- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.641
İnş cnm dualarimla sizinle çok sagolun ailemden kimseyle paylaşmadigim şeyleri bile sizinle paylaşıyorum iyiki varsınız :)hayırlısı olsun çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur darısı bizim başımıza
Kuzum adeti geçtiği ilk günlerde kanda negatif görüp 15 gün sonra kanda gebelik testi pozitif çıkan arkadaş vardı inşallah senin de öyle geç döllenme olurCnm ben de aynı durumdayım nerdeyse bi hafta oldu günüm geçeli belirtiler var ama dün kan vermiştim az önce sonucu aldım negatif artık regli bekliycem
Ya canım benim ne güzel dua umudunu sevince çevirsin yazmşsın ay inşallah ya...Allah yeterki evlatlarımıza bakma gücü versin yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepimiz için inş hep diyorum nerde varsa benimle aynı duyguyu yaşayan Allah hepimizi güldürsünKuzum Rabbim umudunu sevince çevirsin inşallah bu ay ayakların yerden kesilsin ikisi kız biri oğlan üçüz bebek nasip etsin evlat hasretini dindirsin inşallah bebişlerin sağlıklı eli ayağı düzgün hayrlı ahlaklı olsunlar Rabbim sevindirsin canım inşallah
Bana hiç kimse bişey sormuyo daha önceden kaybım olmadan önce cok soruyorlardı ben bebek kaybettikten sonra o kadar kötü günler geçirdim ki kimsenin değil sormak biri hamileyse bana söylemiyorlar bile.Acıyorlar kısacası inşallah sabrın sonu selamet olcakAynı durum bende de var canım eşimin 40 yaşında amcasınının kızı bu ay sonu doğum yapacak 3 çocuğunu alt katımdakinin kızı var üst komşunun torunu geliyo sokakta çocuklar top oynuyo havalar güzel olunca okul aralığındayım bütün gün çoluk çocuk sesleri sokağa çıkınca bolca hamile annemin karşı komşusu 4 hamile anneme gidince görmiyeyim diye kaçınıyorum büyük halam bebek sordu yok Rabbim ne zaman nasip ederse dedim kızım yaşın çok mu küçük ne bekliyorsun yap çocuk dedi Allahtan en büyük şansım kayınvalidem bebek soranlara ağzının payını veriyo çok anlayışlı
Kuzum insanlara laf anlatamazsın çok iyi anlıyoruz seni annemin komşusuna ben düşük yaptım dedim bana dönüp nerden biliyon görümcemin gelinide öyle sandı ama kistmiş dedi bende dr ultrasyona soktu kan testi yaptı hamilelik pozitifti ama düştü dedim Allah Allah nasıl oluyo dedi yani durumunu anlatsan bir türlü saklasan bi türlü insanlara tek tek tutup anlatsanda kendi doğruları ile anlıyolarHep hayırlısını istemek lazım ama işte dayanamıyoruz bir an önce olsun istiyoruz. Algıda seçiilik mi yapıyoruz napıyoruz bilmiyorum ama artık çok bunaldım bende etrafımdan sürekli hamilelik haberi geliyor ve artık sizde yapın yeter falan diye söyleniyorlar. Ben kimseye söylemedim istiyorz olmuyo falan diye hayırlısı diyorm ama insan üzülüyor...Görümcem 2 aylık benden 6 ay sonra evlenen eltimde 6haftalık hamile bütün akrabalar arıyo sizden debekliyorz falan diye sinirleniyo insan
Amin canım inşallah inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsinYa canım benim ne güzel dua umudunu sevince çevirsin yazmşsın ay inşallah ya...Allah yeterki evlatlarımıza bakma gücü versin yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepimiz için inş hep diyorum nerde varsa benimle aynı duyguyu yaşayan Allah hepimizi güldürsün
Ya nasıl insan bunlar ya insan düşük yaptığının yalanını neden söylesin...teyze bi anne olarak brni anlaman lazım senin evlatların yok mu Allah nasıl emrederse o oluyo deseydin.Kuzum insanlara laf anlatamazsın çok iyi anlıyoruz seni annemin komşusuna ben düşük yaptım dedim bana dönüp nerden biliyon görümcemin gelinide öyle sandı ama kistmiş dedi bende dr ultrasyona soktu kan testi yaptı hamilelik pozitifti ama düştü dedim Allah Allah nasıl oluyo dedi yani durumunu anlatsan bir türlü saklasan bi türlü insanlara tek tek tutup anlatsanda kendi doğruları ile anlıyolar
İnsanlar ne kadar acımasız ve anlayışsızKuzum insanlara laf anlatamazsın çok iyi anlıyoruz seni annemin komşusuna ben düşük yaptım dedim bana dönüp nerden biliyon görümcemin gelinide öyle sandı ama kistmiş dedi bende dr ultrasyona soktu kan testi yaptı hamilelik pozitifti ama düştü dedim Allah Allah nasıl oluyo dedi yani durumunu anlatsan bir türlü saklasan bi türlü insanlara tek tek tutup anlatsanda kendi doğruları ile anlıyolar
Kayın pederim hayvancılıkla uğraşıyo benimde eşim koyunlar doğurdu şu kadar ikiz kuzu şu kadar tek kuzu var diyodu en başlarda hayvanlar kadar olamadım onlar doğurdu bendr yok diyodum eşim devam etti söylemesine kuzular çoğaldı diye bende bi koç bi sürü hayvanı gebe bıraktı sen bi beni bırakamadın dedim çok dokundu eşime sözüm yeni doğan kuzuların resmini gösteriyodu en sonunda dayanamadım yeter gösterme dedim psikolojim iyice alt üst olmuştu annemi çağırdım oda babamla gelmiş babamın yanında durumu anlattım o gün bugündür evde kuzu muhabbeti yokHahahha canım güldürdün beni yaa cok tatlısın bende bi ara Suriyelilere takmıştım folikasit bilmezler lambalarda kedi gibi doğuruyorlar diyeAllah aşkına haklı değilmiyim biz o kadar dikkat ediyoz da ne oluyo
İnşallah canım Rabbim dosta düşmana güldürmesin kimseyi benim çocuğum olmasa sevinecek insanlar var ve ben bunların kim olduğunu biliyorum çok acı bi durumbenim herkes biliyor olmadigini artik takmiyorum insanlarid allah kimseyi kendine guldurtmesin insaallah yaaa
melikeecgl canım sen kullanıyordun inofolic.
Zaten doktor yazsada sigorta ödemiyor kendin alıyosun bildiğim kız bak Google dan kopyala yapıştır yapcam yoksa okuyup
Olcak bence senin yakın zamanda öyle hissettim
Canım ben doktora gitmiştim bebek kararı verdiğimizde bana folik asit kullanımına başla demişti inofolic söyledi eczaneye gittim o da onu önerdi özellikle şase olanini eczaneden 25 tl ye alıyorsun bir aylık hergun bir bardak suya karıştırıp.iciyorsun tadı.yok zaten normal su iciyorsun :)yyaa birsey olursa hepten cocugum olmazsa sanki oluyorda bide bunu dusuncum suanda
yaaa cnm takmiycaz artik etrafi yapcak birsey yok olur olmaz rabbimin takdiri yani allah oyle olanlari sevindirmesin insaallah bebegimiz olsundaİnşallah canım Rabbim dosta düşmana güldürmesin kimseyi benim çocuğum olmasa sevinecek insanlar var ve ben bunların kim olduğunu biliyorum çok acı bi durum
ben folik asit kullaniyorum folidice mi ne adi yaaaaCanım ben doktora gitmiştim bebek kararı verdiğimizde bana folik asit kullanımına başla demişti inofolic söyledi eczaneye gittim o da onu önerdi özellikle şase olanini eczaneden 25 tl ye alıyorsun bir aylık hergun bir bardak suya karıştırıp.iciyorsun tadı.yok zaten normal su iciyorsun :)
Rabbim tekrarını yaşamaktan korusun saklasın canım umduklarına nail korkularından emin kılsın insanlarla bu konuda muhatap olmamak lazım ama işte üstlerine vazife gibi her şeye burunlarını sokanlar var Rabbim hepimize hidayet versinYa nasıl insan bunlar ya insan düşük yaptığının yalanını neden söylesin...teyze bi anne olarak brni anlaman lazım senin evlatların yok mu Allah nasıl emrederse o oluyo deseydin.
Benim bebek kaybettikten sonra herkes bebeği soruyordu karnım büyümüştü cünkü.bana kadın biri bebeği nerenden saklıyon dedi...sağlık ocağında arıyorlardı gel tetenoz iğnesine diye ben evde yatıyorum bebeği kaybetmişim ah neler yaşadım bi yazsam hepsini oooo
O bendede var canım hemde en yakınlarda ah allahım korusun bizi kem gözlerden insan hamile olsa söylemez o tiplereİnşallah canım Rabbim dosta düşmana güldürmesin kimseyi benim çocuğum olmasa sevinecek insanlar var ve ben bunların kim olduğunu biliyorum çok acı bi durum
Birde inofolic.için danış eczaneye istersen canım ben araştırdığımda da en.çok.önerilen.buyduben folik asit kullaniyorum folidice mi ne adi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?