2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm bu konuda hiç bi fikrim yok sen netten arastir
bu aksam yaptim daha yayvan tencere ile iyi performans alamadim.ama tuvalete çıktım.anlayacagin canim bagirsaklari da yumuşatılıyor.basur olanlara da faydali.son bi aksam daha yapacagim.salak kocam hala piyasada yok.zaten cocugun olmamasi sayesinde fiziken mumkun değil.

Canım bu adaçayını hangi.günler içeceğiz kaç gün içmeliyiz

Hoşgeldiiin cnm Allah kızlarını bağışlasın bnm de iki kızım var aynen bizde erkek olsun bi de istiyoruz çatlatma iğnesinin böyle bi ihtimali var mı gerçekten ve kimden öğrendin

Tebrikederim kan testi yaptır artık.
Benimde adetime 4 gün var.
Belirtin neydi?
Kan testini pazartesiye erteledim. Biraz daha bekleyeyim. Canım valla adet belirtilerini yaşdım hep. Kasık agrısı bel ağrısı gögüslerde şişme ucları acıdı. Bunlar her ay oluyodu zaten Halsizlik şüphelendırdı beni yataktan kalkamıyodum dayak yemiş gibiydım. 5.ayımda hamile kaldım. Diğer aylar hep psikolojık olarak yaşıyodm hamılelık belirtilerini bu ay hiç beklemıyodum ve oldu. Kafanı rahat tut doğru zamanda oluyo zaten.

Cnm adet olduktan sonra başlayıp yumurtlama gününe kadar iciyosun ben günde bir bardak icmistim sen adet oldunmu ki ne durumdasin
Evet canım bugün sancim oldu zaten 1 damla kahverengi leke geldi 1 damla bile değil yarın sokulur tamamen bende hep böyle olur zaten . o zaman ben yarın aktardan alayim adaçayını kaynak suya atıp 2 3 dakika demlesem yeterli olur değil mi

Tabiki cnm hosgeldin kendini tanitirmisin?

Teşekkür ederim benim mayısta 2 yıl olacak evleneli pko var demişlerdi uzun süre ilaç kullandım ama şu an kist veya pko yok diyorlar sadece adet düzensizliği yaşıyorum esimde de çok şükür bi problem yok ama kafaya cok takmaktan mı bilmem bebis hala yok

doğru diyosun canım biz napsak o gene olcağı zaman oluyor.ğöğsüm şiş değil ama verdiği hissiyat şiş gibi,sağ kasığımda batmada var yürüdükçe puf inşllah üşütme falan değildir...cok gerginim ya bende eşim giydiği tişörte sana küçük o diye kavga çıkardım az evvel

Soğan kürü denedin mi canım, meryem sureside oku bol bol bende okucam

Sen yine 4-5 dk tut cnm kaynar suda iyice demlensin inş iyi gelir sanada adacayi

Kac gunde bi adet oluyorsun cnm yeni bat tarihin ne zaman eklememi ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…