- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.361
O zaman 14 17 gün sonra adet olursun benimde 33.gun çatladı 51.gun adet oldum yani 17 gün sonra
ya varis cekilebilir cnm kenzul ars okuyabiliriz yada rabbi hebli minessalihin olabilir cnmHangi dua yi tavsiye edersin?
2 3 güne gelirOff acayip sıkıldım canım beklemekten valla bu cumartesi 14gün olacak bakalım gelir herhalde adet artık ondan sonra
Mesela 1 gün 10 kişi. Diğer gün 10 kisiye dua bu şekilde mi olsun?ya varis cekilebilir cnm kenzul ars okuyabiliriz yada rabbi hebli minessalihin olabilir cnm
5-10 nisan arası bekliyorum batı ikisinin arası bi tarih yaz canım bana.....DUYURU...
Kızlar sizden rica ediyorum adet olanlar yeni bat tarihlerini yazsın. Listeden çıkmak isteyenler bana söylesin cikartayim. Bat takibi yapiyorum sürekli subattan kalan batlar var alıntı yapmaya yoruldum ayriyeten profil mesajlarına gidip bat soruyorum rica ediyorum dikkat edelim..
(Zamanın da batlarini yazanlar dikkate almasin.. )
Hadi gözun aydin cnm haftaya görursun keseyiKizlaaar cumadan bu yana 555 e cikmis. Cuma 85 di. ☺
İşinize karışmak gibi olmasın kuzular şöyle mi yapsak grupta hamiş olmayan kaç kişi var listede sayalım arapça bilenler meryem süresi okusun bilmeyenler de 7 istiğfar 11 selavat 11 ihlas fatiha ayetel kürsü Allahümme ya varis çekse olmaz mı kaç kişi varsa bir hafta içinde bitecek şekilde sayılara bölsek birde gerçek isimle etsek duaları olmaz mıMesela 1 gün 10 kişi. Diğer gün 10 kisiye dua bu şekilde mi olsun?
Cok sukur canm masallahKızlar kan sonucum 670 çıktı doktor gayet sağlıklı bir gebelik dedi,gecen çarşamba 34 su deger. keseyi fkn göremedik.iki hafta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi.cok mutluyum rabbim herkese nasip eder inşallah
Hadi gözün aydin cnm saglıkla doğar inşallahKızlar kan sonucum 670 çıktı doktor gayet sağlıklı bir gebelik dedi,gecen çarşamba 34 su deger. keseyi fkn göremedik.iki hafta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi.cok mutluyum rabbim herkese nasip eder inşallah
cnm meryem suresi cok uzun o yuzden kisiler zorlanabilir daha kolay dular tercih etmeliyiz bence cunku cok kalabaligizİşinize karışmak gibi olmasın kuzular şöyle mi yapsak grupta hamiş olmayan kaç kişi var listede sayalım arapça bilenler meryem süresi okusun bilmeyenler de 7 istiğfar 11 selavat 11 ihlas fatiha ayetel kürsü Allahümme ya varis çekse olmaz mı kaç kişi varsa bir hafta içinde bitecek şekilde sayılara bölsek birde gerçek isimle etsek duaları olmaz mı
İnşallah canım2 3 güne gelir
Canim ben bugun hasta oldum yeni bat 14 nisan.....DUYURU...
Kızlar sizden rica ediyorum adet olanlar yeni bat tarihlerini yazsın. Listeden çıkmak isteyenler bana söylesin cikartayim. Bat takibi yapiyorum sürekli subattan kalan batlar var alıntı yapmaya yoruldum ayriyeten profil mesajlarına gidip bat soruyorum rica ediyorum dikkat edelim..
(Zamanın da batlarini yazanlar dikkate almasin.. )
Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin canım sağlıkla hayrla kolay doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin MevlamKızlar kan sonucum 670 çıktı doktor gayet sağlıklı bir gebelik dedi,gecen çarşamba 34 su deger. keseyi fkn göremedik.iki hafta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi.cok mutluyum rabbim herkese nasip eder inşallah
Haklısın canım bi kaç kısa ayet var hayrlı nesil (çocuk) isteme onları okuyabiliriz adetim bitince yazabilirim istersenizcnm meryem suresi cok uzun o yuzden kisiler zorlanabilir daha kolay dular tercih etmeliyiz bence cunku cok kalabaligiz
Âmin canım insalalh,rabbim.herkese nasip etsinRabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin canım sağlıkla hayrla kolay doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Mevlam
aynen cnm olabilirHaklısın canım bi kaç kısa ayet var hayrlı nesil (çocuk) isteme onları okuyabiliriz adetim bitince yazabilirim isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?