- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.561
İnş cnm çok sağol :) hayırlısıyla 29 martta sıra aldım o zamanda keseyi falan görürsek içim çok rahat edecek vallaOh maşallah canım çok sevindim böyle devam eder inşallah yükselmesi :)
Sağlıkla dogsun inşallah anneciginin kucağına:) bence görünür kese 2 hafta var çünküİnş cnm çok sağol :) hayırlısıyla 29 martta sıra aldım o zamanda keseyi falan görürsek içim çok rahat edecek valla
Ah canım benim ya cok sağol..Çok sağol cnm inş sende hamilesindir belirtilerin bendeki gibi aynı inş hayurlisiyla güzel haberleri alırız cnm sendende inan direk senden gelecek güzel haberleri bekliyorum..
Ah Kıymam sana yaa, bak benim evde test falan yok o yüzdenbrnde az once test yaptim gene birsey cikmadi zaten artik testimde kalmadi adete kadar almiycamda evde tek cizgili testlerle doldu nolucak boyle bilmiyorum yaa
İnş cnm ya tek isteğimiz sağlıklı sıhhatli doğar inş herkesin yavrusu :) sen adet oldunmu cnm artık netlestimiSağlıkla dogsun inşallah anneciginin kucağına:) bence görünür kese 2 hafta var çünkü
Canım bu arada kese 1500 de görünüyor zamanında cok araştırmıştım betan cok güzel sen kalp atışını duyarsın muhtemelenKızlar 13 marttaki kan tahlili sonucum 2372 çıkmış çok şükür ayın 29 una sıra aldım inş o zaman kese görünür darısı Allah in izniyle sizin başınıza inş
yaaa cok istiyorum olmasini artik 17 ay oldu cok degil biliyorum ama o kadar cok istyrumki hersey bebek oldu artikyaaa isyan etmek istemiyorum imanim kuvveldir ama insan cok sikiliyor yaa rabbim biran once veriverse bunu yapmak onun icin cok kolay birsey evet dusundugu birsey vardir evet belki su zamanlarda olsa benim icin hatirsiz olucak evet once rabbim hayirlisini versin ama versin yani artikAh Kıymam sana yaa, bak benim evde test falan yok o yüzden
İnş hamilesindir cnm iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme inş hayırlısıyla Rabbim nasip ederAh canım benim ya cok sağol..şimdi de sol kasığa zıpladı batma yani ağrı gibi değilde kendini hatırlatıyor... inşllah birlikte bekleriz.yalnız itiraf etmeliyim hamile değilsem cok pis eşekten düşmüşe döncem
Önemli değil canım :) inşallah canım bekliyorum valla küçük bir ümitle sadece burda söylüyorum içimden geçenleri bir tek siz anlıyorsunuz zaten Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin kısa zamanda inşallahAy canım ben geçtiğimiz cumartesi adet günündü sandım öyle okumuşum pardon :) o zaman bekle adet gününü bak bugün çarşamba 3 gün kalmış surda sabret hayirlisiysa Allah nasip eder inşallah
İnş cnm ya 2 hafta sonra randevum o zamana kadar inş biraz daha buyur hem keseyi hem kalp atışını duyarızCanım bu arada kese 1500 de görünüyor zamanında cok araştırmıştım betan cok güzel sen kalp atışını duyarsın muhtemelen
Evet canım hatta şuan kucağımda sicak su torbamla oturuyorum aradabir de kıvranıyorum ağrıdanİnş cnm ya tek isteğimiz sağlıklı sıhhatli doğar inş herkesin yavrusu :) sen adet oldunmu cnm artık netlestimi
Ah kuzum ya benim de 1 test var evde yapmıyorum dün çıkmadı bugün de çıkmaz ne de olsa diye düşünüyorum dur bakalım cumartesi bir gelsin bakarsın değişirbrnde az once test yaptim gene birsey cikmadi zaten artik testimde kalmadi adete kadar almiycamda evde tek cizgili testlerle doldu nolucak boyle bilmiyorum yaa
Hepimizin ortak duyguları bu inan.hz.zekeriye meryem suresinde rabbinden evlat istediğinde ama ben yaşlıyım karımda kısır diyor ya Allah ona "bu benim için çok kolaydır,seni yoktan var etmedim mi?"diye cevap veriyor buna sığındık hepimiz...Allahım ol desin yeterki mutlaka bizi bir şerden koruyordur.Allahım tez zamanda ol desin.Şimdi instgram a girdim bizden sonra evlenen ardaşmızda hamile benim şuan tüm arkdş çevrem hamile ya sabretcem yada tımarhanelik olmam lazım canım inan kafamı nereye çevirsem bebek...yaaa cok istiyorum olmasini artik 17 ay oldu cok degil biliyorum ama o kadar cok istyrumki hersey bebek oldu artikyaaa isyan etmek istemiyorum imanim kuvveldir ama insan cok sikiliyor yaa rabbim biran once veriverse bunu yapmak onun icin cok kolay birsey evet dusundugu birsey vardir evet belki su zamanlarda olsa benim icin hatirsiz olucak evet once rabbim hayirlisini versin ama versin yani artik
Muhtemelen benim de öyle olacak canım onun için gitmiyorum kan vermeye bir sonraki ay nasip olur inşallahCnm ben de aynı durumdayım nerdeyse bi hafta oldu günüm geçeli belirtiler var ama dün kan vermiştim az önce sonucu aldım negatif artık regli bekliycem
Cok üzülüyorum böyle duyunca bu duyguyu iyi biliyorum cünküCnm ben de aynı durumdayım nerdeyse bi hafta oldu günüm geçeli belirtiler var ama dün kan vermiştim az önce sonucu aldım negatif artık regli bekliycem
Hep hayırlısını istemek lazım ama işte dayanamıyoruz bir an önce olsun istiyoruz. Algıda seçiilik mi yapıyoruz napıyoruz bilmiyorum ama artık çok bunaldım bende etrafımdan sürekli hamilelik haberi geliyor ve artık sizde yapın yeter falan diye söyleniyorlar. Ben kimseye söylemedim istiyorz olmuyo falan diye hayırlısı diyorm ama insan üzülüyor...Görümcem 2 aylık benden 6 ay sonra evlenen eltimde 6haftalık hamile bütün akrabalar arıyo sizden debekliyorz falan diye sinirleniyo insanHepimizin ortak duyguları bu inan.hz.zekeriye meryem suresinde rabbinden evlat istediğinde ama ben yaşlıyım karımda kısır diyor ya Allah ona "bu benim için çok kolaydır,seni yoktan var etmedim mi?"diye cevap veriyor buna sığındık hepimiz...Allahım ol desin yeterki mutlaka bizi bir şerden koruyordur.Allahım tez zamanda ol desin.Şimdi instgram a girdim bizden sonra evlenen ardaşmızda hamile benim şuan tüm arkdş çevrem hamile ya sabretcem yada tımarhanelik olmam lazım canım inan kafamı nereye çevirsem bebek...
35 günde bir sanırım canmGelecek olan tahmini adet tarihin canım. Anladığım kadarıyla adet düzensizliği var sende.kaç günde bir adet oluyosun tahmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?