2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bat 19 mart

Kızlar merhaba bayadir girmiyordum hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağ salim kucaklarina almayı nasip etsin inşallah darısı bekleyenlerin başına :) bu sabah doktora gittim vajinal ultrasonla baktı 4 cmlik kistim vardı kaybolmuş çok şükür. Ultrason kağıdında yumurta boyutları yazıyor ama enine mi boyuna mi gore baz almam gerekiyor mm ini bilgisi olan var mi yardımcı olur musunuz

tatlım idararda dün yapmıştım çıkmadı inan bende çok merak ediyorum ama idrar testi alaktan utandım alt kat eczane alırken utanıyorun gerçi 4 tane yaptım şimdiya kadar toplamda

Kızlar iyi akşamlar benim bat bugünDu henüz gelen giden yok ve hala akıntı var bir de akşam yemek yerken başım döndü gittim geldim bi...psikolojik mıdır sizce..ha bi de bugün iş yerimde iki kişi hamile misin bebek yok mu bebek dedi Allah mi söyletti nedir

Ay inşallah canım bende 3 gün adete beyaz akıntım başladı bugün.
Ya kızlar hastalancagımıza yakın normalde akıntım ıslaklık oluyormuydu hiç hatırlayamadım şuan beynim durdu sanki...üşütme akıntısını koktuğu için o apayrı zaten demi?

Bende hiç olmazdı akıntı canım direk kanama başlardı

hayırlısı olsun canm inşallah vardır benimde akıntım var hamilelikte de oluyormuş akıntı :)

Canım o ilaç hamile kalmayı kolaylastiriyormus TurkuazKrampon da kullanıyor onu inşallah olur en.kısa zamanda :)

tatlım idrar testi yaptım negatif diyorum pazartesi kan testi yapayım en son 31 ocakta adet oldum işte canm baya geçmiş deme senin adetin düzenli mi
Benimki düzenlidir 2 gün sarkar en fazla...ay yarın yaptır kan testini ben de çatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…