- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.601
Had inş canım en doğrusu benimde pazartesi gecikmiş oluyo pazartesi de gelmesse pazartesi teste giderim bende ay inşallahbenim geçti aslında biraz daha belkiyecegim pazartesi gitmeyi düşünüyorum bende canm kan testi yapacagım direk idrar testinde zor çıkıyor insanı daha çok yıpratıyor kan testi kesin sonuç hemde inşallah vardır hepimiz de bebiş ya
hayırlısı olsun canm herkeste idrar testinde çıkmıyor hatta bazı insanların bebegi 1 aylıkken bile çıkmıyormuş idrarda biraz daha bekleyip kan testi ap bence benimde akıntım oluyor böyle sıcak sanki adet geliyıor gibi ama bi bakıyorum beyaz sıvı bir akıntı inşallah vardır Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallaharkadaşlar merhabaşuan regl sancısı gibi ama biraz daha hafif ağrım var kasıklarımda tuvalete gidiyorum adet oldum sanıp beyaz kıvamlı bi akıntı geliyor regl öncesi kuruluk olurdu hep anlamadım bat 18 13 ünde test yaptım erkenmi yaptım ki yada hamile ondaydı. Silikte olsa çıkarmıydı kafam çok karışık
İlahi kız dur dur kedi köpekle olacak iş değil bu:) canım ben senin süreçleri hiç bilmiyorum tedavi aşılama tüp denemesi yaptın mı hiç?valla dusunuyorum cnm kendime bir hayvanmi alsam soyle kedi olur kopek olur kus olur balik olur bakim ben ona annesi babasi olim ben onun yada dyrum gidim esirgeme kurumundan bir cocuk evlat edineyim nasilsa olmuyor hayir birak bide sorun bende yani bazen esime bosanalim istersen diyorum yok diyor adamda birakmiyor beni :)biraksa belki kafam rahat edevek yaaa cocuk mocuk dusunmucem:)
Var belirti canım da işte belli olmuyo bu işler biliyosun ben pazara kadar beklerim mutlakaNe bilim cnm burda görünce 1 hafta önce 2.çizgiyi gören arkadaşları yapıyım dedim daha çok umudum kırıldı 18 i geçsin yapıcam tekrar sen ne zaman yapcaksn varmı belirtiler
Atmayi beceremedim bi turlutestinin fotosunu at bakalim cnm
Canım senin bayaa geçmiş o zaman yaa eczaneden alıp test yapsana 10 gün falan geçmiş oluyo senin çıkar diye düşünüyorm varsa. Çıkmazsa yine pazartesi gidersin doktora ben senden çok merak ettim suan heraldebenim geçti aslında biraz daha belkiyecegim pazartesi gitmeyi düşünüyorum bende canm kan testi yapacagım direk idrar testinde zor çıkıyor insanı daha çok yıpratıyor kan testi kesin sonuç hemde inşallah vardır hepimiz de bebiş ya
ayyy cnm bende oyle dusunuyorum hep diyorum idarara gecmemistirde bu cocuk ne zaman geccek idrara yaaa yada bu erkenden ogrenenelrde nasil ogreniyorlar anlamiyorum internettenadet gununden once cikmaz diyor hadi bende zaten cikmiyorda 7 gun onceden nasil ogrenir insan yaaa adet biter bitmez yumurtanin catlamasi lazim o zamanBenim de 18 mart dün yaptım test negatif canım idrara geçmemiştir diye umuyorum benim de kafam karışık valla ne desem şimdi yalan olur inşallah hamilesindir de geç çıkacaktır idrarda
Testi buraya yuklemeyi beceremedim..yeteneksizim biraz bukonularda saglik ocagina gidip test yaptirsam mi bilemedim.ama adagidan bildigin regl gibi akintilarim geliyo..kafam karistiTesti buraya yükle istersen silikte olsa çıkmışsa vardır diye düşünüyorum 7 gün önce öğrenen de var testle ama bir kaç gün sonra tekrar yap . Ya da git kan ver bence
Ya kıyamam ben sana ya ağlarım...kedili kadın olcaz valla Allah korusun.Ay inşallah bu yaza herşey güzel olur bakarsın.sende iç inofolic falan bak.arı sütü ye...meryem suresi oku olcak olcakvalla dusunuyorum cnm kendime bir hayvanmi alsam soyle kedi olur kopek olur kus olur balik olur bakim ben ona annesi babasi olim ben onun yada dyrum gidim esirgeme kurumundan bir cocuk evlat edineyim nasilsa olmuyor hayir birak bide sorun bende yani bazen esime bosanalim istersen diyorum yok diyor adamda birakmiyor beni :)biraksa belki kafam rahat edevek yaaa cocuk mocuk dusunmucem:)
yok cnm yapmadim doktorum yapmiyor her gittigimde 3 ay bekle diyor bekleye bekleye 17 ayİlahi kız dur dur kedi köpekle olacak iş değil bu:) canım ben senin süreçleri hiç bilmiyorum tedavi aşılama tüp denemesi yaptın mı hiç?
inşallah tatlım hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel haberler alırız hiç idrar testi yaptın mı tatlımHad inş canım en doğrusu benimde pazartesi gecikmiş oluyo pazartesi de gelmesse pazartesi teste giderim bende ay inşallah
Canım bence bizim bebekler nazlı :) keşke önce idrara sonra kana geçseayyy cnm bende oyle dusunuyorum hep diyorum idarara gecmemistirde bu cocuk ne zaman geccek idrara yaaa yada bu erkenden ogrenenelrde nasil ogreniyorlar anlamiyorum internettenadet gununden once cikmaz diyor hadi bende zaten cikmiyorda 7 gun onceden nasil ogrenir insan yaaa adet biter bitmez yumurtanin catlamasi lazim o zaman
Ay canım benim kedim var burda bi topiğe arkadaş bi video atmış kedisini çocuğu gibi yediriyo konuşuyo alan çok güldüm aynı benvalla dusunuyorum cnm kendime bir hayvanmi alsam soyle kedi olur kopek olur kus olur balik olur bakim ben ona annesi babasi olim ben onun yada dyrum gidim esirgeme kurumundan bir cocuk evlat edineyim nasilsa olmuyor hayir birak bide sorun bende yani bazen esime bosanalim istersen diyorum yok diyor adamda birakmiyor beni :)biraksa belki kafam rahat edevek yaaa cocuk mocuk dusunmucem:)
Eskiden yapmıştım hiç göremedim çizgiyi sonra uğursuzluğuna inandım onlarıninşallah tatlım hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel haberler alırız hiç idrar testi yaptın mı tatlım
cnm anaannem okuyor meryem suresi bende kenzul ars okuyorum akintim oldugu icin namaz kilamiyorum inofolic ne ise yariyorki yaa ben hic kullanilan ilaclaida blmyrm valla ayyy ben cok cahil kalmisim yaaa :) ari sutunu bide nerden bulcam ben bu mevsimde olmaz dediler bana yaa hurma yiyorum hergunYa kıyamam ben sana ya ağlarım...kedili kadın olcaz valla Allah korusun.Ay inşallah bu yaza herşey güzel olur bakarsın.sende iç inofolic falan bak.arı sütü ye...meryem suresi oku olcak olcak
bizinki bu kadar mi farkli yaa suan cok kotuyum acayip isyan edesem var acayip sinirliyim yaa neden cikmiyor bu bebekler bu kadar nazda asik usandirir yaneCanım bence bizim bebekler nazlı :) keşke önce idrara sonra kana geçseaslında acele ediyoruz kuzum biz biraz aaa 5 kişi öğrenmiş benimki de çıkar olsa diyoruz hemen her insanın yapısı farklı
Dur kuzum dur sakin ol o en son iş daha izlenecek çok yol var başka bir çocuğu ne kadar sevsen de insanın kendi canının kanının yerini tutmaz sanki bende çok düşündüm bunu da ben sevsem bile eşim ısınamaz gibi geliyoryok cnm yapmadim doktorum yapmiyor her gittigimde 3 ay bekle diyor bekleye bekleye 17 ayoldu valla yaaa o birsey yapmiyirsa bende kendi cocugumu kendim bulurum yaa gidincede bakin ben dogurdum derim :)oda sairir valla yaa yapsammi acaba oyle birsey
Arı dünyası ve eğriçayır da var nette organik ama biraz maliyetli.Allah kabuletsin duanı bende kenzül arş okuyorum Allahım ne güzel bi dua o öyle.inofolic hamileliği kolaylaştırıyormuş sağlıklı yumurta için tam ilaç değil o bi araştır kullanabilrisin onu.bende bu ay olmazsa öbür ay alcamcnm anaannem okuyor meryem suresi bende kenzul ars okuyorum akintim oldugu icin namaz kilamiyorum inofolic ne ise yariyorki yaa ben hic kullanilan ilaclaida blmyrm valla ayyy ben cok cahil kalmisim yaaa :) ari sutunu bide nerden bulcam ben bu mevsimde olmaz dediler bana yaa hurma yiyorum hergun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?