- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.541
Ay canım inşallah boşa değildir bu belirtiler ya dediğin gibi insan kendinde şüphe ediyor kendimimi kaptırıyorum diye gece yattım sabaha kadar 2 sabaha karşı 3. Kez Wc ye kalktım hemen idrarım sıkışmış hissi geliyo ki ben gece wc ye hiç kalkmam valla Allah hayırlı sevinçli haberler nasip etsinBenimde yumurtlamam 6sındaydı 8 9 gün falan oldu daha ama gerçekten ilk defa böyle oluyor. Sürekli psikolojik belirti buduğumdan kendimde bu ay hiç dinlemiycem kendimi dedim ama göğsümde olan garip seylere kayıtsız kalamıyorum dediğin gibi koltuk altıma kadar garip bi sızı oluyo bu kadarı da psikolojik değildir heralde diyorum. Birde kasıklarımda alt karnımda falan böyle yanma gibi garip bi his var. Senle belirtilerimiz çok benziyo inşallah boşa değildir
kizlar bendede akinti geliyordu dun bitti bugun yag yakici cay ictim ondan snra belime bir agri girdi bide acik kahve geldi boyle acaba bebek varda onu ictim diyemi geldi yoksa adet mi olucam cok muaallaktayim yaaaaAy canım inşallah boşa değildir bu belirtiler ya dediğin gibi insan kendinde şüphe ediyor kendimimi kaptırıyorum diye gece yattım sabaha kadar 2 sabaha karşı 3. Kez Wc ye kalktım hemen idrarım sıkışmış hissi geliyo ki ben gece wc ye hiç kalkmam valla Allah hayırlı sevinçli haberler nasip etsin
Eğer devamı gelmesse kahverengi leke bebek habercisi olabiliyor canım.adetine ne kadar var?kizlar bendede akinti geliyordu dun bitti bugun yag yakici cay ictim ondan snra belime bir agri girdi bide acik kahve geldi boyle acaba bebek varda onu ictim diyemi geldi yoksa adet mi olucam cok muaallaktayim yaaaa
dr gittik cnm bu şekilde bilgi verdi,dr kontrolünde yapacağız.Hoşgeldiiin cnm Allah kızlarını bağışlasın bnm de iki kızım var aynen bizde erkek olsun bi de istiyoruz çatlatma iğnesinin böyle bi ihtimali var mı gerçekten ve kimden öğrendin
merhabalar,Merhaba hoşgeldin cnm allah bagiskasin evlatlarimizi kaç yaşında hanımlar??
aynen cnm oyle dusunuyorum ama ne bilim yaa belim cok agriyor sadece tuvalete gittigimde cok cok az geliyor cnm 3 gun var adetumeEğer devamı gelmesse kahverengi leke bebek habercisi olabiliyor canım.adetine ne kadar var?
Eğer bi çocuk doğcaksa nasibi varsa bişey olmaz canım...
Kuzum belin ağrıyorsa dikkat et kendine bende çok bel ağrısı 9 gün süren kahve lekelenme yaşadım adetim sökülmeyince dr gittim hamişliği öğrendim ama benim ki kimyasalmış düştü inşallah senin ki sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik olur sağlıkla hayrla kolay doğumla bebişini kucağına alırsınaynen cnm oyle dusunuyorum ama ne bilim yaa belim cok agriyor sadece tuvalete gittigimde cok cok az geliyor cnm 3 gun var adetume
ayyy cnm agzindan bal damliyor yaa benimde 5 gundur var akinti ara ara kahve goruyorum doktorami gtsem acaba hatta dedimKuzum belin ağrıyorsa dikkat et kendine bende çok bel ağrısı 9 gün süren kahve lekelenme yaşadım adetim sökülmeyince dr gittim hamişliği öğrendim ama benim ki kimyasalmış düştü inşallah senin ki sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik olur sağlıkla hayrla kolay doğumla bebişini kucağına alırsın
Kızlar günaydın cumartesi tahmini adet günüm dün test yaptım negatif tamam dedim yok daha fazla düşünme artık ama akşam bir baktım göğüslerim acayip şişmiş eşim de fark etti hatta ince ince de sızladı bel ağrım günlerdir geçmedi inanın belirtiler daha çok üzüyor beni kendimi mi kandırıyorum varsa niye pozitif çıkmıyor ;( çok kötüyüm kızlar
Kuzum çok geriliyorum kan testinden de ya adet gününe kadar bekleyeceğim diye söz veriyorum kendime sürekli ama hiç sözümü tutmak istemiyorumCanım varsa belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptır istersen için rahat etsinsuleyagmur__
. Hamile oldugunu adet gununde anlayabılırsın. Ben o gün öğrendım. Adet olacagım gce bana kramplar girdi lastik gibi gerildi karnımın içleri şiştim sanki 3 4 aylık hamileyim. Bide adet günümde muhakkak olurdum saatı saatine şaşmaz. Sabah bende bişeler gectı oldum sandım bı baktm bol su renginde akııntı şüphelendım evde test yaptm adet günümde öğrendim. Silik çıktı ama olsun cok mutlu oldum. O yüzden stres yapma canm ben stresden her ay aglıyodum olmuyo diye. Bu ay hc stres yapmadım olmazsa olmasın yazda geliyo gezeriz tozarız eşimle dedım. Kafandan attığında hemen olucak inan. Bol bol namaz kıl dua et. Bide yumurtlama gunlerınde hergun ilişkiye gir ben gün aşırı denıyodm hep olmyodu bu ayda hergun ilişkiye grdim . Bide böle denedoğru diyosun canım biz napsak o gene olcağı zaman oluyor.ğöğsüm şiş değil ama verdiği hissiyat şiş gibi,sağ kasığımda batmada var yürüdükçe puf inşllah üşütme falan değildir...cok gerginim ya bende eşim giydiği tişörte sana küçük o diye kavga çıkardım az evvel
Canım sağ kasığımda batma devam ediyor belim ayrılıyo cok heyecanlanıyorum böyle olunca dün gece karnımın için bi tuaftı rahat uyuyamadım wc ge kalktm hep idrarım sıkışmış hali hep...cok heyecanlanıyorum böyle olunca.dua ediyorum bende hep şuan öyle karmaşıklık ki duyguları keşke biri bana hamilesn yada değilsin dese bende kurtulsam benim adet günüm bu cuma en kötü hafta sonu mutlaka gelmesi gerek hamile değilsem.Allahım inş sağlıklı hamileyimdir. Hamile oldugunu adet gununde anlayabılırsın. Ben o gün öğrendım. Adet olacagım gce bana kramplar girdi lastik gibi gerildi karnımın içleri şiştim sanki 3 4 aylık hamileyim. Bide adet günümde muhakkak olurdum saatı saatine şaşmaz. Sabah bende bişeler gectı oldum sandım bı baktm bol su renginde akııntı şüphelendım evde test yaptm adet günümde öğrendim. Silik çıktı ama olsun cok mutlu oldum. O yüzden stres yapma canm ben stresden her ay aglıyodum olmuyo diye. Bu ay hc stres yapmadım olmazsa olmasın yazda geliyo gezeriz tozarız eşimle dedım. Kafandan attığında hemen olucak inan. Bol bol namaz kıl dua et. Bide yumurtlama gunlerınde hergun ilişkiye gir ben gün aşırı denıyodm hep olmyodu bu ayda hergun ilişkiye grdim . Bide böle dene
Ohh süper amin canım aminKızlar 13 marttaki kan tahlili sonucum 2372 çıkmış çok şükür ayın 29 una sıra aldım inş o zaman kese görünür darısı Allah in izniyle sizin başınıza inş
Ay canım ben geçtiğimiz cumartesi adet günündü sandım öyle okumuşum pardon :) o zaman bekle adet gününü bak bugün çarşamba 3 gün kalmış surda sabret hayirlisiysa Allah nasip eder inşallahKuzum çok geriliyorum kan testinden de ya adet gününe kadar bekleyeceğim diye söz veriyorum kendime sürekli ama hiç sözümü tutmak istemiyorum
Oh maşallah canım çok sevindim böyle devam eder inşallah yükselmesi :)Kızlar 13 marttaki kan tahlili sonucum 2372 çıkmış çok şükür ayın 29 una sıra aldım inş o zaman kese görünür darısı Allah in izniyle sizin başınıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?