- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.441
bu aksam yaptim daha yayvan tencere ile iyi performans alamadim.ama tuvalete çıktım.anlayacagin canim bagirsaklari da yumuşatılıyor.basur olanlara da faydali.son bi aksam daha yapacagim.salak kocam hala piyasada yok.zaten cocugun olmamasi sayesinde fiziken mumkun değil.Cnm bu konuda hiç bi fikrim yok sen netten arastir
Canım bu adaçayını hangi.günler içeceğiz kaç gün içmeliyizBoşver kimseye söyleme cnm bende hala kimseye söylemedim bi eşim bide ben biliyorum ne bileyim hemen herkes öğrenince nazar değecek mis gibi geliyor kalp atışları duyulana kadar da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz inş seninde hakkında hayırlısı olur rabbim sana da gönlündeki nasip etsin inş cnm benim
Cnm adet olduktan sonra başlayıp yumurtlama gününe kadar iciyosun ben günde bir bardak icmistim sen adet oldunmu ki ne durumdasinCanım bu adaçayını hangi.günler içeceğiz kaç gün içmeliyiz
Teşekkür ederim canım bi kaç gün sonra tekrar denicemCanim bu testte dağılma olmus. Idrar fazla gelmis bence. Idrar miktarini kullanim kilavuzundan okuyarak tekrar yap bakalim bu teste gore gebelik var demek dogru olmaz
merhabalar arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım,2 kızım var dünyalar talısı bende 3. yü yapmak istiyorum dr gittim olmuşken erkek olsun (hayırlısı ile). temmuzda dr gideceğim yumurtalığımı kontrole alacak yumurta çatlatma iğnesi olacağım sonra ilişki %70 erkek ihtimali varmış bu şekilde. Bakacagız artıkın :)
İnşallahh canım doğrudurCanım gebesin:))
Kan testini pazartesiye erteledim. Biraz daha bekleyeyim. Canım valla adet belirtilerini yaşdım hep. Kasık agrısı bel ağrısı gögüslerde şişme ucları acıdı. Bunlar her ay oluyodu zaten Halsizlik şüphelendırdı beni yataktan kalkamıyodum dayak yemiş gibiydım. 5.ayımda hamile kaldım. Diğer aylar hep psikolojık olarak yaşıyodm hamılelık belirtilerini bu ay hiç beklemıyodum ve oldu. Kafanı rahat tut doğru zamanda oluyo zaten.Tebrikederim kan testi yaptır artık.
Benimde adetime 4 gün var.
Belirtin neydi?
ben 2009 prosuydum da profilim kapatilmisti. Kazen saolsun prolugumu bu uyeligime tasidi.Iyiyim bende cnm adet oldum ama çok az geliyor bende anlamadım nedendir. Pro olmusuz:))
Evet canım bugün sancim oldu zaten 1 damla kahverengi leke geldi 1 damla bile değil yarın sokulur tamamen bende hep böyle olur zaten . o zaman ben yarın aktardan alayim adaçayını kaynak suya atıp 2 3 dakika demlesem yeterli olur değil miCnm adet olduktan sonra başlayıp yumurtlama gününe kadar iciyosun ben günde bir bardak icmistim sen adet oldunmu ki ne durumdasin
mevsimsel olabilir tatlimIyiyim bende cnm adet oldum ama çok az geliyor bende anlamadım nedendir. Pro olmusuz:))
Tabiki cnm hosgeldin kendini tanitirmisin?Merhaba sırf kendime bi destek bulmak düşünüp kafayı yemeden birileriyle özellikle de benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşmak için hesap açtım yazılarınızı okuyarak hepinizi takip ederek geçiriyorum günleri bana da yer var mı acaba aranızda ?
Ne bilim cnm ya dün aksam 22 gibi oldum ped taktim dolmadi bile saskinim yarisi bile dolmadi hattamevsimsel olabilir tatlim
doğru diyosun canım biz napsak o gene olcağı zaman oluyor.ğöğsüm şiş değil ama verdiği hissiyat şiş gibi,sağ kasığımda batmada var yürüdükçe puf inşllah üşütme falan değildir...cok gerginim ya bende eşim giydiği tişörte sana küçük o diye kavga çıkardım az evvelKan testini pazartesiye erteledim. Biraz daha bekleyeyim. Canım valla adet belirtilerini yaşdım hep. Kasık agrısı bel ağrısı gögüslerde şişme ucları acıdı. Bunlar her ay oluyodu zaten Halsizlik şüphelendırdı beni yataktan kalkamıyodum dayak yemiş gibiydım. 5.ayımda hamile kaldım. Diğer aylar hep psikolojık olarak yaşıyodm hamılelık belirtilerini bu ay hiç beklemıyodum ve oldu. Kafanı rahat tut doğru zamanda oluyo zaten.
Soğan kürü denedin mi canım, meryem sureside oku bol bol bende okucamTeşekkür ederim benim mayısta 2 yıl olacak evleneli pko var demişlerdi uzun süre ilaç kullandım ama şu an kist veya pko yok diyorlar sadece adet düzensizliği yaşıyorum esimde de çok şükür bi problem yok ama kafaya cok takmaktan mı bilmem bebis hala yok
Sen yine 4-5 dk tut cnm kaynar suda iyice demlensin inş iyi gelir sanada adacayiEvet canım bugün sancim oldu zaten 1 damla kahverengi leke geldi 1 damla bile değil yarın sokulur tamamen bende hep böyle olur zaten . o zaman ben yarın aktardan alayim adaçayını kaynak suya atıp 2 3 dakika demlesem yeterli olur değil mi
Ben sadece soğan suyu içerek adet olabiliyorum zaten cnm ama sizlerin yazılarını okurken bu 2 ay adetten sonra yaptım adetim bu ay yine geçti ama test negatifSoğan kürü denedin mi canım, meryem sureside oku bol bol bende okucam
Kac gunde bi adet oluyorsun cnm yeni bat tarihin ne zaman eklememi ister misin?Teşekkür ederim benim mayısta 2 yıl olacak evleneli pko var demişlerdi uzun süre ilaç kullandım ama şu an kist veya pko yok diyorlar sadece adet düzensizliği yaşıyorum esimde de çok şükür bi problem yok ama kafaya cok takmaktan mı bilmem bebis hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?