- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.761
Inşallah hamilesindir o zaman cnm ama Doktor önemli bence araştır iyicemersinde cnm bu adetimde gecsin bir gidicem doktora
Aynen cnm benim adet gününden 1 gun önce 30 du 6 gün sonra 760 oldu 3 kat artmiş nerdeyse senin kaç gun geçtikiİnş cnm ya hayırlısıyla bi gorsekte rahatlasak :) değerim biraz yüksek geldi bana ama senin nasıldı cnm nasıl geçiyor
Senle benim bat tarihi farkliymis,adet sirkülasyonumuz.ondan yüksektir belki degerin.benim bat 14 martti dün idi.Valla ben 25-26 günde bir olurum cnm normalde en son 15 Şubat'ta adet olmuştum yine böyle düşünürsek 12 martta olmam lazımmış ti ben 13 martta testi yaptırdım 2372 çıktı böyle olunca da bana baya yüksek geldi
Canım nasilsin,hamilelik nasıl gidiyor. Hamilelik günlüğü eklesene profiline.her defasında sormayayim.ay çok unutkan olmaya başladım ben,bi de sürekli uykum geliyor.sarhos gibi geziyorum sürekliAynen cnm benim adet gününden 1 gun önce 30 du 6 gün sonra 760 oldu 3 kat artmiş nerdeyse senin kaç gun geçtiki
Doğrudur cnm hayırlısı hakkımızda ins sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka hiç bişey istemiyorum vallaSenle benim bat tarihi farkliymis,adet sirkülasyonumuz.ondan yüksektir belki degerin.benim bat 14 martti dün idi.
Âmin canım insalalh sağlıkla dogsunlar yeterDoğrudur cnm hayırlısı hakkımızda ins sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka hiç bişey istemiyorum valla
oyle yapicam zaten cnm insaallah hamilehimdirde dogal yolla olmus olur cnm yaaaInşallah hamilesindir o zaman cnm ama Doktor önemli bence araştır iyice
Âmin canım inşallahBen herkese dua ediyorum hatta buraya girdiğim zaman allah önce hiç çocuğu olmayanlara sonra bana nasip etsin dedim çünki benim 1 çocuğum var daha 2 yaşında o duyguya vardim halada tadinı çıkartiyorum.inşallah burdaki herkesin bebeği olur rabbim dualarimizı duyar hayal kırikliğınin hüsranin nasıl bir şey olduğunu benden iyi bilen olmaz.herkesin göbişlerinin dolması dilegiyle
Inşallah hepimize en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimoyle yapicam zaten cnm insaallah hamilehimdirde dogal yolla olmus olur cnm yaaa
Ben 22 gunde bir oluyorum senin dönem daha uzun bide erken yumurtladın herhalde fazla hcg de salgılıyor olabilirsin bir sorun yok bundaValla ben 25-26 günde bir olurum cnm normalde en son 15 Şubat'ta adet olmuştum yine böyle düşünürsek 12 martta olmam lazımmış ti ben 13 martta testi yaptırdım 2372 çıktı böyle olunca da bana baya yüksek geldi
Ben kullandım bugün biteli 6 gün oldu gelen giden yok cnmDuphaston kullanan varmı aranızda kızlarrr varsa ilaç bittikten kaç gün sonra adet oldunuz?
amin cnm benim aminnn en cok istedigimiz sey buuInşallah hepimize en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Iyim cnm oğlum biraz zorluyor beni istekleri hiç bitmiyor canı sağolsun gündüz bişeyim yok akşam olunca pertim çıkiyor bel ağrısı kasik agrısı başliyor hafif mide bulantım oluyor bide gaz çok fena şisiyom patliycak gibi yemekle aram iyi 55 kiloyum kilo alma hakkim var nasil olsa inşallah bulantılar başlamaz.hafif baş dönmeside var genel olarak iyiyim yalnız sende durumlar ne 4+1 deyim benCanım nasilsin,hamilelik nasıl gidiyor. Hamilelik günlüğü eklesene profiline.her defasında sormayayim.ay çok unutkan olmaya başladım ben,bi de sürekli uykum geliyor.sarhos gibi geziyorum sürekli
Hepimizin cnmamin cnm benim aminnn en cok istedigimiz sey buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?