2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gozunaydin canim masaallah. Kustum sana bize haber vermedin

Saka saka cok mutlu oldum canim hadi kiz grliyor insAllahhhhhhhj

Kızlar şimdi biraz alakasız olacak ama siyah nokta sıkıntısı yaşayan varmı aranız da ben son zamanlarda özellikle burnumda ki siyah noktalarla resmen savaşıyorum burun bantları maskeler falan kullanıyorum ama bir sonuca ulaşamadım

Canim bugin kirmizi kart yedim yeni bat 13 nisan ama bu ay takiptekim calisma yok.

Sorun yasamiyorum ama eczanelerde satilan siyah maske kullanan arkadadim memnundu cnm.

Canım valla bi sen cevap verdin bana
İnsan her kelimeyi önemsiyor bu durumda malum...valla ateş çıkıyor benden ayaklarım hariç,inşallah güzel olur herşey bu defada değilse bi daha asla vücudumu dinlemiycem
Aslinda ennn guzeli dinlememek canim da ahh gonule laf gecer mi? Bosver guzel heyecanlar bunlar insAllah hamissindir tatlim.

Canım bak dedik sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş bebeğini

Kızlar yarın kan tahlili yaptırıcam ama testi tekrarlayayım dedim pazar günü sabah normal testle flaş ışığı üzerine tutuluca görülebilen o kadar belirsiz bir çizgi görmüştüm bugün okuldan gelince tekrarladım çizgi belirleşmiş bu iyiye işaret herhalde yarın kan tahlili sonucumu paylaşırım bat bugündü normalde

Eklentiler

• IMG_0755.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
Tebrikler canım şimdiden testin markası nedir
K karayipkorsani birde karnın şuan adet olcakmış gibi şiş mi?

Merhaba canim iyiyim cok sukur bugun adet oldum sukur. Ovi testi aldim 2/3 ay takip ywpacagim yumurtlamami. Sonrasi tekrar baslayacagim denemelere. Malum kiz istiyoruz calismalari bu yonde devam ettiricez insAllah.

Sen nasilsin canim?
Iyiyim bende cnm adet oldum ama çok az geliyor bende anlamadım nedendir. Pro olmusuz:))

Yumurta aki maskesini denedinmi şekerim?

Ay yok canım denemedim burna mi sürüyoruz onu
Evet cnm ilk önce buhar banyosu yapiyorsun yuzundeki bütün gozenekleri açıyorsun sonra hemen kurulayip yumurta akını siyah nokta olan yerlere fırça yardimiyla suruyorsun sonra tuvalet kağıtları çift katlı olur ya onu ikiye ayiriyorsun dikkatlice tek kat olması gerekli sonra aki sürdükten sonra tek katlı tuvalet kağıdını yapistiriyorsun sonra kagidin üzerine kağıt yüzündeyken tekrar fırçayla yumurta akindan suruyorsun işlem bittikten sonra 15 dakika bekletiyorsun yüzünde böyle taş gibi oluyor. Sonra yavaşça kağıdı yüzünden alıyorsun koparmadan kalıp gibi çıkıyor. Sonra cikan kagidi güneş isigina tutup kagidin uzerinde duran siyah noktalara bakman yeterli:)))

Bunu yarın deneyecegim canım olanlarida yazcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…