2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

bugun psikolojim cok bozuk yaa artik kendime oyuncak bebek falan alicam olmadi evde onla dolasirim yedirirum iciririm simdiki bebeklerin herseyi var zaten 300 400 lira al sana bi bebek sahibi oldum

eczaneden gidip alabilirmiyim recetesiz sormazmi napcan diye :) nasil kullanildiginida bilmiyorum ki

bizinki bu kadar mi farkli yaa suan cok kotuyum acayip isyan edesem var acayip sinirliyim yaa neden cikmiyor bu bebekler bu kadar nazda asik usandirir yane
Ben böyle avutuyorum kendimi valla canım hamile gibi davranıyorum var biliyorum diyip duruyorum kendi kendime ama aslında yok işte bu bir delirmedir

Ben böyle avutuyorum kendimi valla canım hamile gibi davranıyorum var biliyorum diyip duruyorum kendi kendime ama aslında yok işte bu bir delirmedir
aaa onu bende yapiyorum konusuyorum falan boyle ayy deliriyoruz hep beraber yaaa neyse bakirkoyde bizi ayni kogusa koysunlar bari

yyaa birsey olursa hepten cocugum olmazsa sanki oluyorda bide bunu dusuncum suanda

Bu duyguları tek hisseden ben değilmişim

Kuzum Rabbim umudunu sevince çevirsin inşallah bu ay ayakların yerden kesilsin ikisi kız biri oğlan üçüz bebek nasip etsin evlat hasretini dindirsin inşallah bebişlerin sağlıklı eli ayağı düzgün hayrlı ahlaklı olsunlar Rabbim sevindirsin canım inşallah

Aynı durum bende de var canım eşimin 40 yaşında amcasınının kızı bu ay sonu doğum yapacak 3 çocuğunu alt katımdakinin kızı var üst komşunun torunu geliyo sokakta çocuklar top oynuyo havalar güzel olunca okul aralığındayım bütün gün çoluk çocuk sesleri sokağa çıkınca bolca hamile annemin karşı komşusu 4 hamile anneme gidince görmiyeyim diye kaçınıyorum büyük halam bebek sordu yok Rabbim ne zaman nasip ederse dedim kızım yaşın çok mu küçük ne bekliyorsun yap çocuk dedi Allahtan en büyük şansım kayınvalidem bebek soranlara ağzının payını veriyo çok anlayışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…