2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla ben 25-26 günde bir olurum cnm normalde en son 15 Şubat'ta adet olmuştum yine böyle düşünürsek 12 martta olmam lazımmış ti ben 13 martta testi yaptırdım 2372 çıktı böyle olunca da bana baya yüksek geldi

Senle benim bat tarihi farkliymis,adet sirkülasyonumuz.ondan yüksektir belki degerin.benim bat 14 martti dün idi.

Aynen cnm benim adet gününden 1 gun önce 30 du 6 gün sonra 760 oldu 3 kat artmiş nerdeyse senin kaç gun geçtiki
Canım nasilsin,hamilelik nasıl gidiyor. Hamilelik günlüğü eklesene profiline.her defasında sormayayim.ay çok unutkan olmaya başladım ben,bi de sürekli uykum geliyor.sarhos gibi geziyorum sürekli

Ben herkese dua ediyorum hatta buraya girdiğim zaman allah önce hiç çocuğu olmayanlara sonra bana nasip etsin dedim çünki benim 1 çocuğum var daha 2 yaşında o duyguya vardim halada tadinı çıkartiyorum.inşallah burdaki herkesin bebeği olur rabbim dualarimizı duyar hayal kırikliğınin hüsranin nasıl bir şey olduğunu benden iyi bilen olmaz.herkesin göbişlerinin dolması dilegiyle

Âmin canım inşallah

Ben 22 gunde bir oluyorum senin dönem daha uzun bide erken yumurtladın herhalde fazla hcg de salgılıyor olabilirsin bir sorun yok bunda

Canım nasilsin,hamilelik nasıl gidiyor. Hamilelik günlüğü eklesene profiline.her defasında sormayayim.ay çok unutkan olmaya başladım ben,bi de sürekli uykum geliyor.sarhos gibi geziyorum sürekli
Iyim cnm oğlum biraz zorluyor beni istekleri hiç bitmiyor canı sağolsun gündüz bişeyim yok akşam olunca pertim çıkiyor bel ağrısı kasik agrısı başliyor hafif mide bulantım oluyor bide gaz çok fena şisiyom patliycak gibi yemekle aram iyi 55 kiloyum kilo alma hakkim var nasil olsa inşallah bulantılar başlamaz.hafif baş dönmeside var genel olarak iyiyim yalnız sende durumlar ne 4+1 deyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…