- 16 Kasım 2016
- 186
- 81
- 98
- 45
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
İnşlah canımerkek kafası işte bizim kadar detaylı araştırsa bilir yanıltıcı bir sürü durum oldugunu inş hamileymdirde yalancı cıkmam
Fololik asit aşe kullanıyorum hap degil benim toz halinde gebeliğe hazırlıyor bebeğe faydası varmış 4 aydır yaklaşık kullanıyorumKızlar aranız da folik asit kullanımına başlayan varmı ben 1 buçuk aydır kullanıyorum b vitamin desteği sağlıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş
Beklenen adet tarihi canım bundan sonraki ilk adetini ne zaman olmayı bekliyorsunKızlar Bat istiyorsunuz ama Bat nedir bilmiyorum kiii ? Ya ben bu konularda çok bilgisizim araştırıyorum ama yeterli kalmıyor
Aralik ayinda baslamistim kullanmaya yaklasik 1.5 ay kullandim inofolic combi kapsül olandan sonra baktim adet olmuyorum biraktim kullanmayi baska topiclerde kullananlarda adet geciktirmis bende o yuzdendir diye birakmistim megerse benim kistim varmis o sebep oluyormus gecikmeye yeniden başlamayi dusunuyorum bu sefer inofolic şase yeKızlar aranız da folik asit kullanımına başlayan varmı ben 1 buçuk aydır kullanıyorum b vitamin desteği sağlıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş
Bende 2 aydir kullaniyorum 6 ay kullanacagim kesinlikle cok onemli ymis bende tavsiye ederimBende inofolic şase kullanıyorum bebekte omurilik ve organ gelişimine çok büyük katkısı varmış kullanmaya başlamayalar bence başlayabilirler planlı hamilelikler için önceden kullanmaya başlamak çok büyük bir avantaj
Yumurtlama gününü belirlemis miydin canim? Yani ovu testi falan yaptin mi?kızlar günaydı hafta sonu doğum günüm vardı malumunuz o sebeple pek giremedim aramıza katılan arkadaşlara merhaba bu arada... benim bat 24 şubat 4 gün kaldı dün yaptığımda silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı kafamda deli sorular kasıklarımda ki ağrı adet olcakmısım gibi agrılar ama ben adet olurken karnım hiç agrımaz hissetmem bile olduğumu ne zaman tekrar test yapmalıyım ki acaba grç mi yumurtluyorum çalışmalarıda bıraktık 2,3 gündür.
Yumurtlama gününü belirlemis miydin canim? Yani ovu testi falan yaptin mi?
Eger yumurtlama gününü biliyorsan ustune 14 gun say. O zaman ogrenebilirsin gebelik olup olmadigini. Seninle tarihlerimiz ayni ben de beklemedeyimm bakalim :)
Bende başladım cnm geçen ay kullandım hep adet olunca bıraktım bugün yarın yine başlıcam içmeye adetim bitinceKızlar aranız da folik asit kullanımına başlayan varmı ben 1 buçuk aydır kullanıyorum b vitamin desteği sağlıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş
Merhaba canım hoşgeldin inşallah hayirlisiyla hepimiz guzel haberler alalim :) ne zamandir istiyorsunuzMerhaba kızlar 2 gündür takip ediyorum sizi birlikte bekleyelim diye hesap açtım ilk defa yazıyorum. İnşallah birlikte hayırlı haberler alırız. Benim bat 24 şubat :)
Bence umudun azalmasin daha adetine 4 gün var canim hiiiç belli olmazzz bu durumlarKızlar benim bat 24 şubat yumurtlama günüme göre. Bugün ilk idrarla gebelik testi yaptım sonuç negatif. Silil de olsa çıkmalı mıydı. Umudum cok azaldı..
Haklısın canım umarım hayırlısı olur. Bekleyelim biraz daha..Bence umudun azalmasin daha adetine 4 gün var canim hiiiç belli olmazzz bu durumlar
Amiin inşallah canımHaklısın canım umarım hayırlısı olur. Bekleyelim biraz daha..
2 aydır istiyoruz canım hoşbuldum bu arada :)Merhaba canım hoşgeldin inşallah hayirlisiyla hepimiz guzel haberler alalim :) ne zamandir istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?