2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay canım inşallah boşa değildir bu belirtiler ya dediğin gibi insan kendinde şüphe ediyor kendimimi kaptırıyorum diye gece yattım sabaha kadar 2 sabaha karşı 3. Kez Wc ye kalktım hemen idrarım sıkışmış hissi geliyo ki ben gece wc ye hiç kalkmam valla Allah hayırlı sevinçli haberler nasip etsin

kizlar bendede akinti geliyordu dun bitti bugun yag yakici cay ictim ondan snra belime bir agri girdi bide acik kahve geldi boyle acaba bebek varda onu ictim diyemi geldi yoksa adet mi olucam cok muaallaktayim yaaaa

kizlar bendede akinti geliyordu dun bitti bugun yag yakici cay ictim ondan snra belime bir agri girdi bide acik kahve geldi boyle acaba bebek varda onu ictim diyemi geldi yoksa adet mi olucam cok muaallaktayim yaaaa
Eğer devamı gelmesse kahverengi leke bebek habercisi olabiliyor canım.adetine ne kadar var?
Eğer bi çocuk doğcaksa nasibi varsa bişey olmaz canım...

Kızlar bişey sorucam. Ben evlendikten yaklaşık 4 ay sonra ilişkiye girebildim. Yani cinsel birleşmede ilk etapta kontrollü davranıyorum. Ilk girişte biraz acıma oluyo. Geçen ay bebiş denemesi yaptık ama negatif oldu. Yani acaba bu acı hissi falan hala olduğu için doktora mi gitsem bi muayne olsam. Kızlık zarı yirtilmistir dimi
Hani spermin rahime yada yumurtalara ulaşmamask gibi bisey olabilirmi.

Eğer devamı gelmesse kahverengi leke bebek habercisi olabiliyor canım.adetine ne kadar var?
Eğer bi çocuk doğcaksa nasibi varsa bişey olmaz canım...
aynen cnm oyle dusunuyorum ama ne bilim yaa belim cok agriyor sadece tuvalete gittigimde cok cok az geliyor cnm 3 gun var adetume

aynen cnm oyle dusunuyorum ama ne bilim yaa belim cok agriyor sadece tuvalete gittigimde cok cok az geliyor cnm 3 gun var adetume
Kuzum belin ağrıyorsa dikkat et kendine bende çok bel ağrısı 9 gün süren kahve lekelenme yaşadım adetim sökülmeyince dr gittim hamişliği öğrendim ama benim ki kimyasalmış düştü inşallah senin ki sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik olur sağlıkla hayrla kolay doğumla bebişini kucağına alırsın

Zaman zaman öyle belirti hali oluyor ki heyecanlanıyorum hemen hayaller kurmaya bile başlıyor insan bi an sonra kendime çimdik atıyorum sanki kendine gel diyorum belkide adet olcaksın.Beklicez artık...
Eskiden olsa kan tahlili yaptırırdım ama bi kaç kez gitmiştim eskiden hatta bir seferinde adetim 5 gün geçikti ama kan testi yine negatifti insan hastaneye kadar gidince çok umutlanıyor.
Ahh umut fakirin ekmeği

ayyy cnm agzindan bal damliyor yaa benimde 5 gundur var akinti ara ara kahve goruyorum doktorami gtsem acaba hatta dedim

. Hamile oldugunu adet gununde anlayabılırsın. Ben o gün öğrendım. Adet olacagım gce bana kramplar girdi lastik gibi gerildi karnımın içleri şiştim sanki 3 4 aylık hamileyim. Bide adet günümde muhakkak olurdum saatı saatine şaşmaz. Sabah bende bişeler gectı oldum sandım bı baktm bol su renginde akııntı şüphelendım evde test yaptm adet günümde öğrendim. Silik çıktı ama olsun cok mutlu oldum. O yüzden stres yapma canm ben stresden her ay aglıyodum olmuyo diye. Bu ay hc stres yapmadım olmazsa olmasın yazda geliyo gezeriz tozarız eşimle dedım. Kafandan attığında hemen olucak inan. Bol bol namaz kıl dua et. Bide yumurtlama gunlerınde hergun ilişkiye gir ben gün aşırı denıyodm hep olmyodu bu ayda hergun ilişkiye grdim . Bide böle dene

Canım sağ kasığımda batma devam ediyor belim ayrılıyo cok heyecanlanıyorum böyle olunca dün gece karnımın için bi tuaftı rahat uyuyamadım wc ge kalktm hep idrarım sıkışmış hali hep...cok heyecanlanıyorum böyle olunca.dua ediyorum bende hep şuan öyle karmaşıklık ki duyguları keşke biri bana hamilesn yada değilsin dese bende kurtulsam benim adet günüm bu cuma en kötü hafta sonu mutlaka gelmesi gerek hamile değilsem.Allahım inş sağlıklı hamileyimdir

Çok sağol cnm inş sende hamilesindir belirtilerin bendeki gibi aynı inş hayurlisiyla güzel haberleri alırız cnm sendende inan direk senden gelecek güzel haberleri bekliyorum..

Kuzum çok geriliyorum kan testinden de ya adet gününe kadar bekleyeceğim diye söz veriyorum kendime sürekli ama hiç sözümü tutmak istemiyorum
Ay canım ben geçtiğimiz cumartesi adet günündü sandım öyle okumuşum pardon :) o zaman bekle adet gününü bak bugün çarşamba 3 gün kalmış surda sabret hayirlisiysa Allah nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…