesef bu ay da olmadı
ayyy ben onu denedim cnm bi ara yaaa dagilmiyor kafam benimEv isleri ne ver kendini dışarı cikamiyorsan hem ev duzenlenir temizlenir hem başka şeylerle kafanı meşgul etmiş olursun:))
Canım gebesin:))Selam kızlar benm ıdrar testlerm silik çıktı bebiş cok istyorum. Adet gunumden beri 3 gunluk ıdrar testi. İlk bebeğim olucak inş pek bilgim yok silik olması şüphelimi
Masallah canm cok guzelKizlaaar cumadan bu yana 555 e cikmis. Cuma 85 di. ☺
Canm belli olmadimi insallah iyi sonuclar almisindirCanim bence çıkar varsa eğer geç döllenme olmadiysa
Iyi fikirmis ben küçük cadimla ilgilenmekten kendime doğru dürüst bakamiyorumBugün adet oldum 9 nisan yeni bat. Bu ay kafama takmadan kendimle ve günlük rutinimle deneyeceğim. Hatta her hafta bir fön çektirsem makyaj yapıp eşimi öyle karşılasam diyorum
Bende de bi ara plates uygulaması vardı telefonumda onunla 10 12 gün.kadar çalıştım sonra araya birşeyler girdi bıraktım tekrar başlamayı düşünüyorum günlük iyi geliyor. Birde instagramda seda meriç diye bir kadın var evde spor yaparak baya sağlıklı bir görünüme sahip olmuş instagram kullanıyorsanız tavsiye ederim videoları falan baya eğlenceli motive ediciCnm bi ara bende yaptım leslie ama beni hiç yormadi o yüzden bıraktım insanity workout yapmış biri olarak leslie bebek oyuncagi:))
cnm listeye katilmak isteyenler okuayacaklar adini yazdiricaklar bat yazar gini yani bizde her gun onlara dua edicez bize dua edilecek cnmNasıl bi liste cnm biraz acsana
Hangi dua yi tavsiye edersin?cnm listeye katilmak isteyenler okuayacaklar adini yazdiricaklar bat yazar gini yani bizde her gun onlara dua edicez bize dua edilecek cnm
Canım ben valla ovulasyon testinde de her gün tekrar stres oldum 35.gün pozitif oldu şimdi bir umut o günü ovulasyon kabul edip adet bekliyorum bakalım olursam belki bu ay rahim filmi çektiririmCnm benimde adet düzensiz ya ne zaman adet olacağını bilememek çok kötü. Ama bu ovulasyon testleri sayesinde ne zaman adet olacagimi hesaplayabilecegim. O yuzden adet günü gelmeden test yapmicam gerçekten insanı kötü etkiliyor negatif cikinca
35.gun mu yumurta catladiCanım ben valla ovulasyon testinde de her gün tekrar stres oldum 35.gün pozitif oldu şimdi bir umut o günü ovulasyon kabul edip adet bekliyorum bakalım olursam belki bu ay rahim filmi çektiririm
Valla testin yalancısıyım ama 35 36 koyuydu 37 silikleşti okuduklarım göre 37.gün çatladı canım :)35.gun mu yumurta catladi
O zaman 14 17 gün sonra adet olursun benimde 33.gun çatladı 51.gun adet oldum yani 17 gün sonraValla testin yalancısıyım ama 35 36 koyuydu 37 silikleşti okuduklarım göre 37.gün çatladı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?