- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Ne kadarlik evlisiniz ve yaşiniz kaç peki çok soru soruyorum ama kusura bakma olur mu :)2 aydır istiyoruz canım hoşbuldum bu arada :)
Bu arada yaş konusuna değinmişken :) ben 24 yaşındayım ara ara acaba erken mi benim için diye gidip geliyorum 8 aylık evliyim bu aradaNe kadarlik evlisiniz ve yaşiniz kaç peki çok soru soruyorum ama kusura bakma olur mu :)
Biz normalde 2 sene yapmayız demistik ama baktık ki ikimizde gerçekten istiyoruz etrafta gördükçe bizimki de böyle olur mu acaba gibi konuşmalar geçmeye başlayınca aramızda karar verdik :)Bence çocuğun yaşı Yok kendine güveniyorsan Ve gerçekten içten istiyorsan yaşı hiç düşünme, ben 21 yaşındayım 19 yaşımda evlendim o zamandan beri İstiyordum ama 1-2 yıl geçsin dedim şimdi ise 2 buçuk yıl oldu Ve gerçekten çok istiyorum. Yaşı düşünme bence hiç
Canım en güzeli batın geçmesini beklemek adet olmazsan birdaha yaparsınKızlar ben dayanamadım ve test yaptım ama sonuç negatifbat 23 şubat 3 gün var daha ama ne bileyim belirtilere güvenmiştim. Nasip artık batı bekliyorum daha da yapmam test
Ben de bu sabah 4 gün kala negatifi görünce moralim bozuldu. Umud etmek bile yorucu olabiliyor bazenmKızlar ben dayanamadım ve test yaptım ama sonuç negatifbat 23 şubat 3 gün var daha ama ne bileyim belirtilere güvenmiştim. Nasip artık batı bekliyorum daha da yapmam test
Benimde 24 subat. Test yapmadim. Belim karnim kasiklarim acayip agiriyor bakalim.kızlar günaydı hafta sonu doğum günüm vardı malumunuz o sebeple pek giremedim aramıza katılan arkadaşlara merhaba bu arada... benim bat 24 şubat 4 gün kaldı dün yaptığımda silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı kafamda deli sorular kasıklarımda ki ağrı adet olcakmısım gibi agrılar ama ben adet olurken karnım hiç agrımaz hissetmem bile olduğumu ne zaman tekrar test yapmalıyım ki acaba grç mi yumurtluyorum çalışmalarıda bıraktık 2,3 gündür.
Bati bekle bence canim o zaman yapkızlar günaydı hafta sonu doğum günüm vardı malumunuz o sebeple pek giremedim aramıza katılan arkadaşlara merhaba bu arada... benim bat 24 şubat 4 gün kaldı dün yaptığımda silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı kafamda deli sorular kasıklarımda ki ağrı adet olcakmısım gibi agrılar ama ben adet olurken karnım hiç agrımaz hissetmem bile olduğumu ne zaman tekrar test yapmalıyım ki acaba grç mi yumurtluyorum çalışmalarıda bıraktık 2,3 gündür.
25 yaşındayım 6 aylık evliyim önemli değil canım sorabilirsin :)Ne kadarlik evlisiniz ve yaşiniz kaç peki çok soru soruyorum ama kusura bakma olur mu :)
Hosgeldin aramıza cnm:)Benimki de 20 subat yani bu gun bu ay adet olursam 3.günü klomen kullanmaya baslyacagiz yani onun sonucu da martta belli olacak bende marttan umitlenenlerdeyim
Ay cnm ben soracaktim sen sormusun:)Kızlar aranız da folik asit kullanımına başlayan varmı ben 1 buçuk aydır kullanıyorum b vitamin desteği sağlıyormuş vücudu gebeliğe hazırlıyormuş
Kullanmaya başlayacaklarsa inofolic şase oneriyorum tablet değilde şase daha sağlıklı diye duydum ben eczacida o şekilde söyledi hergun bi bardak suya dok iç tamamdır:)Ay cnm ben soracaktim sen sormusun:)
Cnm ben 25 yasindayim 3 yaşında kızım var erken anne olmak gibisi varmi:Bu arada yaş konusuna değinmişken :) ben 24 yaşındayım ara ara acaba erken mi benim için diye gidip geliyorum 8 aylık evliyim bu arada
Hayırlısı olsun cnm üzülme biraz daha bekleseydin keskeKızlar ben dayanamadım ve test yaptım ama sonuç negatifbat 23 şubat 3 gün var daha ama ne bileyim belirtilere güvenmiştim. Nasip artık batı bekliyorum daha da yapmam test
Valla yaşıtlarımı bulunca bunlarida duyunca iyice rahatladim :)Cnm ben 25 yasindayim 3 yaşında kızım var erken anne olmak gibisi varmi:
Rahatla rahatla canım benim:)Valla yaşıtlarımı bulunca bunlarida duyunca iyice rahatladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?