- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.401
Gozunaydin canim masaallah. Kustum sana bize haber vermedinKızlar kan sonucum 670 çıktı doktor gayet sağlıklı bir gebelik dedi,gecen çarşamba 34 su deger. keseyi fkn göremedik.iki hafta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi.cok mutluyum rabbim herkese nasip eder inşallah
Canim bugin kirmizi kart yedim yeni bat 13 nisan ama bu ay takiptekim calisma yok......DUYURU...
Kızlar sizden rica ediyorum adet olanlar yeni bat tarihlerini yazsın. Listeden çıkmak isteyenler bana söylesin cikartayim. Bat takibi yapiyorum sürekli subattan kalan batlar var alıntı yapmaya yoruldum ayriyeten profil mesajlarına gidip bat soruyorum rica ediyorum dikkat edelim..
(Zamanın da batlarini yazanlar dikkate almasin.. )
Canım valla bi sen cevap verdin banaİnsSllah hamissindir tatlim belirtilerin guzel. Mutlu haberler bekliyoruz
Sorun yasamiyorum ama eczanelerde satilan siyah maske kullanan arkadadim memnundu cnm.Kızlar şimdi biraz alakasız olacak ama siyah nokta sıkıntısı yaşayan varmı aranız da ben son zamanlarda özellikle burnumda ki siyah noktalarla resmen savaşıyorum burun bantları maskeler falan kullanıyorum ama bir sonuca ulaşamadım
Aslinda ennn guzeli dinlememek canim da ahh gonule laf gecer mi?Canım valla bi sen cevap verdin bana
İnsan her kelimeyi önemsiyor bu durumda malum...valla ateş çıkıyor benden ayaklarım hariç,inşallah güzel olur herşey bu defada değilse bi daha asla vücudumu dinlemiycem
Siyah maske mi tamam canım bir onuda deneyeyim yoksa olmayacak böyle :)Sorun yasamiyorum ama eczanelerde satilan siyah maske kullanan arkadadim memnundu cnm.
Canim yazdim ama sanirim gormedin. Bat 24 mart benim. Tesekkur ederim..
Canım bak dedik sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş bebeğiniKızlar kan sonucum 670 çıktı doktor gayet sağlıklı bir gebelik dedi,gecen çarşamba 34 su deger. keseyi fkn göremedik.iki hafta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi.cok mutluyum rabbim herkese nasip eder inşallah
Yalniz sakin netten alma sahte oluyormus. En iyisi eczaneden alinanmis.Siyah maske mi tamam canım bir onuda deneyeyim yoksa olmayacak böyle :)
Tebrikler canım şimdiden testin markası nedirKızlar yarın kan tahlili yaptırıcam ama testi tekrarlayayım dedim pazar günü sabah normal testle flaş ışığı üzerine tutuluca görülebilen o kadar belirsiz bir çizgi görmüştüm bugün okuldan gelince tekrarladım çizgi belirleşmiş bu iyiye işaret herhaldeyarın kan tahlili sonucumu paylaşırım bat bugündü normalde
Canım kusura bakma inan.tahlil çok geç çıktı o bekleyiş çok strsliydi.Tekrar doktora tahlili gösterir göstermez yazdımGozunaydin canim masaallah. Kustum sana bize haber vermedin
Saka saka cok mutlu oldum canim hadi kiz grliyor insAllahhhhhhhj
Iyiyim bende cnm adet oldum ama çok az geliyor bende anlamadım nedendir. Pro olmusuz:))Merhaba canim iyiyim cok sukur bugun adet oldum sukur. Ovi testi aldim 2/3 ay takip ywpacagim yumurtlamami. Sonrasi tekrar baslayacagim denemelere. Malum kiz istiyoruz calismalari bu yonde devam ettiricez insAllah.
Sen nasilsin canim?
Yumurta aki maskesini denedinmi şekerim?Kızlar şimdi biraz alakasız olacak ama siyah nokta sıkıntısı yaşayan varmı aranız da ben son zamanlarda özellikle burnumda ki siyah noktalarla resmen savaşıyorum burun bantları maskeler falan kullanıyorum ama bir sonuca ulaşamadım
Tamam canım teşekkür ederim :)Yalniz sakin netten alma sahte oluyormus. En iyisi eczaneden alinanmis.
Ay yok canım denemedim burna mi sürüyoruz onuYumurta aki maskesini denedinmi şekerim?
Ayy cnm kusura bakma nolur vallahi kafa kalmadi bende:)) bende yazdıktan sonra hatirladimCanim yazdim ama sanirim gormedin. Bat 24 mart benim. Tesekkur ederim..
Evet cnm ilk önce buhar banyosu yapiyorsun yuzundeki bütün gozenekleri açıyorsun sonra hemen kurulayip yumurta akını siyah nokta olan yerlere fırça yardimiyla suruyorsun sonra tuvalet kağıtları çift katlı olur ya onu ikiye ayiriyorsun dikkatlice tek kat olması gerekli sonra aki sürdükten sonra tek katlı tuvalet kağıdını yapistiriyorsun sonra kagidin üzerine kağıt yüzündeyken tekrar fırçayla yumurta akindan suruyorsun işlem bittikten sonra 15 dakika bekletiyorsun yüzünde böyle taş gibi oluyor. Sonra yavaşça kağıdı yüzünden alıyorsun koparmadan kalıp gibi çıkıyor. Sonra cikan kagidi güneş isigina tutup kagidin uzerinde duran siyah noktalara bakman yeterli:)))Ay yok canım denemedim burna mi sürüyoruz onu
Bunu yarın deneyecegim canım olanlarida yazcamEvet cnm ilk önce buhar banyosu yapiyorsun yuzundeki bütün gozenekleri açıyorsun sonra hemen kurulayip yumurta akını siyah nokta olan yerlere fırça yardimiyla suruyorsun sonra tuvalet kağıtları çift katlı olur ya onu ikiye ayiriyorsun dikkatlice tek kat olması gerekli sonra aki sürdükten sonra tek katlı tuvalet kağıdını yapistiriyorsun sonra kagidin üzerine kağıt yüzündeyken tekrar fırçayla yumurta akindan suruyorsun işlem bittikten sonra 15 dakika bekletiyorsun yüzünde böyle taş gibi oluyor. Sonra yavaşça kağıdı yüzünden alıyorsun koparmadan kalıp gibi çıkıyor. Sonra cikan kagidi güneş isigina tutup kagidin uzerinde duran siyah noktalara bakman yeterli:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?