- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.521
inşallah Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için canm benim arkadaşımın 1.5 aylıkken çıktı idrarda oda geç adet oluyor şuan 4 aylık hamile adetinden 1 hafta geçtiginde bile kan testi yapmıştı onda bile çıkmamıştı hamileyken onun için merak ediyorum yorum yazdıgın için teşekkür ederim tatlımcanım iyi geeceler...tam olarak kacıncı günündesin.geç yumurtluyorum dedin ya bence birlikte olmaya devam et.testlerde cıkmadı dedin ya o yüzden diyorum.varsa gnelde ilk testlerde cıkar.hafifte olsa.inşallh vardır caanım.
amin cümlemize canm aynen öyle insan çok sıkılıyor ya sürekli araştırıyorum ögrenmek istiyorum artık.10 gün gecikince test yap bence bende senin gibi düzensiz oluyorum erken yapinca acaba mi diye aklı kalıyor insanın hakkında hayırlısı tatlım
aynen hamile olanlardan bilgi alsk iyi olur hamileligin erken belirtileri böyle oluyormuş ttlım senin adet günün geçti mi canmCanım senin bat 18i heralde benimki 20-22 arası bişey ama inanırmısın aynı senin gibi düşünüyorum. Benimde bu akşam göğsümde garip şeyler oluyor tarif edemiyorum. Hatta sormuştum burdanda adet olurken de göğüs ağrısı şişliği falan oluyo ya bende hiç olmazdı nasıl bişey diye sormuştum burdan. Akıntım da yok gibi peçeteyeyle silersem geliyor biraz. Yeni hamişler bize biraz akıl verin nasıl hisetiniz siz
çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah neden dolayı düşük olmuş bi bilgin var mı bi de düşükten sonra mı ögrendin bebegi tatlımcanım hayırlı olsun öncelikle...karnım cok gergindi.gögüslerim büyümüştü.yüzüstü yatamamıstım.karnımı içime cekemiyordum.bir de yüzüm cok beyazlamıştı.herkes birseyin mi var diyordu...hemde 3 haftalık hamileyken falan.....ne yazıkki bebeğimi kaybettimama size yardımcı olur diye yazıyorum....
yok canım 20 yle 22 arası. Bu ay erken yumurtladım ona göre 14 gün sayarsak 20si normalde 22si bat. Daha çok var ama bu akşam ilk defa hissettim göğüslerimde olan şeyi o yüzden umutlandım yineaynen hamile olanlardan bilgi alsk iyi olur hamileligin erken belirtileri böyle oluyormuş ttlım senin adet günün geçti mi canm
aynen canım düşüncelerimiz bile aynı hayırlısı olsun inşallah Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hamişizdir çok merak ediyorum kan testi yapsam mı yapmasam mı bilemedim tatlımCanım valla ben yattım uyuyamıyom karnım ağrı gibi değil ama böyle adetli gibi bi tuaf sağ kasığıma arada batar giriyor...iki göğüsümde koltuk altım dahil bi çekilme bi tarif edemediğim gariplik var şiş değil ama cok bugün 24. Günüm yumrtlamadan 12 gün sonra başladı bu belirtiler ben ona göre takip ediyorum.Bide benim dün sarımı yeşil mi kahve mi değişik bi renk minik akıntım geldi çamaşırım da gördüm şaşırdım.
Hamileysem değil hamile değilsem daha cok şok olcam ve cok üzülcem.
Ya aslında akışına birakabilsek daha kolay olacak ama evhamliyiz galiba bu arafa her hamileliğin belirtileri farklı olurmuş karşılaştırma istesek de olmuyormuş geçirmedim ama çevreden duyumlar bunlaramin cümlemize canm aynen öyle insan çok sıkılıyor ya sürekli araştırıyorum ögrenmek istiyorum artık.
benimde yanma oluyor canm özellikle yüs üstü yattıgımda bay ısınıyor kasıklarım gibi hissediyorum inaşallah hamişizdir tatlımBenimde yumurtlamam 6sındaydı 8 9 gün falan oldu daha ama gerçekten ilk defa böyle oluyor. Sürekli psikolojik belirti buduğumdan kendimde bu ay hiç dinlemiycem kendimi dedim ama göğsümde olan garip seylere kayıtsız kalamıyorum dediğin gibi koltuk altıma kadar garip bi sızı oluyo bu kadarı da psikolojik değildir heralde diyorum. Birde kasıklarımda alt karnımda falan böyle yanma gibi garip bi his var. Senle belirtilerimiz çok benziyo inşallah boşa değildir
evet düşünmemek imkansız ya bu kadr takacagımı düşünmüyordum çok tuhaf düşünmeden yapamıyorum sürekli hesaplar yapıyorum araştırıyorum inşallah hayırlısı olur hayırlı haberler alırızaynen canım düşüncelerimiz bile aynı hayırlısı olsun inşallah Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hamişizdir çok merak ediyorum kan testi yapsam mı yapmasam mı bilemedim tatlım
Ay inşallah canım yaaa inşallah hamişizdirbenimde yanma oluyor canm özellikle yüs üstü yattıgımda bay ısınıyor kasıklarım gibi hissediyorum inaşallah hamişizdir tatlım
bat ne demek oluyor bilmiyorum tatımAy inşallah canım yaaa inşallah hamişizdirBu ay hiç heveslenmiycem demiştim önümüzdeki ay klomene başlayacaktım ama inşallah gerek kalmaz. Senin bat ne zamandı?
en son 31 ocakta adet oldum 4.ünde bitti ondan sonra hiç adet olmadım bebegimbat ne demek oluyor bilmiyorum tatım
Gelecek olan tahmini adet tarihin canım. Anladığım kadarıyla adet düzensizliği var sende.kaç günde bir adet oluyosun tahminien son 31 ocakta adet oldum 4.ünde bitti ondan sonra hiç adet olmadım bebegim
canım ikili test yaptırmaya gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim.krtaj ldum.patoloji temiz cıktı.doktor corasprin vericem dedi.hamileliğini dinlenerek geçirceksin dedi....çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah neden dolayı düşük olmuş bi bilgin var mı bi de düşükten sonra mı ögrendin bebegi tatlım
tekrar hamile kaldıgımda ..doktorum cok rahatyı eski doktorum.bebeğin kalbi yavas atıyor dedi..bende önemli mi bir şey var mı dedim.yok dedi.bebeğimi kaybedince doktor değiştirdim.simdiki doktorum sükür ki pimpirikli biri :) detaycı.cok önemliymiş doktor cokcanım ikili test yaptırmaya gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim.krtaj ldum.patoloji temiz cıktı.doktor corasprin vericem dedi.hamileliğini dinlenerek geçirceksin dedi....
acaba ilk gun diye mi mesela benim ilk gun az gelir 2. gun sokulur. bi ilik dus mu alsan acaba rahat cozulsun.Ne bilim cnm ya dün aksam 22 gibi oldum ped taktim dolmadi bile saskinim yarisi bile dolmadi hatta
12-16 mart bat bekleyenler
parcalandim 13 novasa 15 @jeway 14 @Zeze493 15 @n-u-r06 12 @Yagmureylul 15 @Zuzupink 12 @leydii18 11 @nakkash 13 @Eylul41213 14 @cimrigelin 16 @hasatvakti 15 @kkk91 16 @kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 @Elonee 16 E esmer58 16 @zehzeh2 15 @melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
@mmmerwe @Rabisscyln @LeylaKaya
Canım ben adet gününü beklicem geçikirse yapcam cünkü cok üzülüyom çıkmayınca.aynen canım düşüncelerimiz bile aynı hayırlısı olsun inşallah Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hamişizdir çok merak ediyorum kan testi yapsam mı yapmasam mı bilemedim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?