- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.801
Canım benim dün sancim başladı bir damla kahve leke geldi bugün sokulur dedim bugünde kahve lekelenme devam etti çok sancim vardı edemedim aksam sicak dus yaptım sokulsun diye gene sökülmedi tamamen ama sokulur yani ya gece ya sabah. Bu ay dünü başlangıç kabul edersek 27 günde oldumMelike ilimizde adetliyiz dimi sen kaçıncı gündesin? Bu ay kaç günde adet oldun?
Ay sen mersinde mi yaşıyorsunmersinde cnm bu adetimde gecsin bir gidicem doktora
erken gibi geliyor canım kan testi yapmak için ya korkuyorum sonuç negatif çıkar diye bebegimBenimki düzenlidir 2 gün sarkar en fazla...ay yarın yaptır kan testini ben de çatlarım
evt cnmAy sen mersinde mi yaşıyorsunmersinli misin canım
Hemseriymisiz canım bende urfada yasiyorum eşim burda öğretmen diye ama sürekli gidip geliyoruz mersine :)evt cnm
aaaa hadi ya cnm memnun oldummmHemseriymisiz canım bende urfada yasiyorum eşim burda öğretmen diye ama sürekli gidip geliyoruz mersine :)
Bende canım :)aaaa hadi ya cnm memnun oldummm
Bilirim o korkuyu yaaerken gibi geliyor canım kan testi yapmak için ya korkuyorum sonuç negatif çıkar diye bebegim
Evet öylede bi özelliği varmış bu ilacın bende ovulasyondan sonra 1 kaç gün akıntı yoktu ondan sonra yine başladı yumurtlama döneminde ki gibi bişeyler geliyo hastalandım zannediyorum ama daha günüme var diyorum beyaz böyle jel gibi kaygan anlamadım bakalım hayırlısı ayrıca senin diğer yorumunu gördümde canım yerleşme kanaması yaşıyo olmayasın kan tahlili verseydin yaCanım o ilaç hamile kalmayı kolaylastiriyormusTurkuazKrampon da kullanıyor onu inşallah olur en.kısa zamanda :)
Selam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kismetse inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler
AA hadi bakalım inşallah hayırlısı Allah dan :) çok teşekkür ederim harikasınCnm yumurta catlatma ignesi yaptirdigim gun bana da verdi ilac ve fitil engel deil dedi siz iliskilerinize devam edin hatta bu hafta col onemli dedi cumartesi gitmistim ben
aynen canım ya acelemiz yok dmek isterdim ama düşünmeden yapamıyorum yaBilirim o korkuyu yaa
Senin bat ne zaman canımMerhabalar arkadaşlar bende dört gözle bat ı bekliyorum
4 gün var canımSenin bat ne zaman canım
O akıntılar benden de geldi canım . yok canım ben yumurtlamanın 9.günü yaptirmistim zaten kan testi 0.1 çıktı bu benim klasik adetim in başlangıç aşaması her ay bu şekilde oluyor 2 gün lekelenme 3 gün kanama :)Evet öylede bi özelliği varmış bu ilacın bende ovulasyondan sonra 1 kaç gün akıntı yoktu ondan sonra yine başladı yumurtlama döneminde ki gibi bişeyler geliyo hastalandım zannediyorum ama daha günüme var diyorum beyaz böyle jel gibi kaygan anlamadım bakalım hayırlısı ayrıca senin diğer yorumunu gördümde canım yerleşme kanaması yaşıyo olmayasın kan tahlili verseydin ya
Hoşbulduk, teşekkürler :)Merhaba cnm hosgeldin bat ne zAman
Hadi hayırlısı bakalım senin az kalmış benim daha 1 haftam var4 gün var canım
Ama erken yaptırmışsın kan testini bence bi daha yaptır bu arada bu akıntı bende olmazdı adete kadar kuru olurdum bu ay farklı bakalım hakkımızda hayırlısı yaO akıntılar benden de geldi canım . yok canım ben yumurtlamanın 9.günü yaptirmistim zaten kan testi 0.1 çıktı bu benim klasik adetim in başlangıç aşaması her ay bu şekilde oluyor 2 gün lekelenme 3 gün kanama :)
Sökülmezse yaptırırım zaten canım ama.gelir yarın hissediyorum. Hayırlısı olsun herşey için inşallah sendeki akıntıların sebebide bebistir:)Ama erken yaptırmışsın kan testini bence bi daha yaptır bu arada bu akıntı bende olmazdı adete kadar kuru olurdum bu ay farklı bakalım hakkımızda hayırlısı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?