2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bugün adet oldum 9 nisan yeni bat. Bu ay kafama takmadan kendimle ve günlük rutinimle deneyeceğim. Hatta her hafta bir fön çektirsem makyaj yapıp eşimi öyle karşılasam diyorum
Canım inanır misin bebek planı yapmadan önce hergun saçlarımı yapardım evde kivircik saçlarım üşenmeden giderdim duzlestirirdim güzel güzel.giyinip beklerdim.eşimi ne zaman bebek yapalım dedik ben saldım kendimi saçıma başıma dikkat etmez oldum benimde eski halime dönmem lazım bir an once

Cnm benimde adet düzensiz ya ne zaman adet olacağını bilememek çok kötü. Ama bu ovulasyon testleri sayesinde ne zaman adet olacagimi hesaplayabilecegim. O yuzden adet günü gelmeden test yapmicam gerçekten insanı kötü etkiliyor negatif cikinca

Merhaba hoşgeldin cnm allah bagiskasin evlatlarimizi kaç yaşında hanımlar??

kizlar bubsayfada o kadar cok kisiyizki birbirimizi tanimadan samimi oluyoruz herseyimi biliyoruz bence konu sahibi bir liste hazirlasin her gun dua kervani yapalim boylelikle birbirimize ettigimiz dualarla belki bebegimiz olabilir
Nasıl bi liste cnm biraz acsana

Bugün adet oldum 9 nisan yeni bat. Bu ay kafama takmadan kendimle ve günlük rutinimle deneyeceğim. Hatta her hafta bir fön çektirsem makyaj yapıp eşimi öyle karşılasam diyorum
Iyi fikirmis ben küçük cadimla ilgilenmekten kendime doğru dürüst bakamiyorum

Cnm bi ara bende yaptım leslie ama beni hiç yormadi o yüzden bıraktım insanity workout yapmış biri olarak leslie bebek oyuncagi:))
Bende de bi ara plates uygulaması vardı telefonumda onunla 10 12 gün.kadar çalıştım sonra araya birşeyler girdi bıraktım tekrar başlamayı düşünüyorum günlük iyi geliyor. Birde instagramda seda meriç diye bir kadın var evde spor yaparak baya sağlıklı bir görünüme sahip olmuş instagram kullanıyorsanız tavsiye ederim videoları falan baya eğlenceli motive edici

Canım ben valla ovulasyon testinde de her gün tekrar stres oldum 35.gün pozitif oldu şimdi bir umut o günü ovulasyon kabul edip adet bekliyorum bakalım olursam belki bu ay rahim filmi çektiririm

.....DUYURU...

Kızlar sizden rica ediyorum adet olanlar yeni bat tarihlerini yazsın. Listeden çıkmak isteyenler bana söylesin cikartayim. Bat takibi yapiyorum sürekli subattan kalan batlar var alıntı yapmaya yoruldum ayriyeten profil mesajlarına gidip bat soruyorum rica ediyorum dikkat edelim..

(Zamanın da batlarini yazanlar dikkate almasin.. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…