2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah neden dolayı düşük olmuş bi bilgin var mı bi de düşükten sonra mı ögrendin bebegi tatlım
Hoşgeldin cnm aramıza katılmak istersen bat tarihini yaz ekliyim:)

Çok şükür iki kızım var küçüğü 8 yaşında Rabbim hiç olmayanlara da nasip etsin inşallah beni yadırgayabilirsiniz ama eşim isterken bu kadar ara vermişken hala olmaması psikolojimi kötü etkiliyor acaba gerçekten kurudum mu diye biliyorum mantıksız ama çok üzülüyorum

Kelebekcik kesinlikle katılıyorum arkadaşın çocuğu var mı yok mu bilmiyorum ama burda okuduğum bazı arkadaşlar ikinci çocuk için uğraşıyolar tamam kardeş olması güzel Olmasa bile dilerim öyle birsey olmasın olur inşallah en azından bir çocuğunuz ve tutunacak bir dalıniz var Annelik duygusunu yasamisliginiz var. Biz ne yapalım...O duyguları hiç yaşamadık kaç zamandır yazayım diyordum benimle aynı dusuncede olan birini görünce paylaşmak istedim. İkinci çocuk için uğraşanlar dilerim Rabbim sizlere ikinci mutluluğu tattirsin inşallah... sizden ricam paylaşım yaparken hiç anne olamayan; olmak için çabalayan bizleri düşünüp ona göre duygularınızı yazın olur mu...SAYGILAR....

Canım Allah ömür versin cocuklarına Allah kimseyi evlatla sınamasın inşllah gönlüne göre olur. Şimdi sen bunu buraya yazınca biz hepten kurumuş durumda oluyoruz :) kötü niyetle yazmadığına eminim sen en iyisi bizi düşünüp teselli bul.ben oğlumu ölü doğum yaptım hayırlısı herşeyin

Cnm tabi ki Allah hiç olmayana hem sabır hem evlat versin inşallah ama çocuğumuz var diye istememeli miyiz yani burası hamile kalmak isteyenler topiği bebek isteyenler burda birbirimizle dertleşiyoruz ve çocuk olsun veya olmasın insan isteyip olmadığı zaman yıkılıyor ben hiç çocuğu olmayanları anlıyorum lütfen olmayanlar da anlasın burası hiç çocuğu olmayanlarınyeriyse @TurkuazKrampon beni sil

Mevzu o değil canım farkettiysen biz seni anlıyoruz tabiki burda paylaşacaksın bu ay cocuk düşünüyorsun neticede ki ben tek çocuk olarak kesinlikle herkesin 2-3 çocuğu olsun isterim.sadece son yazdığın mesaj hiç cocugu olmayan birini incitir cinstendi. Gerilecek bi durum yok herkes dertleşmek için yazıyor buraya

tabiki hiç çocuğu olmayanların çok daha zor durumu ama 2. Yada 3. Çocuğu bekleyip hemen olmayanların da zor biz burada herşeyi birbirimizle paylaşıyoruz sikmayin caninizi

Ne kadara aldın cnm? Adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…