- 12 Mart 2017
- 7
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.501
Çözumü bulursan banada söyle cnm eşim bu ara soyah noktalara takmış durumda herseyi deniyor.halbuki bişeyi yok :)Artik sıra sıra deneyecegim canım çünkü niveanin yüz bandını kullandım yaramadı diadermine maske kullandım yaramadı bakalım onlarida bi deneyeyim en olmadı artik bi.cildiyeye falan gideceğim
Çok erken yaptirmişsin olsada çıkmazdikı zaten ilk gebeligimde 3 değerle hamileydim ben oda adet geçtikten sonra bence gununü bekleMrb bayanlar aranızda yeniyim 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım , bu ay adetten 7 gun once dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 1.99 çıktı . Bir umut bekliyorum adetime 4 gun kaldi . Benim gibi olup sonradan beta hcg yukselip hamile kalan var mı aranızda
Rabbim tüm evlatlarimizi bagislasin hiç bi yavruyu annesinden ayırmasın. Canım kızımm rabbim tüm yavruları korusunInşallah hayit ve adaçayı ıcecegim bu ay umarım ise yarar benden daha çok üzülüyor eşim onun bi çocuğa baktığını içinin burkuldugunu gördükçe moralim daha çok bozuluyor senin Allah bağışlasın bi evlâdın varmış rabbim en yakın zamanda bana da nasip etsin inşallah isteyen herkese de
Inşallah hemen olursun cnm ya çok zor şişlik yapıyor cok fenaKizlar adet söktürücü dün bitti peki ne zaman adet olurum ya iki gündür çok fazla akintim var artık adet olmak istiyorum 56 gün oldu
Aynen canm ya İnşAllah geçmek bilmiyor şu günlerInşallah hemen olursun cnm ya çok zor şişlik yapıyor cok fena
Beklemek o kadar zor ki insan olumsuz sonucu hayal bile edemiyor 4 günüm kaldı umarım bu kaygi yerini bir tebessüme birakirÇok erken yaptirmişsin olsada çıkmazdikı zaten ilk gebeligimde 3 değerle hamileydim ben oda adet geçtikten sonra bence gununü bekle
Amin cnmRabbim tüm evlatlarimizi bagislasin hiç bi yavruyu annesinden ayırmasın. Canım kızımm rabbim tüm yavruları korusun
canım iyi geeceler...tam olarak kacıncı günündesin.geç yumurtluyorum dedin ya bence birlikte olmaya devam et.testlerde cıkmadı dedin ya o yüzden diyorum.varsa gnelde ilk testlerde cıkar.hafifte olsa.inşallh vardır caanım.öncellikle Rabbim bebek isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah <3
benim adetim düzensiz son adetimi 31 ocakta oldum adetim 4 gün sürüyor genelde geç adet oluyorum hormonlarım normal yumurtalarım biraz geç çatlıyor ..
şubatın 16.sında ilk denemeyi aptık ondan sonra 2 gün de 3 günde bir denedik .. kusura bakmayın açık yazıyorum baya ama
adetim düzensiz oldugu için ne zaman test yapacagımı bilemiyorum idrar testi denedim bi kaç kere negatif çıktı bü yüzden ne zaman kan testi yapmam gerektigini bilmiyorum adet olacakmış gibi hissetmiyorum . çok yorgunum sürekli uykum var gögüslerim agırıyor çok hasas kasıklarımda batma var ve karnımda gaz sıkıntısı oluyor yüzüm çok sivilcelendi bu aralar sıkıntı yaptıgım için mi bilemedim akıntımda var bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...
10 gün gecikince test yap bence bende senin gibi düzensiz oluyorum erken yapinca acaba mi diye aklı kalıyor insanın hakkında hayırlısı tatlımöncellikle Rabbim bebek isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah <3
benim adetim düzensiz son adetimi 31 ocakta oldum adetim 4 gün sürüyor genelde geç adet oluyorum hormonlarım normal yumurtalarım biraz geç çatlıyor ..
şubatın 16.sında ilk denemeyi aptık ondan sonra 2 gün de 3 günde bir denedik .. kusura bakmayın açık yazıyorum baya ama
adetim düzensiz oldugu için ne zaman test yapacagımı bilemiyorum idrar testi denedim bi kaç kere negatif çıktı bü yüzden ne zaman kan testi yapmam gerektigini bilmiyorum adet olacakmış gibi hissetmiyorum . çok yorgunum sürekli uykum var gögüslerim agırıyor çok hasas kasıklarımda batma var ve karnımda gaz sıkıntısı oluyor yüzüm çok sivilcelendi bu aralar sıkıntı yaptıgım için mi bilemedim akıntımda var bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...
Canım senin bat 18i heralde benimki 20-22 arası bişey ama inanırmısın aynı senin gibi düşünüyorum. Benimde bu akşam göğsümde garip şeyler oluyor tarif edemiyorum. Hatta sormuştum burdanda adet olurken de göğüs ağrısı şişliği falan oluyo ya bende hiç olmazdı nasıl bişey diye sormuştum burdan. Akıntım da yok gibi peçeteyeyle silersem geliyor biraz. Yeni hamişler bize biraz akıl verin nasıl hisetiniz sizİnşallah canım ya Allah yüzüme baksın.
Akıntım cok değil ama bi ıslaklık hissediyorum beni göğüslerim şaşırttı en çok hiç böyle olmazdı benim adette göğüs hassasiyetim yoktur yani...hamile değilsem bende şaşırcam kendime.Cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum.
canım hayırlı olsun öncelikle...karnım cok gergindi.gögüslerim büyümüştü.yüzüstü yatamamıstım.karnımı içime cekemiyordum.bir de yüzüm cok beyazlamıştı.herkes birseyin mi var diyordu...hemde 3 haftalık hamileyken falan.....ne yazıkki bebeğimi kaybettimCanım senin bat 18i heralde benimki 20-22 arası bişey ama inanırmısın aynı senin gibi düşünüyorum. Benimde bu akşam göğsümde garip şeyler oluyor tarif edemiyorum. Hatta sormuştum burdanda adet olurken de göğüs ağrısı şişliği falan oluyo ya bende hiç olmazdı nasıl bişey diye sormuştum burdan. Akıntım da yok gibi peçeteyeyle silersem geliyor biraz. Yeni hamişler bize biraz akıl verin nasıl hisetiniz siz
Canım valla ben yattım uyuyamıyom karnım ağrı gibi değil ama böyle adetli gibi bi tuaf sağ kasığıma arada batar giriyor...iki göğüsümde koltuk altım dahil bi çekilme bi tarif edemediğim gariplik var şiş değil ama cok bugün 24. Günüm yumrtlamadan 12 gün sonra başladı bu belirtiler ben ona göre takip ediyorum.Bide benim dün sarımı yeşil mi kahve mi değişik bi renk minik akıntım geldi çamaşırım da gördüm şaşırdım.Canım senin bat 18i heralde benimki 20-22 arası bişey ama inanırmısın aynı senin gibi düşünüyorum. Benimde bu akşam göğsümde garip şeyler oluyor tarif edemiyorum. Hatta sormuştum burdanda adet olurken de göğüs ağrısı şişliği falan oluyo ya bende hiç olmazdı nasıl bişey diye sormuştum burdan. Akıntım da yok gibi peçeteyeyle silersem geliyor biraz. Yeni hamişler bize biraz akıl verin nasıl hisetiniz siz
İnşallah allah gönlune göre versin cnmBeklemek o kadar zor ki insan olumsuz sonucu hayal bile edemiyor 4 günüm kaldı umarım bu kaygi yerini bir tebessüme birakir
Geçmiş olsun canm rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah hepimiz en kısa sürede hamiş oluruz sağlıkla kucağımıza alırız. Ben henüz hamile değilim canım :) ama oyleymişim gibi hissediyorum bu ay bakalımcanım hayırlı olsun öncelikle...karnım cok gergindi.gögüslerim büyümüştü.yüzüstü yatamamıstım.karnımı içime cekemiyordum.bir de yüzüm cok beyazlamıştı.herkes birseyin mi var diyordu...hemde 3 haftalık hamileyken falan.....ne yazıkki bebeğimi kaybettimama size yardımcı olur diye yazıyorum....
Benimde yumurtlamam 6sındaydı 8 9 gün falan oldu daha ama gerçekten ilk defa böyle oluyor. Sürekli psikolojik belirti buduğumdan kendimde bu ay hiç dinlemiycem kendimi dedim ama göğsümde olan garip seylere kayıtsız kalamıyorum dediğin gibi koltuk altıma kadar garip bi sızı oluyo bu kadarı da psikolojik değildir heralde diyorum. Birde kasıklarımda alt karnımda falan böyle yanma gibi garip bi his var. Senle belirtilerimiz çok benziyo inşallah boşa değildirCanım valla ben yattım uyuyamıyom karnım ağrı gibi değil ama böyle adetli gibi bi tuaf sağ kasığıma arada batar giriyor...iki göğüsümde koltuk altım dahil bi çekilme bi tarif edemediğim gariplik var şiş değil ama cok bugün 24. Günüm yumrtlamadan 12 gün sonra başladı bu belirtiler ben ona göre takip ediyorum.Bide benim dün sarımı yeşil mi kahve mi değişik bi renk minik akıntım geldi çamaşırım da gördüm şaşırdım.
Hamileysem değil hamile değilsem daha cok şok olcam ve cok üzülcem.
İnşallah olur canım ama meryem süresi uzun sıkılır dedi yağmur20 arkadaşımız kararlaştıralım ona göre yapalım inşallah kimin duası kabul olunur bilinmez inşallah bizim dualarımız da kabul olurOlur cnm bu işi sen yapsan nasıl olur??:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?