2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sen yine 4-5 dk tut cnm kaynar suda iyice demlensin inş iyi gelir sanada adacayi
Tamam canım inşallah eşime de içereceğim. Kızlar bu arada eşim tutturdu doktora gideceğim diye kontrol ettirecekmis kendinide erken diyorum gitmen için yok gidip baktiracagim bende sorun varsa eğer zaman kaybimiz olmasın gerekli tedaviyi uygularız diyor. Yarın gidecekmiş ikna edemedim biraz daha beklemeye

Ben sadece soğan suyu içerek adet olabiliyorum zaten cnm ama sizlerin yazılarını okurken bu 2 ay adetten sonra yaptım adetim bu ay yine geçti ama test negatif
Cnm bende de duzensizlik var ve 5 cm kist çıktı şimdi adet oldum sogan kuru yapıyorum bugün 7.gunumdeyim. bu sogan kurunu 6 ayda 1 kez 15 gün uygulayin yazıyor sen nasıl her ay yapıyorsun ve kaç gün?

Kac gunde bi adet oluyorsun cnm yeni bat tarihin ne zaman eklememi ister misin?
Benim adet tarihim dündü cnm ama geçti ne zaman gelir bilmiyorum da doktor duphaston vermişti bitince on gün de olursun demişti oda cuma bitti bakalım ne zaman gelirse artık senin hacı yoluna benzeyebilir

Bu arada çok teşekkür ederim sen hamilesin sanırım dimi yanlış hatırlamıyorsam?
Ay inşallah Allahım söyletmiş olsun amin amin
Adetime 4 gün var canım benim belirtiler için dua ediyorum şuan bu ay olsun diye...bende 2 yıllık evliyim 9 ay korunmadım hamile kaldım bebeğimi 17 haftalık kaybettim o yüzden Allah kimseye bu acıyı yaşatmasn hayır zamanda nasip etsin hamileliğini,şimdide 6 aydır bekliyorum bakalım her ay yeni umut

Bırak cnm ne istiyorsa yapsın içiniz rahat olur ne güzel

Benim adet tarihim dündü cnm ama geçti ne zaman gelir bilmiyorum da doktor duphaston vermişti bitince on gün de olursun demişti oda cuma bitti bakalım ne zaman gelirse artık senin hacı yoluna benzeyebilir
Ayy cnm bu kadar olur bende duphaston kullaniyorum yarın bitecek hap. 20 mart kontrol var:)

Cnm bende de duzensizlik var ve 5 cm kist çıktı şimdi adet oldum sogan kuru yapıyorum bugün 7.gunumdeyim. bu sogan kurunu 6 ayda 1 kez 15 gün uygulayin yazıyor sen nasıl her ay yapıyorsun ve kaç gün?
Ben 2 aydır denildiği gibi adetim 7. Günü başlayıp 15 gün içiyordum cnm ama daha öncesinde ilacsiz adet olamadığım için hamile olmadigima emin olunca 3 gün içer ve hic şaşmaz 3. Gün adet olurdum sana bi kaç defa yazmak istedim icsen hemen gelir diye ama yeni açtım hesabı başından beri biliyorum durumunu

Kızlar arkadaşımın rahmi problemli cok sürekli bişey çıkıyo doktor bebek için kolaylaştırması açısından inofolic vermiş...doktora bi danışmak lazım sağlıklı yumurta oluşumunu sağlıyormuş

Canım.onu bende kullanıyorum 2 aydır hamilelik planlayanlar 3 ay önceden başlarlarsa inanılmaz faydası var bebek gelişimi için

Himm anladım cnm ben şöyle yapicam 1 hafta sonra kur bitecek bi dahaki adetim basladiginda 2.gunu bal corekotu kuru ve adacayina baslayip 10 gün icicem hem adeti düzenliyormus hemde hamile kalmaya yardımcı oluyormus rabbim izin verirse inşallah faydasini görürüm

Inşallah hayırlı bi şekilde hamilesindir ve bebisine kavusursun üzüldüm rabbim bi daha böyle acı yasatmasin inşallah

Sen adetli degil misin zaten neden devam ediyorsun ki ilaca doktora sordun mu bildiğim kadariyla adet olunca hemen bırakılıyor bu ilaçlar
Cnm bana doktor hiiiicc bisey demedi dün akşam adet oldum yarın bitecek ilaç ne bilim ne yapsam

Karindan ultrasonda 5000 uzerinde gorunur kese dedi doktorum. Bilginiz var mi kizlar. Bana cok yuksek soyledi gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…