2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Tebrikler canım şimdiden testin markası nedir
K karayipkorsani birde karnın şuan adet olcakmış gibi şiş mi?
Testin markası bebetime canım karnım şiş kasıklarımda belimde adet olucakmışım gibi ağrı ve batma var benim ilk hamileliğimde de belirtiler böyleydi bikaç gün önce beyaz akıntılarım oldu bende belirtiler bunlar

Bende de belirti var gibi ama artık psikolojik mi gerçekten mi beynim eror verdi...Adet olursam cok pis hayalkırıklığı olcak.

Sagol canim benim. Ins bebisin ayak sesleridir bunlar

Ayy ins bebiş vardir canim. O beyaz akinti bende de var. Kasik batmasi ve bel agrisi da var. Eger kesin olsun diyorsan Adet gunun gecince yap mutlaka ins cikar

Hadi hayırlısı canım Ins degerlerin iyi çıkar

Ayy ins bebiş vardir canim. O beyaz akinti bende de var. Kasik batmasi ve bel agrisi da var. Eger kesin olsun diyorsan Adet gunun gecince yap mutlaka ins cikar
İnşallah canım ya Allah yüzüme baksın.
Akıntım cok değil ama bi ıslaklık hissediyorum beni göğüslerim şaşırttı en çok hiç böyle olmazdı benim adette göğüs hassasiyetim yoktur yani...hamile değilsem bende şaşırcam kendime.Cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum.

Amin canim amin. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucagini bos bırakmasın

Cnm o goguslerdki değişiklik gerçekten anlasiliyo bende goguslerimden damarlar cekiliyomus gibi hissetmistim inş güzel haberler alırız sendende :)

Cnm o goguslerdki değişiklik gerçekten anlasiliyo bende goguslerimden damarlar cekiliyomus gibi hissetmistim inş güzel haberler alırız sendende :)
Buna cok ihtiyacım var canım ya geçmişte kaybettiğim bebeğimin acısını ancak başka bir evlat dindirecek biliyorum.Allah sizlerinde sağlıkla kucağına versin inş canım.Ateş basıncada bi heveslendimkimseyede demiyorum dostlarıma falan milet bıkacak benden hamile değilsem tribe giriyorum diye

Boşver kimseye söyleme cnm bende hala kimseye söylemedim bi eşim bide ben biliyorum ne bileyim hemen herkes öğrenince nazar değecek mis gibi geliyor kalp atışları duyulana kadar da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz inş seninde hakkında hayırlısı olur rabbim sana da gönlündeki nasip etsin inş cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…