2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok erken yapmışsın cnm ne kadar süredir deniyorsun
kahverengi lekelenmem vardı cnm 5 gundur bugun daha azldı yada bana oyle geldı deli gibi belim agrıyor ki onuda yağ yakıcı çay içtim ondan snr basladı bilemedim karısık duygulrdayım

kahverengi lekelenmem vardı cnm 5 gundur bugun daha azldı yada bana oyle geldı deli gibi belim agrıyor ki onuda yağ yakıcı çay içtim ondan snr basladı bilemedim karısık duygulrdayım
Kan testi yaptirdin mi cnm o lekelenme hamilelik belirtisi olabilirmiş yanlış anlama ama yasin kac

Melike ilimizde adetliyiz dimi sen kaçıncı gündesin? Bu ay kaç günde adet oldun?

Kızlar 13 marttaki kan tahlili sonucum 2372 çıkmış çok şükür ayın 29 una sıra aldım inş o zaman kese görünür darısı Allah in izniyle sizin başınıza inş
Hayırli olsun cnm gayet güzel o tarihte gidersen keseyi bırak bebeği kalp atışını bile duyarsin 2 hafta var nerdeyse

Doktora filan gittin mi durumun ne tam olarak cnm
her ay gidiyorum cnm dokktora amh 0.34 çıktı erken menopoz olabılırsın dedı folikul sayıyor her ay ama baska bırsey yapmıyor bekle dıyor hep folkul sayım her ay artıyır oda bekle dıyor ama olmuyor ıste 17 aydır hıcbırsey yok yaa ilki bu kadar uzun olduktan sonra belki ikinci için bile şansım olmuycak ama önce allah ilk bir saglıklısını versinde

Amin cnm rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin başka doktora gittin mi tek doktor la kalmasaydin madem durum ciddi

Yok canım malesef adet oldum :) sen ne durumdasın
Valla canım benim bat 24 mart bakalım nolcak Allah'a teslim oldum artık ümitsizliğe kapılmıyım diyorum öyle karışığım yani bide bu ay rahim filmi çekilicektim ama adetim düzensiz olduğu için nisana kaldı şuanda duphaston kullanıyorum bakalım nolucak ilaç 20'sinde bitiyo bittikten kaç gün sonra olurum onuda bilmiyorum adetimin geciktiğini nasıl anlıycam onuda bilmiyorum normalde dediğim gibi bat 24 ilaç kullanmasam geciktiğini anlarım ama bu şekilde ne olur ne zaman test yapıcağımı bilmiyorum kafamda deli sorular yani biraz uzun oldu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…