- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.681
Hoşgeldin cnm aramıza katılmak istersen bat tarihini yaz ekliyim:)çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah neden dolayı düşük olmuş bi bilgin var mı bi de düşükten sonra mı ögrendin bebegi tatlım
cnm ben okurum meryem suresınıde suan benım gelen akıntım var yaa acaba okuyabılırmıyımkıBen meryem.suresini okurum. Okuyabilecekler söylesin ona göre yapalım
Tamamdır bu iş sendee:)
Canım ben bat tarihimi yanlış hesaplamışım benimki 25 mart olacak düzeltebilir misin? :)Selam kızlar sabahtan beri elektrik yoktu anca girebildim 166 mesajı okuyup geliyorum:))))
Normale döndü cnm sağol ama kasiklarim feci agriyoracaba ilk gun diye mi mesela benim ilk gun az gelir 2. gun sokulur. bi ilik dus mu alsan acaba rahat cozulsun.
Hayırlısı olsun cnm bizi haberdar etmeyi unutma:)tatlım henüz adet olmadım. olduğu gibi devam. yeni bat yok yani. ptesi betahcg negatif ama erken henüz bekle dediler.
Allah bağışlasın evlatlarimizi bat ne zaman?merhabalar,
hoşbulduk 10 ve 6 yaşında prenseslerim.
Hayırlısı olsun cnm bizi haberdar etmeyi unutma:)
Allah bağışlasın evlatlarimizi bat ne zaman?
Canım pardon senin bi kızın vardı galiba demi öyle bi yazmışsın ki fotoda koyunca ben hiç cocuk yok sandım vallahi üzüntünü anlıyorum tabiki ama hiç evlat kokusu duymayanlar o duyguyu bilmeyenler yani biz napalım :) gene olur inşlh
Kelebekcik kesinlikle katılıyorum arkadaşın çocuğu var mı yok mu bilmiyorum ama burda okuduğum bazı arkadaşlar ikinci çocuk için uğraşıyolar tamam kardeş olması güzel Olmasa bile dilerim öyle birsey olmasın olur inşallah en azından bir çocuğunuz ve tutunacak bir dalıniz var Annelik duygusunu yasamisliginiz var. Biz ne yapalım...O duyguları hiç yaşamadık kaç zamandır yazayım diyordum benimle aynı dusuncede olan birini görünce paylaşmak istedim. İkinci çocuk için uğraşanlar dilerim Rabbim sizlere ikinci mutluluğu tattirsin inşallah... sizden ricam paylaşım yaparken hiç anne olamayan; olmak için çabalayan bizleri düşünüp ona göre duygularınızı yazın olur mu...SAYGILAR....Canım pardon senin bi kızın vardı galiba demi öyle bi yazmışsın ki fotoda koyunca ben hiç cocuk yok sandım vallahi üzüntünü anlıyorum tabiki ama hiç evlat kokusu duymayanlar o duyguyu bilmeyenler yani biz napalım :) gene olur inşlh
Canım Allah ömür versin cocuklarına Allah kimseyi evlatla sınamasın inşllah gönlüne göre olur. Şimdi sen bunu buraya yazınca biz hepten kurumuş durumda oluyoruz :) kötü niyetle yazmadığına eminim sen en iyisi bizi düşünüp teselli bul.ben oğlumu ölü doğum yaptım hayırlısı herşeyinÇok şükür iki kızım var küçüğü 8 yaşında Rabbim hiç olmayanlara da nasip etsin inşallah beni yadırgayabilirsiniz ama eşim isterken bu kadar ara vermişken hala olmaması psikolojimi kötü etkiliyor acaba gerçekten kurudum mu diye biliyorum mantıksız ama çok üzülüyorum
Bensiz ne muhabbetler etmişsiniz vallahi kiskandimAy kızlar ne muhabbet çevirdik he neyse şimdi ben abdest alıp dua edicem sizin içinde edicem sizde bana edin olur mu
Kelebekcik kesinlikle katılıyorum arkadaşın çocuğu var mı yok mu bilmiyorum ama burda okuduğum bazı arkadaşlar ikinci çocuk için uğraşıyolar tamam kardeş olması güzel Olmasa bile dilerim öyle birsey olmasın olur inşallah en azından bir çocuğunuz ve tutunacak bir dalıniz var Annelik duygusunu yasamisliginiz var. Biz ne yapalım...O duyguları hiç yaşamadık kaç zamandır yazayım diyordum benimle aynı dusuncede olan birini görünce paylaşmak istedim. İkinci çocuk için uğraşanlar dilerim Rabbim sizlere ikinci mutluluğu tattirsin inşallah... sizden ricam paylaşım yaparken hiç anne olamayan; olmak için çabalayan bizleri düşünüp ona göre duygularınızı yazın olur mu...SAYGILAR....
Bugün resmen gün yaptık :) çekirdekleri alın gelinBensiz ne muhabbetler etmişsiniz vallahi kiskandimelektrikler yüzünden anca girebildim oku oku hala bitmedi
Merhaba cnm hosgeldin bat ne zAmanMerhabalar, ben de sizler gibi bebiş istiyorum. En kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah
Mevzu o değil canım farkettiysen biz seni anlıyoruz tabiki burda paylaşacaksın bu ay cocuk düşünüyorsun neticede ki ben tek çocuk olarak kesinlikle herkesin 2-3 çocuğu olsun isterim.sadece son yazdığın mesaj hiç cocugu olmayan birini incitir cinstendi. Gerilecek bi durum yok herkes dertleşmek için yazıyor burayaCnm tabi ki Allah hiç olmayana hem sabır hem evlat versin inşallah ama çocuğumuz var diye istememeli miyiz yani burası hamile kalmak isteyenler topiği bebek isteyenler burda birbirimizle dertleşiyoruz ve çocuk olsun veya olmasın insan isteyip olmadığı zaman yıkılıyor ben hiç çocuğu olmayanları anlıyorum lütfen olmayanlar da anlasın burası hiç çocuğu olmayanlarınyeriyseTurkuazKrampon beni sil
tabiki hiç çocuğu olmayanların çok daha zor durumu ama 2. Yada 3. Çocuğu bekleyip hemen olmayanların da zor biz burada herşeyi birbirimizle paylaşıyoruz sikmayin caniniziCnm tabi ki Allah hiç olmayana hem sabır hem evlat versin inşallah ama çocuğumuz var diye istememeli miyiz yani burası hamile kalmak isteyenler topiği bebek isteyenler burda birbirimizle dertleşiyoruz ve çocuk olsun veya olmasın insan isteyip olmadığı zaman yıkılıyor ben hiç çocuğu olmayanları anlıyorum lütfen olmayanlar da anlasın burası hiç çocuğu olmayanlarınyeriyseTurkuazKrampon beni sil
Ne kadara aldın cnm? Adı neKızlar hamile kalmak isteyenlere önerim lady q yumurtlama testi. Ben ilk denemede bu test sayesinde hamile kaldım. Doktoruma çocuk düşünüyoruz artık dedğimde bana direk bu testi verdi. Gerçekten yumurtlama günümü çok net görebildim. Testin mantığı yumurtlama günleri yükselen östrojen seviyesiyle birlikte tükürteki tuz miktarı artıyor. Her sabah aç karnına 400 kat büyüten merceğin üstüne tükürüğünü koyuyorsun kuruyunca ışığına basıp bakıyorsun. Yumurtlama gününden 3 gün önce eğreti otuna benzer kristalleşmeler görüyorsun. Bu geçiş dönemi. Yumurtlama gününde baktığında görüntü tamamen eğreti otuyla kaplanıyor. Normal günde baktğndaysa hiçbir görüntü yok. bir deneyin derim. Üstelik test ömürlük kullan at değil. istersen sonra korunmak için de kullanabiliyorsun. isteyen herkese versin Allah inşallah
Sen biraz bekle o zaman zaten bende adetliyim okuyamam simdicnm ben okurum meryem suresınıde suan benım gelen akıntım var yaa acaba okuyabılırmıyımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?