2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

İnsanlar ne kadar acımasız ve anlayışsız ona mı kalmış açıklama yapmaya bile değmez öylelerine zaten
Öyle canım aynı kişi bana daha nişanlıyken ya çocuğun olmazsa ne yaparsın kardeşinin karısı hamile kalsa istemese çocuğu evlatlık alır mısın eşini bırakır mısın dedi bende anneyi evladından ayırmam asla dedim eşimde ise sorun boşanmam ama bende ise istiyorsa eşim benden ayrılabilir çocuk isteğini anlarım dedim daha sonra nişanlıyken eşime anlattım durumu çocuğumuz olsa da olmasa da sen benim başımın tacısın dedi evlendim aynı kadın herkes hamile kalmak zorunda değil sende kalmayabilirsin dedi onun bi sene sonra olmuş çocuğu bana da sende bi sene sonra belki hamile kalırsın belki olmaz dedi

Kızlar merhaba normalde bat tarihim 22 marttı yumurtlama tarihim 8 martı fakat ben 6 martta erken yumurtladım salı günü akşamı çatladı. 19 martta adet olucam tahmine göre sizce ne zaman test yapmalıyım ?
Canım mrhb yumurtlama gününü 1.gün say 10 gün sonra kanda 15 gün sonra idrar da sonuç verir bence...yani senin en erken bence 20martta test yapman lazım idrar testi ben erken yapmaya taraftar değil bu seferde geç döllenmemi karmaşası oluyor

Canım mrhb yumurtlama gününü 1.gün say 10 gün sonra kanda 15 gün sonra idrar da sonuç verir bence...yani senin en erken bence 20 martta test gapman lazım idrar testi

Tamam cnm çok teşekkür ederim cevabın için sende bebek varmı yoksa beklemedemisin

Var kasık batması göğüs hassasiyeti falan ama bakalım hayırlısı inş vardır sendede bendede

Benimde sol kasıkta böyle tatlı tatlı iğne batması oluyor cnm birde şişkinlik var. Gögüslerim adet zamanıda hassaslaşır ama bu sefer yanma hissediyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Kızlar hamile kalmak isteyenlere önerim lady q yumurtlama testi. Ben ilk denemede bu test sayesinde hamile kaldım. Doktoruma çocuk düşünüyoruz artık dedğimde bana direk bu testi verdi. Gerçekten yumurtlama günümü çok net görebildim. Testin mantığı yumurtlama günleri yükselen östrojen seviyesiyle birlikte tükürteki tuz miktarı artıyor. Her sabah aç karnına 400 kat büyüten merceğin üstüne tükürüğünü koyuyorsun kuruyunca ışığına basıp bakıyorsun. Yumurtlama gününden 3 gün önce eğreti otuna benzer kristalleşmeler görüyorsun. Bu geçiş dönemi. Yumurtlama gününde baktığında görüntü tamamen eğreti otuyla kaplanıyor. Normal günde baktğndaysa hiçbir görüntü yok. bir deneyin derim. Üstelik test ömürlük kullan at değil. istersen sonra korunmak için de kullanabiliyorsun. isteyen herkese versin Allah inşallah

Cnm yumurta catlatma ignesi yaptirdigim gun bana da verdi ilac ve fitil engel deil dedi siz iliskilerinize devam edin hatta bu hafta col onemli dedi cumartesi gitmistim ben

Kuzum adeti geçtiği ilk günlerde kanda negatif görüp 15 gün sonra kanda gebelik testi pozitif çıkan arkadaş vardı inşallah senin de öyle geç döllenme olur

İnşallah cnm yaa ama bnm hiiiç
Umudum yok önceki gebeliklerimde günüm geçtiği gibi idrar testinde çıkıyordu artık takdir Allah'tan ama çoook üzülüyorum şu an

Kızlar iki yıldır saklıyorum bebişimin minnacık ayaklarına giydirelim diye bu ay çok umutluydum gözyaşlarıma hakim olamıyorum Allah I'm sana sığınıyorum sağlıkla oğluşumu kucağıma alayım hepimize nasip et amiin

G glry21 canım seni çok iyi anlıyorum.bu patikleri giydirceksin ilerde diceksin ki yıllar sonra ah neler konuşuyordum nasıl üzülüyordum belkide 2. Çocugun bile olmuş olcak o zaman.
Ben böyle anlarda daha kötüsünü düşünüp kendimi toplamaya çalışıyorum.Bak insanlar alışverişler yapıyo odalar yapıyo bezine kadar alıyo doğumda,karnında kaybediyo yada sağlıksız oluyor demekki Allah seni şuan koruyor vakti geldiğinde daha hayırlı olacak demekki...inşllah bizde tatcaz o duyguyu

Canım pardon senin bi kızın vardı galiba demi öyle bi yazmışsın ki fotoda koyunca ben hiç cocuk yok sandım vallahi üzüntünü anlıyorum tabiki ama hiç evlat kokusu duymayanlar o duyguyu bilmeyenler yani biz napalım :) gene olur inşlh

Selam kızlar sabahtan beri elektrik yoktu anca girebildim 166 mesajı okuyup geliyorum:))))

Ben meryem.suresini okurum. Okuyabilecekler söylesin ona göre yapalım
Tamamdır bu iş sendee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…