2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar aranız da folik asit kullanımına başlayan varmı ben 1 buçuk aydır kullanıyorum b vitamin desteği sağlıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş
Fololik asit aşe kullanıyorum hap degil benim toz halinde gebeliğe hazırlıyor bebeğe faydası varmış 4 aydır yaklaşık kullanıyorum

Kızlar Bat istiyorsunuz ama Bat nedir bilmiyorum kiii ? Ya ben bu konularda çok bilgisizim araştırıyorum ama yeterli kalmıyor

Bende inofolic şase kullanıyorum bebekte omurilik ve organ gelişimine çok büyük katkısı varmış kullanmaya başlamayalar bence başlayabilirler planlı hamilelikler için önceden kullanmaya başlamak çok büyük bir avantaj

Kızlar aranız da folik asit kullanımına başlayan varmı ben 1 buçuk aydır kullanıyorum b vitamin desteği sağlıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş
Aralik ayinda baslamistim kullanmaya yaklasik 1.5 ay kullandim inofolic combi kapsül olandan sonra baktim adet olmuyorum biraktim kullanmayi baska topiclerde kullananlarda adet geciktirmis bende o yuzdendir diye birakmistim megerse benim kistim varmis o sebep oluyormus gecikmeye yeniden başlamayi dusunuyorum bu sefer inofolic şase ye

Teşekkürlerrr. Yarın adet günüm işte arkadaşlar ağrılarım hiç dinmiyor önceden sadece adetım yaklaştın da göğüslerim ağrır Ve şişerdi şimdi ise kasıt agrım halsızlık sürekli uyumak istiyorum, o yüzden yarını dört gözle bekliyorum bakayım hasta olucakmıyım

Bende 2 aydir kullaniyorum 6 ay kullanacagim kesinlikle cok onemli ymis bende tavsiye ederim

Yumurtlama gününü belirlemis miydin canim? Yani ovu testi falan yaptin mi?
Eger yumurtlama gününü biliyorsan ustune 14 gun say. O zaman ogrenebilirsin gebelik olup olmadigini. Seninle tarihlerimiz ayni ben de beklemedeyimm bakalim :)

ben yumurtlama filan anlamıyorum dahan3 aylık evliyim ancak bu ay 4 5 kez çalıştık sanırım en son 26 ocakda adet olmustum bu ayda 24 şubat bakalım beklemedeyim inş hayırlı haberlere ulaşırız

Merhaba kızlar 2 gündür takip ediyorum sizi birlikte bekleyelim diye hesap açtım ilk defa yazıyorum. İnşallah birlikte hayırlı haberler alırız. Benim bat 24 şubat :)

Kızlar benim bat 24 şubat yumurtlama günüme göre. Bugün ilk idrarla gebelik testi yaptım sonuç negatif. Silil de olsa çıkmalı mıydı. Umudum cok azaldı..

Merhaba kızlar 2 gündür takip ediyorum sizi birlikte bekleyelim diye hesap açtım ilk defa yazıyorum. İnşallah birlikte hayırlı haberler alırız. Benim bat 24 şubat :)
Merhaba canım hoşgeldin inşallah hayirlisiyla hepimiz guzel haberler alalim :) ne zamandir istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…