2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım şu an alınganlık yapıyorsun bi önceki açıklamanda bile kurumuş gibi hissediyorum diyorsun :)) Kastım bu tarz açıklamalar işte. O zaman biz hepten kuruduk:))) 3.çocugu bekleyenler okuyorum burda regli olunca bunalımlara giriyorlar... dilerim burda herkes muradına ersin. 2.3.evlatlarına kavuşsun Yanlis anlama kimseyi kırma incitme niyetinde değilim.

Rabbim sabır versin inşallah beterin beteri var elbet her halimize şükür Allah bi daha yaşatmasın

Canım saçmalama lütfen benimde kızım var 3 yaşında 2.yi deli gibi istiyorum istesende silmicem seni

Bu ay tek değil cnm bi yıldan fazladır bekliyorum kimseyi incitecek bişey yazdığımı düşünmüyorum incitirsem kimseyi özür silerim hakkınızı helal edin ben buranın samimiyetinden bu kadar beklerken yaşadığım üzüntüyü paylaştım sadece ve Allah hepimize nasip etsin dedim bende yazılara kırıldım

Hangi yazılara cnm?

Canım sen şimdi bu ay hayalkırıklığı olduğu için ister istemez gerginsin bence biraz ben o paylaştığın bebek patiklerden sonra yazdığım yorumu okduysan eğer ne kadar üzüldüğümü anlamışsındır içim parçalandı...sonra o sebepten bak çocukların var bu kadar yapma dedik oda senin için gene bu kadar üzülme diye...sen güzel bi kahve yap kendine şimdi ikindi kahvesi pozitif ol sorun yok benden yana :) sende hakkını helal et

Canım saçmalama lütfen benimde kızım var 3 yaşında 2.yi deli gibi istiyorum istesende silmicem seni

Cnm ben eşime bile söylemediklerini yazdım buraya sırf bu ay üç defa kan verdim 4 defa idrar tahlili yaptım hiç birini kimseye söylemedim burda sizlerle paylaştım sadece son yaptığım tahlili beklemesin diye eşime anlattım pozitif olsaydı sevincimi de paylaşırdım negatif oldu üzüntümü paylaştım olsun tekrar söylüyorum kırdıysam kimseyi haklarını helal etsinler

G glry21 yasinizi merak ettim. Benden yana da sorun yok sıkıntı yok kahvenin yaninda bide bitter çikolata ye Afiyet olsun....

Canım benim uzme kendini eğer yoksa 10 kerede test yapsam yine negatif yine negatif çıkacak. En iyisimi söz ver kendine adet günün gelmeden test falan yapma o tek cizgiyi görmek insani yıpratıyor. Sakın ol bu ay hiç düşünme Hayırlısı de

Sağol cnm kırgınlığım senn yazdıklarına değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…