2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Insallah hayırlısı hakkında ama çörek otunu dikkatli kullanmak gerekmis yoksa o kür kist yapıyormuş haberin olsun cnm. Bende adet olunca 3. Gün letu diye bi ilaca başlayacağım benim yumurtalarım gelişmiyor hiç bi ilaç (klomen tamoxsifen) işe yaramadı dua edin bu ilac işe yarasin bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum

Cnm eşini tebrik ediyorum düşüncesinden ötürü ah ben de eşinle aynı fikirdeyim ama malesef bnm eşimde senle aynı fikirde

Inşallah ise yarar cnm

Inşallah ise yarar cnm
Inşallah hayit ve adaçayı ıcecegim bu ay umarım ise yarar benden daha çok üzülüyor eşim onun bi çocuğa baktığını içinin burkuldugunu gördükçe moralim daha çok bozuluyor senin Allah bağışlasın bi evlâdın varmış rabbim en yakın zamanda bana da nasip etsin inşallah isteyen herkese de

Kızlar bugün adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım negatif yumurta takibi de yapıldı doktor bu ay olmaz bekleme dedi ama ben duphaston kullandım ve onunla hamile kalan insanlar varmış sizce ümit etmelimiyim yoksa boş heves mi bunlar

Bilmiyorum ama doğru olabilir cnm.hemen gozukmuyo ben kizim da 7 haftalikken gördüm keseyi
canım ben 5.haftada görmüştüm.ilk değerim 76.ikinci değerim 256.ücüncü 750 cıkmıştı.bes gün sonra da keseyi görmüştüm.2500 üzeriyse görürüz demişti bana.her hastanenin değer aralığı farklı gerçi..

Cnm eşini tebrik ediyorum düşüncesinden ötürü ah ben de eşinle aynı fikirdeyim ama malesef bnm eşimde senle aynı fikirde
Teşekkür ederiz canım ben daha ilk denememiz olduğu için bu ay erken diye düşünmüştüm ama ikna edemedim gitsin bakalım ne çıkacak inşallah cikmaz bir sorun çünkü kafasına çok takar bu tarz şeyleri :) inşallah olur en kısa sürede bebislerimiz:)

Kizlar adet söktürücü dün bitti peki ne zaman adet olurum ya iki gündür çok fazla akintim var artık adet olmak istiyorum 56 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…