2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Melike ilimizde adetliyiz dimi sen kaçıncı gündesin? Bu ay kaç günde adet oldun?
Canım benim dün sancim başladı bir damla kahve leke geldi bugün sokulur dedim bugünde kahve lekelenme devam etti çok sancim vardı edemedim aksam sicak dus yaptım sokulsun diye gene sökülmedi tamamen ama sokulur yani ya gece ya sabah. Bu ay dünü başlangıç kabul edersek 27 günde oldum

Canım o ilaç hamile kalmayı kolaylastiriyormus TurkuazKrampon da kullanıyor onu inşallah olur en.kısa zamanda :)
Evet öylede bi özelliği varmış bu ilacın bende ovulasyondan sonra 1 kaç gün akıntı yoktu ondan sonra yine başladı yumurtlama döneminde ki gibi bişeyler geliyo hastalandım zannediyorum ama daha günüme var diyorum beyaz böyle jel gibi kaygan anlamadım bakalım hayırlısı ayrıca senin diğer yorumunu gördümde canım yerleşme kanaması yaşıyo olmayasın kan tahlili verseydin ya

Cnm yumurta catlatma ignesi yaptirdigim gun bana da verdi ilac ve fitil engel deil dedi siz iliskilerinize devam edin hatta bu hafta col onemli dedi cumartesi gitmistim ben
AA hadi bakalım inşallah hayırlısı Allah dan :) çok teşekkür ederim harikasın

O akıntılar benden de geldi canım . yok canım ben yumurtlamanın 9.günü yaptirmistim zaten kan testi 0.1 çıktı bu benim klasik adetim in başlangıç aşaması her ay bu şekilde oluyor 2 gün lekelenme 3 gün kanama :)

Ama erken yaptırmışsın kan testini bence bi daha yaptır bu arada bu akıntı bende olmazdı adete kadar kuru olurdum bu ay farklı bakalım hakkımızda hayırlısı ya

Ama erken yaptırmışsın kan testini bence bi daha yaptır bu arada bu akıntı bende olmazdı adete kadar kuru olurdum bu ay farklı bakalım hakkımızda hayırlısı ya
Sökülmezse yaptırırım zaten canım ama.gelir yarın hissediyorum. Hayırlısı olsun herşey için inşallah sendeki akıntıların sebebide bebistir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…