- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.661
Öyle canım aynı kişi bana daha nişanlıyken ya çocuğun olmazsa ne yaparsın kardeşinin karısı hamile kalsa istemese çocuğu evlatlık alır mısın eşini bırakır mısın dedi bende anneyi evladından ayırmam asla dedim eşimde ise sorun boşanmam ama bende ise istiyorsa eşim benden ayrılabilir çocuk isteğini anlarım dedim daha sonra nişanlıyken eşime anlattım durumu çocuğumuz olsa da olmasa da sen benim başımın tacısın dedi evlendim aynı kadın herkes hamile kalmak zorunda değil sende kalmayabilirsin dedi onun bi sene sonra olmuş çocuğu bana da sende bi sene sonra belki hamile kalırsın belki olmaz dediİnsanlar ne kadar acımasız ve anlayışsızona mı kalmış açıklama yapmaya bile değmez öylelerine zaten
olmadi onu denerim cnm napim ne farkederBirde inofolic.için danış eczaneye istersen canım ben araştırdığımda da en.çok.önerilen.buydu
bende ocakta cekildim 2 bucuk ay oldu hala tik yok yaa 3 icinde hamile kalabilirsin demislerdiKızlar ben bu ay boş geçtim geçen ay hsg oldum ama bu ay tutmadı malesef
Canım mrhb yumurtlama gününü 1.gün say 10 gün sonra kanda 15 gün sonra idrar da sonuç verir bence...yani senin en erken bence 20martta test yapman lazım idrar testi ben erken yapmaya taraftar değil bu seferde geç döllenmemi karmaşası oluyorKızlar merhaba normalde bat tarihim 22 marttı yumurtlama tarihim 8 martı fakat ben 6 martta erken yumurtladım salı günü akşamı çatladı. 19 martta adet olucam tahmine göre sizce ne zaman test yapmalıyım ?
Canım mrhb yumurtlama gününü 1.gün say 10 gün sonra kanda 15 gün sonra idrar da sonuç verir bence...yani senin en erken bence 20 martta test gapman lazım idrar testi
Beklemedeyim canım benimde bat 18martTamam cnm çok teşekkür ederim cevabın için sende bebek varmı yoksa beklemedemisin
Beklemedeyim canım benimde bat 18mart
Var kasık batması göğüs hassasiyeti falan ama bakalım hayırlısı inş vardır sendede bendedeinşallah adet olmazsın cnm belirti varmı peki
Var kasık batması göğüs hassasiyeti falan ama bakalım hayırlısı inş vardır sendede bendede
Cnm yumurta catlatma ignesi yaptirdigim gun bana da verdi ilac ve fitil engel deil dedi siz iliskilerinize devam edin hatta bu hafta col onemli dedi cumartesi gitmistim benSelam kızlar benim buay bebek işi kaldı yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geliyor du süt gibi ağrı başladı dün bugün doktora gittim enfeksiyon tedavisi ne başladım fitil hap ağrı kesici verdi inşallah geçer bidaki aya minigim nasıp olur
İnşallah güzel haberler sizlerden gelir
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin inşallah
Kuzum adeti geçtiği ilk günlerde kanda negatif görüp 15 gün sonra kanda gebelik testi pozitif çıkan arkadaş vardı inşallah senin de öyle geç döllenme olur
Canım pardon senin bi kızın vardı galiba demi öyle bi yazmışsın ki fotoda koyunca ben hiç cocuk yok sandım vallahi üzüntünü anlıyorum tabiki ama hiç evlat kokusu duymayanlar o duyguyu bilmeyenler yani biz napalım :) gene olur inşlhG glry21 canım seni çok iyi anlıyorum.bu patikleri giydirceksin ilerde diceksin ki yıllar sonra ah neler konuşuyordum nasıl üzülüyordum belkide 2. Çocugun bile olmuş olcak o zaman.
Ben böyle anlarda daha kötüsünü düşünüp kendimi toplamaya çalışıyorum.Bak insanlar alışverişler yapıyo odalar yapıyo bezine kadar alıyo doğumda,karnında kaybediyo yada sağlıksız oluyor demekki Allah seni şuan koruyor vakti geldiğinde daha hayırlı olacak demekki...inşllah bizde tatcaz o duyguyu
Ben meryem.suresini okurum. Okuyabilecekler söylesin ona göre yapalımİnşallah olur canım ama meryem süresi uzun sıkılır dedi yağmur20 arkadaşımız kararlaştıralım ona göre yapalım inşallah kimin duası kabul olunur bilinmez inşallah bizim dualarımız da kabul olur
Eki Görüntüle 1968126 Kızlar iki yıldır saklıyorum bebişimin minnacık ayaklarına giydirelim diye bu ay çok umutluydum gözyaşlarıma hakim olamıyorum Allah I'm sana sığınıyorum sağlıkla oğluşumu kucağıma alayım hepimize nasip et amiin
cnm biz daha birinciği kucagımıza alamadık bizim daha hiç varisimiz olmadı öyle düşün lütfen senin en azından bır bebegın varmıs buna sukret bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?