- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.621
bugun psikolojim cok bozuk yaa artik kendime oyuncak bebek falan alicam olmadi evde onla dolasirim yedirirum iciririm simdiki bebeklerin herseyi var zaten 300 400 lira al sana bi bebek sahibi oldumAy canım benim kedim var burda bi topiğe arkadaş bi video atmış kedisini çocuğu gibi yediriyo konuşuyo alan çok güldüm aynı benEvde kedimle konuşuyorum oğluşum yavrucum falan diye seviyorm çocuk olmayınca çocuğum yerine koydum onu. Ama yok olmuyor bi süre sonra psikopata bağlıyo insan öylede
eczaneden gidip alabilirmiyim recetesiz sormazmi napcan diye :) nasil kullanildiginida bilmiyorum kiArı dünyası ve eğriçayır da var nette organik ama biraz maliyetli.Allah kabuletsin duanı bende kenzül arş okuyorum Allahım ne güzel bi dua o öyle.inofolic hamileliği kolaylaştırıyormuş sağlıklı yumurta için tam ilaç değil o bi araştır kullanabilrisin onu.bende bu ay olmazsa öbür ay alcam
Ben böyle avutuyorum kendimi valla canım hamile gibi davranıyorum var biliyorum diyip duruyorum kendi kendime ama aslında yok işte bu bir delirmedirbizinki bu kadar mi farkli yaa suan cok kotuyum acayip isyan edesem var acayip sinirliyim yaa neden cikmiyor bu bebekler bu kadar nazda asik usandirir yane
aaa onu bende yapiyorum konusuyorum falan boyle ayy deliriyoruz hep beraber yaaa neyse bakirkoyde bizi ayni kogusa koysunlar bariBen böyle avutuyorum kendimi valla canım hamile gibi davranıyorum var biliyorum diyip duruyorum kendi kendime ama aslında yok işte bu bir delirmedir
eczaneden gidip alabilirmiyim recetesiz sormazmi napcan diye :) nasil kullanildiginida bilmiyorum ki
hayırlısı olsun çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur darısı bizim başımızaKızlar 13 marttaki kan tahlili sonucum 2372 çıkmış çok şükür ayın 29 una sıra aldım inş o zaman kese görünür darısı Allah in izniyle sizin başınıza inş
melikeecgl canım sen kullanıyordun inofolic.
Zaten doktor yazsada sigorta ödemiyor kendin alıyosun bildiğim kız bak Google dan kopyala yapıştır yapcam yoksa okuyup
Olcak bence senin yakın zamanda öyle hissettim
yyaa birsey olursa hepten cocugum olmazsa sanki oluyorda bide bunu dusuncum suandamelikeecgl canım sen kullanıyordun inofolic.
Zaten doktor yazsada sigorta ödemiyor kendin alıyosun bildiğim kız bak Google dan kopyala yapıştır yapcam yoksa okuyup
Olcak bence senin yakın zamanda öyle hissettim
ahhh insaallah cnm ettigin dualar kabul olur bizimde sana ettigimiz dualar kabul olur insaallahAy kızlar ne muhabbet çevirdik he neyse şimdi ben abdest alıp dua edicem sizin içinde edicem sizde bana edin olur mu
Canım öyle bir ilaç değil bu destek amaçlı sen doktora danışmadan içme o zaman sen bilirsin tabi.yyaa birsey olursa hepten cocugum olmazsa sanki oluyorda bide bunu dusuncum suanda
allah razı olsun çok teşekkür ederiz ALLAH dualarını kabul etsin inşallah canmAy kızlar ne muhabbet çevirdik he neyse şimdi ben abdest alıp dua edicem sizin içinde edicem sizde bana edin olur mu
tamam cnmCanım öyle bir ilaç değil bu destek amaçlı sen doktora danışmadan içme o zaman sen bilirsin tabi.
Bu duyguları tek hisseden ben değilmişimHepimizin ortak duyguları bu inan.hz.zekeriye meryem suresinde rabbinden evlat istediğinde ama ben yaşlıyım karımda kısır diyor ya Allah ona "bu benim için çok kolaydır,seni yoktan var etmedim mi?"diye cevap veriyor buna sığındık hepimiz...Allahım ol desin yeterki mutlaka bizi bir şerden koruyordur.Allahım tez zamanda ol desin.Şimdi instgram a girdim bizden sonra evlenen ardaşmızda hamile benim şuan tüm arkdş çevrem hamile ya sabretcem yada tımarhanelik olmam lazım canım inan kafamı nereye çevirsem bebek...
Hahah aynen canım bizim derdimiz bir dermanımız biraaa onu bende yapiyorum konusuyorum falan boyle ayy deliriyoruz hep beraber yaaa neyse bakirkoyde bizi ayni kogusa koysunlar bari
Kuzum Rabbim umudunu sevince çevirsin inşallah bu ay ayakların yerden kesilsin ikisi kız biri oğlan üçüz bebek nasip etsin evlat hasretini dindirsin inşallah bebişlerin sağlıklı eli ayağı düzgün hayrlı ahlaklı olsunlar Rabbim sevindirsin canım inşallahZaman zaman öyle belirti hali oluyor ki heyecanlanıyorum hemen hayaller kurmaya bile başlıyor insan bi an sonra kendime çimdik atıyorum sanki kendine gel diyorum belkide adet olcaksın.Beklicez artık...
Eskiden olsa kan tahlili yaptırırdım ama bi kaç kez gitmiştim eskiden hatta bir seferinde adetim 5 gün geçikti ama kan testi yine negatifti insan hastaneye kadar gidince çok umutlanıyor.
Ahh umut fakirin ekmeği
aynen cnm yaaaHahah aynen canım bizim derdimiz bir dermanımız bir
Canım Rabbim umduğuna nail korkularından emin kılsın tez vakitte hayrlı müjdeni almayı nasip etsin inşallahayyy cnm agzindan bal damliyor yaa benimde 5 gundur var akinti ara ara kahve goruyorum doktorami gtsem acaba hatta dedim
Aynı durum bende de var canım eşimin 40 yaşında amcasınının kızı bu ay sonu doğum yapacak 3 çocuğunu alt katımdakinin kızı var üst komşunun torunu geliyo sokakta çocuklar top oynuyo havalar güzel olunca okul aralığındayım bütün gün çoluk çocuk sesleri sokağa çıkınca bolca hamile annemin karşı komşusu 4 hamile anneme gidince görmiyeyim diye kaçınıyorum büyük halam bebek sordu yok Rabbim ne zaman nasip ederse dedim kızım yaşın çok mu küçük ne bekliyorsun yap çocuk dedi Allahtan en büyük şansım kayınvalidem bebek soranlara ağzının payını veriyo çok anlayışlıHepimizin ortak duyguları bu inan.hz.zekeriye meryem suresinde rabbinden evlat istediğinde ama ben yaşlıyım karımda kısır diyor ya Allah ona "bu benim için çok kolaydır,seni yoktan var etmedim mi?"diye cevap veriyor buna sığındık hepimiz...Allahım ol desin yeterki mutlaka bizi bir şerden koruyordur.Allahım tez zamanda ol desin.Şimdi instgram a girdim bizden sonra evlenen ardaşmızda hamile benim şuan tüm arkdş çevrem hamile ya sabretcem yada tımarhanelik olmam lazım canım inan kafamı nereye çevirsem bebek...
amin canim benim insaalah yaaaCanım Rabbim umduğuna nail korkularından emin kılsın tez vakitte hayrlı müjdeni almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?