2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kelebecikgin yazdıklarına değil benim yazdkılarıma mi kirildin o vakit.....diye konuyu uzatmayacagim Alingan olunca yasin kucuk mu diye dusundum Ben 33 yasinda 2 yildir cocuk icin cabaliyorum ustelik hic bir sebep yokken. Bende tek cocuk oldugum icin hep 2 3 cocuk istedim ama daha ilkini bile bulamadim Anlatabiliyor muyum ?? Allah çocuklarını sana bağışlasın dilerim 3.yü de en kısa zamanda bulursun. Şimdi senden büyük olduğum için abla olarak söylüyorum kendine benden yanında çikolatalı bi kahve ısmarla :)) 3.yü de bulunca yaz bana )

Ekliyim cnm sende istersen tabi

Bat 21 mart

Hoşgeldin cnm biraz kendinden bahsedermisin
Hoşbuldum. 9 yaşında oğlum var. Sat 21 şubat.adetim 6 gün sürdü.Adet sonrası 4 defa korunmasız ilişki oldu pazar günü beta hcg yaptırdım.belirtiler vardı belki de pikolijiktir bilemedim. sonuç 0-100 negatif çıktı bende beklemedeyim hayırlısını diliyorum...

Hayırlısı olsun cnm

Ya kızlar ben sürekli uyukluyorum çok huzursuz uyku halim karnım da şişti Bu beklemek ne zor ya gelecekse gelsin böyle umitlenmek çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…