2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Seni cok iyi anlıyorum ya benimde tüm kuzenlerim dostlarım komşular herkes anlaşmış gibi ya doğum yaptı ya hamile insan kendini soyutluyor yeminederim sosyalmedya hesaplarıma giresim yok ya herkes "birinin annesi " olmuş

ay
aynen cnm benimde oylee yaaa bildigin kedileri kiskaniyorum kulucka makinesinden bugun 4 tane civciv cikti dusun onlari kiskaniyorum esime 2 tanesine ben bakicam getir eve dedim artik kendimi onlarla avutuucam napum yaaa

Kizlar merhaba
Bata 5 gun var.ama bu sabah pembemsi biseyler geldi.karnim belim aynen adet olur gibi agriyo.ama evde bi test vardi yapayim dedim icimden geldi..
2. Cizgi hayalet gibi varla yok arasi bisey..
Anlayamadim.testin markasi laboquic diye bisey internettem almistim.sizce dogru olabilir mi.ozaman bu akinti ve agrilarim ne???

ay
aynen cnm benimde oylee yaaa bildigin kedileri kiskaniyorum kulucka makinesinden bugun 4 tane civciv cikti dusun onlari kiskaniyorum esime 2 tanesine ben bakicam getir eve dedim artik kendimi onlarla avutuucam napum yaaa
Hahahha canım güldürdün beni yaa cok tatlısın bende bi ara Suriyelilere takmıştım folikasit bilmezler lambalarda kedi gibi doğuruyorlar diye Allah aşkına haklı değilmiyim biz o kadar dikkat ediyoz da ne oluyo

arkadaşlar merhaba şuan regl sancısı gibi ama biraz daha hafif ağrım var kasıklarımda tuvalete gidiyorum adet oldum sanıp beyaz kıvamlı bi akıntı geliyor regl öncesi kuruluk olurdu hep anlamadım bat 18 13 ünde test yaptım erkenmi yaptım ki yada hamile ondaydı. Silikte olsa çıkarmıydı kafam çok karışık

benim herkes biliyor olmadigini artik takmiyorum insanlarid allah kimseyi kendine guldurtmesin insaallah yaaa

ayyyy evet cnm yaa bende ona baya takmistim nasil bu kadar doguruyorlar diye babaannemde adam ceketini atsa ustune hamile kaliyor sanirim dedi bende baya guldum buna

Canım ben adet gününü beklicem geçikirse yapcam cünkü cok üzülüyom çıkmayınca.
İnş canım ya valla dediğin gibi böyle bi araftayım bi heves ediyorum bi üzülüyom
benim geçti aslında biraz daha belkiyecegim pazartesi gitmeyi düşünüyorum bende canm kan testi yapacagım direk idrar testinde zor çıkıyor insanı daha çok yıpratıyor kan testi kesin sonuç hemde inşallah vardır hepimiz de bebiş ya

Canım benimde bat 18 ama test yapmadım bence cok erken yapmışsın idrara karışmamış olabilir varsa beta bilemedim bendr kendim için cok karmaşığıöim zaten

İyi yapmışsın canım bende dün yaptım negatif tamam üzüldüm ama yoksa yoktur napalım dedim sonra baktım bir sürü belirti olmadığına inanmışken yine karıştı kafam
valla dusunuyorum cnm kendime bir hayvanmi alsam soyle kedi olur kopek olur kus olur balik olur bakim ben ona annesi babasi olim ben onun yada dyrum gidim esirgeme kurumundan bir cocuk evlat edineyim nasilsa olmuyor hayir birak bide sorun bende yani bazen esime bosanalim istersen diyorum yok diyor adamda birakmiyor beni :)biraksa belki kafam rahat edevek yaaa cocuk mocuk dusunmucem:)

ayyyy evet cnm yaa bende ona baya takmistim nasil bu kadar doguruyorlar diye babaannemde adam ceketini atsa ustune hamile kaliyor sanirim dedi bende baya guldum buna
Suriyeli üye varsa bir el atsın hele bu işim sırrı ne,biri kucaklarında biri karnında hepsinin...cokta güzel çakır gözlü hep cocuklar sağlıklı sağlıklı

Testi buraya yükle istersen silikte olsa çıkmışsa vardır diye düşünüyorum 7 gün önce öğrenen de var testle ama bir kaç gün sonra tekrar yap . Ya da git kan ver bence

testinin fotosunu at bakalim cnm

Benim de 18 mart dün yaptım test negatif canım idrara geçmemiştir diye umuyorum benim de kafam karışık valla ne desem şimdi yalan olur inşallah hamilesindir de geç çıkacaktır idrarda

a
Suriyeli üye varsa bir el atsın hele bu işim sırrı ne,biri kucaklarında biri karnında hepsinin...cokta güzel çakır gözlü hep cocuklar sağlıklı sağlıklı
aynen yaaa hepside cok vuzeller bide yazik gunah yavrucaklarindilendiriyorlar orasida iginc yaaa degisikler

Canım benimde bat 18 ama test yapmadım bence cok erken yapmışsın idrara karışmamış olabilir varsa beta bilemedim bendr kendim için cok karmaşığıöim zaten

Ne bilim cnm burda görünce 1 hafta önce 2.çizgiyi gören arkadaşları yapıyım dedim daha çok umudum kırıldı 18 i geçsin yapıcam tekrar sen ne zaman yapcaksn varmı belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…