2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

inşallah Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için canm benim arkadaşımın 1.5 aylıkken çıktı idrarda oda geç adet oluyor şuan 4 aylık hamile adetinden 1 hafta geçtiginde bile kan testi yapmıştı onda bile çıkmamıştı hamileyken onun için merak ediyorum yorum yazdıgın için teşekkür ederim tatlım

aynen hamile olanlardan bilgi alsk iyi olur hamileligin erken belirtileri böyle oluyormuş ttlım senin adet günün geçti mi canm

çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah neden dolayı düşük olmuş bi bilgin var mı bi de düşükten sonra mı ögrendin bebegi tatlım

aynen hamile olanlardan bilgi alsk iyi olur hamileligin erken belirtileri böyle oluyormuş ttlım senin adet günün geçti mi canm
yok canım 20 yle 22 arası. Bu ay erken yumurtladım ona göre 14 gün sayarsak 20si normalde 22si bat. Daha çok var ama bu akşam ilk defa hissettim göğüslerimde olan şeyi o yüzden umutlandım yine

aynen canım düşüncelerimiz bile aynı hayırlısı olsun inşallah Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hamişizdir çok merak ediyorum kan testi yapsam mı yapmasam mı bilemedim tatlım

amin cümlemize canm aynen öyle insan çok sıkılıyor ya sürekli araştırıyorum ögrenmek istiyorum artık.
Ya aslında akışına birakabilsek daha kolay olacak ama evhamliyiz galiba bu arafa her hamileliğin belirtileri farklı olurmuş karşılaştırma istesek de olmuyormuş geçirmedim ama çevreden duyumlar bunlar

benimde yanma oluyor canm özellikle yüs üstü yattıgımda bay ısınıyor kasıklarım gibi hissediyorum inaşallah hamişizdir tatlım

evet düşünmemek imkansız ya bu kadr takacagımı düşünmüyordum çok tuhaf düşünmeden yapamıyorum sürekli hesaplar yapıyorum araştırıyorum inşallah hayırlısı olur hayırlı haberler alırız

benimde yanma oluyor canm özellikle yüs üstü yattıgımda bay ısınıyor kasıklarım gibi hissediyorum inaşallah hamişizdir tatlım
Ay inşallah canım yaaa inşallah hamişizdirBu ay hiç heveslenmiycem demiştim önümüzdeki ay klomene başlayacaktım ama inşallah gerek kalmaz. Senin bat ne zamandı?

çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah neden dolayı düşük olmuş bi bilgin var mı bi de düşükten sonra mı ögrendin bebegi tatlım
canım ikili test yaptırmaya gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim.krtaj ldum.patoloji temiz cıktı.doktor corasprin vericem dedi.hamileliğini dinlenerek geçirceksin dedi....

canım ikili test yaptırmaya gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim.krtaj ldum.patoloji temiz cıktı.doktor corasprin vericem dedi.hamileliğini dinlenerek geçirceksin dedi....
tekrar hamile kaldıgımda ..doktorum cok rahatyı eski doktorum.bebeğin kalbi yavas atıyor dedi..bende önemli mi bir şey var mı dedim.yok dedi.bebeğimi kaybedince doktor değiştirdim.simdiki doktorum sükür ki pimpirikli biri :) detaycı.cok önemliymiş doktor cok

tatlım henüz adet olmadım. olduğu gibi devam. yeni bat yok yani. ptesi betahcg negatif ama erken henüz bekle dediler.

Canım ben adet gününü beklicem geçikirse yapcam cünkü cok üzülüyom çıkmayınca.
İnş canım ya valla dediğin gibi böyle bi araftayım bi heves ediyorum bi üzülüyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…