- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.481
Bilmiyorum ama doğru olabilir cnm.hemen gozukmuyo ben kizim da 7 haftalikken gördüm keseyiKarindan ultrasonda 5000 uzerinde gorunur kese dedi doktorum. Bilginiz var mi kizlar. Bana cok yuksek soyledi gibi geldi.
Insallah hayırlısı hakkında ama çörek otunu dikkatli kullanmak gerekmis yoksa o kür kist yapıyormuş haberin olsun cnm. Bende adet olunca 3. Gün letu diye bi ilaca başlayacağım benim yumurtalarım gelişmiyor hiç bi ilaç (klomen tamoxsifen) işe yaramadı dua edin bu ilac işe yarasin bir yandan da zayıflamaya çalışıyorumHimm anladım cnm ben şöyle yapicam 1 hafta sonra kur bitecek bi dahaki adetim basladiginda 2.gunu bal corekotu kuru ve adacayina baslayip 10 gün icicem hem adeti düzenliyormus hemde hamile kalmaya yardımcı oluyormus rabbim izin verirse inşallah faydasini görürüm
Anladim canim. Teşekkür ederim.Bilmiyorum ama doğru olabilir cnm.hemen gozukmuyo ben kizim da 7 haftalikken gördüm keseyi
Tamam canım inşallah eşime de içereceğim. Kızlar bu arada eşim tutturdu doktora gideceğim diye kontrol ettirecekmis kendinide erken diyorum gitmen için yok gidip baktiracagim bende sorun varsa eğer zaman kaybimiz olmasın gerekli tedaviyi uygularız diyor. Yarın gidecekmiş ikna edemedim biraz daha beklemeye
Inşallah ise yarar cnmInsallah hayırlısı hakkında ama çörek otunu dikkatli kullanmak gerekmis yoksa o kür kist yapıyormuş haberin olsun cnm. Bende adet olunca 3. Gün letu diye bi ilaca başlayacağım benim yumurtalarım gelişmiyor hiç bi ilaç (klomen tamoxsifen) işe yaramadı dua edin bu ilac işe yarasin bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum
Inşallah hayit ve adaçayı ıcecegim bu ay umarım ise yarar benden daha çok üzülüyor eşim onun bi çocuğa baktığını içinin burkuldugunu gördükçe moralim daha çok bozuluyor senin Allah bağışlasın bi evlâdın varmış rabbim en yakın zamanda bana da nasip etsin inşallah isteyen herkese deInşallah ise yarar cnm
ben ayn 10 unda adet oldum .
14 nisan bat :)Canim bugin kirmizi kart yedim yeni bat 13 nisan ama bu ay takiptekim calisma yok.
canım ben 5.haftada görmüştüm.ilk değerim 76.ikinci değerim 256.ücüncü 750 cıkmıştı.bes gün sonra da keseyi görmüştüm.2500 üzeriyse görürüz demişti bana.her hastanenin değer aralığı farklı gerçi..Bilmiyorum ama doğru olabilir cnm.hemen gozukmuyo ben kizim da 7 haftalikken gördüm keseyi
Bekliyorum henüz birşey Yok.ben ayn 10 unda adet oldum .bitti bile
Teşekkür ederiz canım ben daha ilk denememiz olduğu için bu ay erken diye düşünmüştüm ama ikna edemedim gitsin bakalım ne çıkacak inşallah cikmaz bir sorun çünkü kafasına çok takar bu tarz şeyleri :) inşallah olur en kısa sürede bebislerimiz:)Cnm eşini tebrik ediyorum düşüncesinden ötürü ah ben de eşinle aynı fikirdeyim ama malesef bnm eşimde senle aynı fikirde
Benide pazartesi çağırdı dr cnm bekle nekadar geç gidersen okadar iyi bebegide görürsün belki.değer 5.000 den yüksek olur buyük ihtimalDoktor da oyle soyledi 5 binde karindan gorunur dedi. Yuksek degil mi ya ben bu cuma ya da cumartesi gorunir diye umuyordum
Siyah maske ben esime aldim cnm bir ise yaramiyor soyliyimSiyah maske mi tamam canım bir onuda deneyeyim yoksa olmayacak böyle :)
Artik sıra sıra deneyecegim canım çünkü niveanin yüz bandını kullandım yaramadı diadermine maske kullandım yaramadı bakalım onlarida bi deneyeyim en olmadı artik bi.cildiyeye falan gideceğimSiyah maske ben esime aldim cnm bir ise yaramiyor soyliyim
Kullandigin ilacın adı ne?Kizlar adet söktürücü dün bitti peki ne zaman adet olurum ya iki gündür çok fazla akintim var artık adet olmak istiyorum 56 gün oldu
Tarlusal canmKullandigin ilacın adı ne?
Ay bendeYalnız kızlar sosyal medya falan hak getire bağımlılık yaptınız telefonu elime aldığım gibi buraya bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?