- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.421
Tmm cnm buhr banyosunu nasil yapacagini biliyonmuBunu yarın deneyecegim canım olanlarida yazcam
Biliyorum canım onu yarın eşim gittikten sonra denerim öğlen bunu sağol BebegimTmm cnm buhr banyosunu nasil yapacagini biliyonmu
Amin canim ☺Maşallah canım güzel artmış darısı hepimizin başına:)
Canim bu testte dağılma olmus. Idrar fazla gelmis bence. Idrar miktarini kullanim kilavuzundan okuyarak tekrar yap bakalim bu teste gore gebelik var demek dogru olmazKızlar sizce bisey varmı ben anlamadım kan testi de yaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Sagol canimMasallah canm cok guzel
Testin markası bebetime canımTebrikler canım şimdiden testin markası nedir
K karayipkorsani birde karnın şuan adet olcakmış gibi şiş mi?
Doktor da oyle soyledi 5 binde karindan gorunur dedi. Yuksek degil mi ya ben bu cuma ya da cumartesi gorunir diye umuyordumHadi gözun aydin cnm haftaya görursun keseyi
Bende de belirti var gibi ama artık psikolojik mi gerçekten mi beynim eror verdi...Adet olursam cok pis hayalkırıklığı olcak.Testin markası bebetime canımkarnım şiş kasıklarımda belimde adet olucakmışım gibi ağrı ve batma var benim ilk hamileliğimde de belirtiler böyleydi bikaç gün önce beyaz akıntılarım oldu bende belirtiler bunlar
Sagol canim benim. Ins bebisin ayak sesleridir bunlarÂmin cnm âmin senn de değer yükselmiş sağlıkla al kucağına inşallah karnım ağrıyor pedle dolaşıyorum sürekli oldum diye bakıyorum yok midem bulanıyo az önce başım döndü yani tmm sevgili psikolojim bu kadar da olmaz ki
Ilk ay canim yasmin kullaniyordum bıraktığım ay hamile kaldimne kadar surede hamile kaldin cnm
Ayy ins bebiş vardir canim. O beyaz akinti bende de var. Kasik batmasi ve bel agrisi da var. Eger kesin olsun diyorsan Adet gunun gecince yap mutlaka ins cikarKızlar hamile kalanlar ve adaylar adetime 4-5 gün var.
Bugün göğüslerimde hassasiyet başladı batma böyle çekiliyo gibi oluyor benim adette bu kadar hissetmezdim...
Boyunlarım vücudum cok sıcak ama ayaklarım buz gibi...
Akıntım belirti sayacak kadar yok.Az beyaz akıntı
Kasıklarımda arada batma oluyo birde çok acayip böyle idrarıma sıkışmışım gibi hissediyorum kasıklarımı...
benim geçikmeden test yapma adetim yoktur.
Umutlanmakfa istemiyorum ya inşallah hamileyimdir bir tek buraya yazıyorum eşime bile yansıtmıyorum çünkü hevesleniyor oda hemen kıyamam.
#bat18mart
Hadi hayırlısı canım Ins degerlerin iyi çıkarKızlar yarın kan tahlili yaptırıcam ama testi tekrarlayayım dedim pazar günü sabah normal testle flaş ışığı üzerine tutuluca görülebilen o kadar belirsiz bir çizgi görmüştüm bugün okuldan gelince tekrarladım çizgi belirleşmiş bu iyiye işaret herhaldeyarın kan tahlili sonucumu paylaşırım bat bugündü normalde
İnşallah canım ya Allah yüzüme baksın.Ayy ins bebiş vardir canim. O beyaz akinti bende de var. Kasik batmasi ve bel agrisi da var. Eger kesin olsun diyorsan Adet gunun gecince yap mutlaka ins cikar
Yasmin kullanirken korunuyormuydun?Ilk ay canim yasmin kullaniyordum bıraktığım ay hamile kaldim
Amin canım inş iyi çıkar burdan size haber vericemHadi hayırlısı canım Ins degerlerin iyi çıkar
Amin canim amin. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucagini bos bırakmasınİnşallah canım ya Allah yüzüme baksın.
Akıntım cok değil ama bi ıslaklık hissediyorum beni göğüslerim şaşırttı en çok hiç böyle olmazdı benim adette göğüs hassasiyetim yoktur yani...hamile değilsem bende şaşırcam kendime.Cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum.
Yasmin zaten dogum kontrol hapi canim korunma amacli kullanıyordum. Biraktigim ay hamile kaldimYasmin kullanirken korunuyormuydun?
Cnm o goguslerdki değişiklik gerçekten anlasiliyo bende goguslerimden damarlar cekiliyomus gibi hissetmistim inş güzel haberler alırız sendende :)İnşallah canım ya Allah yüzüme baksın.
Akıntım cok değil ama bi ıslaklık hissediyorum beni göğüslerim şaşırttı en çok hiç böyle olmazdı benim adette göğüs hassasiyetim yoktur yani...hamile değilsem bende şaşırcam kendime.Cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum.
Buna cok ihtiyacım var canım ya geçmişte kaybettiğim bebeğimin acısını ancak başka bir evlat dindirecek biliyorum.Allah sizlerinde sağlıkla kucağına versin inş canım.Ateş basıncada bi heveslendimCnm o goguslerdki değişiklik gerçekten anlasiliyo bende goguslerimden damarlar cekiliyomus gibi hissetmistim inş güzel haberler alırız sendende :)
Boşver kimseye söyleme cnm bende hala kimseye söylemedim bi eşim bide ben biliyorum ne bileyim hemen herkes öğrenince nazar değecek mis gibi geliyor kalp atışları duyulana kadar da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz inş seninde hakkında hayırlısı olur rabbim sana da gönlündeki nasip etsin inş cnm benimBuna cok ihtiyacım var canım ya geçmişte kaybettiğim bebeğimin acısını ancak başka bir evlat dindirecek biliyorum.Allah sizlerinde sağlıkla kucağına versin inş canım.Ateş basıncada bi heveslendimkimseyede demiyorum dostlarıma falan milet bıkacak benden hamile değilsem tribe giriyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?