- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.581
çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı ve saglıklı evlatlarımıxz olurcanım ikili test yaptırmaya gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim.krtaj ldum.patoloji temiz cıktı.doktor corasprin vericem dedi.hamileliğini dinlenerek geçirceksin dedi....
Seni cok iyi anlıyorum ya benimde tüm kuzenlerim dostlarım komşular herkes anlaşmış gibi ya doğum yaptı ya hamile insan kendini soyutluyor yeminederim sosyalmedya hesaplarıma giresim yok ya herkes "birinin annesi " olmuşHep hayırlısını istemek lazım ama işte dayanamıyoruz bir an önce olsun istiyoruz. Algıda seçiilik mi yapıyoruz napıyoruz bilmiyorum ama artık çok bunaldım bende etrafımdan sürekli hamilelik haberi geliyor ve artık sizde yapın yeter falan diye söyleniyorlar. Ben kimseye söylemedim istiyorz olmuyo falan diye hayırlısı diyorm ama insan üzülüyor...Görümcem 2 aylık benden 6 ay sonra evlenen eltimde 6haftalık hamile bütün akrabalar arıyo sizden debekliyorz falan diye sinirleniyo insan
aynen cnm benimde oylee yaaa bildigin kedileri kiskaniyorum kulucka makinesinden bugun 4 tane civciv cikti dusun onlari kiskaniyorum esime 2 tanesine ben bakicam getir eve dedim artik kendimi onlarla avutuucam napum yaaaHepimizin ortak duyguları bu inan.hz.zekeriye meryem suresinde rabbinden evlat istediğinde ama ben yaşlıyım karımda kısır diyor ya Allah ona "bu benim için çok kolaydır,seni yoktan var etmedim mi?"diye cevap veriyor buna sığındık hepimiz...Allahım ol desin yeterki mutlaka bizi bir şerden koruyordur.Allahım tez zamanda ol desin.Şimdi instgram a girdim bizden sonra evlenen ardaşmızda hamile benim şuan tüm arkdş çevrem hamile ya sabretcem yada tımarhanelik olmam lazım canım inan kafamı nereye çevirsem bebek...
ben yaptim evdekinide kurtul valla yaa aklimdan cikti en azindanAh kuzum ya benim de 1 test var evde yapmıyorum dün çıkmadı bugün de çıkmaz ne de olsa diye düşünüyorum dur bakalım cumartesi bir gelsin bakarsın değişir
Hahahha canım güldürdün beni yaa cok tatlısın bende bi ara Suriyelilere takmıştım folikasit bilmezler lambalarda kedi gibi doğuruyorlar diyeay
aynen cnm benimde oylee yaaa bildigin kedileri kiskaniyorum kulucka makinesinden bugun 4 tane civciv cikti dusun onlari kiskaniyorum esime 2 tanesine ben bakicam getir eve dedim artik kendimi onlarla avutuucam napum yaaa
benim herkes biliyor olmadigini artik takmiyorum insanlarid allah kimseyi kendine guldurtmesin insaallah yaaaHep hayırlısını istemek lazım ama işte dayanamıyoruz bir an önce olsun istiyoruz. Algıda seçiilik mi yapıyoruz napıyoruz bilmiyorum ama artık çok bunaldım bende etrafımdan sürekli hamilelik haberi geliyor ve artık sizde yapın yeter falan diye söyleniyorlar. Ben kimseye söylemedim istiyorz olmuyo falan diye hayırlısı diyorm ama insan üzülüyor...Görümcem 2 aylık benden 6 ay sonra evlenen eltimde 6haftalık hamile bütün akrabalar arıyo sizden debekliyorz falan diye sinirleniyo insan
belki gebelik belrtileri de olabilir hissetiklerin canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etssin nşallah üzülmeBenim adet geliyo hissediyorum bu ayda olmadı artık umudum kalmadı çok üzgünüminş bu ay bekleyen herkes güzel haberler alır
İyi yapmışsın canım bende dün yaptım negatif tamam üzüldüm ama yoksa yoktur napalım dedim sonra baktım bir sürü belirti olmadığına inanmışken yine karıştı kafamben yaptim evdekinide kurtul valla yaa aklimdan cikti en azindan
ayyyy evet cnm yaa bende ona baya takmistim nasil bu kadar doguruyorlar diye babaannemde adam ceketini atsa ustune hamile kaliyor sanirim dedi bende baya guldum bunaHahahha canım güldürdün beni yaa cok tatlısın bende bi ara Suriyelilere takmıştım folikasit bilmezler lambalarda kedi gibi doğuruyorlar diyeAllah aşkına haklı değilmiyim biz o kadar dikkat ediyoz da ne oluyo
benim geçti aslında biraz daha belkiyecegim pazartesi gitmeyi düşünüyorum bende canm kan testi yapacagım direk idrar testinde zor çıkıyor insanı daha çok yıpratıyor kan testi kesin sonuç hemde inşallah vardır hepimiz de bebiş yaCanım ben adet gününü beklicem geçikirse yapcam cünkü cok üzülüyom çıkmayınca.
İnş canım ya valla dediğin gibi böyle bi araftayım bi heves ediyorum bi üzülüyom
Canım benimde bat 18 ama test yapmadım bence cok erken yapmışsın idrara karışmamış olabilir varsa beta bilemedim bendr kendim için cok karmaşığıöim zatenarkadaşlar merhabaşuan regl sancısı gibi ama biraz daha hafif ağrım var kasıklarımda tuvalete gidiyorum adet oldum sanıp beyaz kıvamlı bi akıntı geliyor regl öncesi kuruluk olurdu hep anlamadım bat 18 13 ünde test yaptım erkenmi yaptım ki yada hamile ondaydı. Silikte olsa çıkarmıydı kafam çok karışık
valla dusunuyorum cnm kendime bir hayvanmi alsam soyle kedi olur kopek olur kus olur balik olur bakim ben ona annesi babasi olim ben onun yada dyrum gidim esirgeme kurumundan bir cocuk evlat edineyim nasilsa olmuyor hayir birak bide sorun bende yani bazen esime bosanalim istersen diyorum yok diyor adamda birakmiyor beni :)biraksa belki kafam rahat edevek yaaa cocuk mocuk dusunmucem:)İyi yapmışsın canım bende dün yaptım negatif tamam üzüldüm ama yoksa yoktur napalım dedim sonra baktım bir sürü belirti olmadığına inanmışken yine karıştı kafam
Suriyeli üye varsa bir el atsın hele bu işim sırrı ne,biri kucaklarında biri karnında hepsinin...cokta güzel çakır gözlü hep cocuklar sağlıklı sağlıklıayyyy evet cnm yaa bende ona baya takmistim nasil bu kadar doguruyorlar diye babaannemde adam ceketini atsa ustune hamile kaliyor sanirim dedi bende baya guldum buna
Testi buraya yükle istersen silikte olsa çıkmışsa vardır diye düşünüyorum 7 gün önce öğrenen de var testle ama bir kaç gün sonra tekrar yap . Ya da git kan ver benceKizlar merhaba
Bata 5 gun var.ama bu sabah pembemsi biseyler geldi.karnim belim aynen adet olur gibi agriyo.ama evde bi test vardi yapayim dedim icimden geldi..
2. Cizgi hayalet gibi varla yok arasi bisey..
Anlayamadim.testin markasi laboquic diye bisey internettem almistim.sizce dogru olabilir mi.ozaman bu akinti ve agrilarim ne???
testinin fotosunu at bakalim cnmKizlar merhaba
Bata 5 gun var.ama bu sabah pembemsi biseyler geldi.karnim belim aynen adet olur gibi agriyo.ama evde bi test vardi yapayim dedim icimden geldi..
2. Cizgi hayalet gibi varla yok arasi bisey..
Anlayamadim.testin markasi laboquic diye bisey internettem almistim.sizce dogru olabilir mi.ozaman bu akinti ve agrilarim ne???
Benim de 18 mart dün yaptım test negatif canım idrara geçmemiştir diye umuyorum benim de kafam karışık valla ne desem şimdi yalan olur inşallah hamilesindir de geç çıkacaktır idrardaarkadaşlar merhabaşuan regl sancısı gibi ama biraz daha hafif ağrım var kasıklarımda tuvalete gidiyorum adet oldum sanıp beyaz kıvamlı bi akıntı geliyor regl öncesi kuruluk olurdu hep anlamadım bat 18 13 ünde test yaptım erkenmi yaptım ki yada hamile ondaydı. Silikte olsa çıkarmıydı kafam çok karışık
aynen yaaa hepside cok vuzeller bide yazik gunah yavrucaklarindilendiriyorlar orasida iginc yaaa degisiklerSuriyeli üye varsa bir el atsın hele bu işim sırrı ne,biri kucaklarında biri karnında hepsinin...cokta güzel çakır gözlü hep cocuklar sağlıklı sağlıklı
Canım benimde bat 18 ama test yapmadım bence cok erken yapmışsın idrara karışmamış olabilir varsa beta bilemedim bendr kendim için cok karmaşığıöim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?