2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ins canim ya benim de yumurtlama 24 subat birlikte bebislerimize kavusuruz ins ☺

Âmin cnm âmin senn de değer yükselmiş sağlıkla al kucağına inşallah karnım ağrıyor pedle dolaşıyorum sürekli oldum diye bakıyorum yok midem bulanıyo az önce başım döndü yani tmm sevgili psikolojim bu kadar da olmaz ki

ne kadardir deniyorsunuz peki

Kızlar hamile kalanlar ve adaylar adetime 4-5 gün var.
Bugün göğüslerimde hassasiyet başladı batma böyle çekiliyo gibi oluyor benim adette bu kadar hissetmezdim...
Boyunlarım vücudum cok sıcak ama ayaklarım buz gibi...
Akıntım belirti sayacak kadar yok.Az beyaz akıntı
Kasıklarımda arada batma oluyo birde çok acayip böyle idrarıma sıkışmışım gibi hissediyorum kasıklarımı...
benim geçikmeden test yapma adetim yoktur.
Umutlanmakfa istemiyorum ya inşallah hamileyimdir bir tek buraya yazıyorum eşime bile yansıtmıyorum çünkü hevesleniyor oda hemen kıyamam.
#bat18mart

Merhaba kızlar konu açtım cevap lamadım lutfen yardımcı olurmusunz bilginize ihtyacım var Adet gününün iki gün gecikti sonra geldi ilk gün Yoğun geldi ve kasık ağrım vardı fazlasıyla Ama akşama doğru azaldı gece hiç gelmedi ugün İkinci günüm çok az geliyor normalde çok yoğun olurdu kesik kesik ve az az geliyor acaba hamile olabilir miyim artı baş dönme ve kasık batması var

Olur cnm bu işi sen yapsan nasıl olur??:)

Merhaba arkadaşlar bir süredir girmedim nedeni kendimi strese sokmak istemememdi. Çalışmalara devam malesef. Yeni bat tarihim 24 mart. İnşallah inşallah güzel sonuçlar gelir.. TurkuazKrampon
Teşekkür ederim cnm hep girmek istemezsen bat tarihlerini bildirmen yeterli

Canim yeni bat 23 nisan

İnsSllah hamissindir tatlim belirtilerin guzel. Mutlu haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…