- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Canım ben doktora gittim dediğim gibi b12 eksikligimi düzenlemek için. Çocuk sahibi olmak istiyorum dediğimde direk folik asit kullanmaya başladın mi diye sordu. Ebeyle görüştüm bana bu markayı önerdi aynı şekilde eczacida bu markayı önerdi. Doktor yazmıyor ayrı kendin alıyorsun ben inofolic şase kullanıyorum kutusu 25 TL içerisinde 30 şase var 1 aylık yani . hamilelik döneminde vücut b vitamini emilimi arttırdığı için bu folik asit hem destek sağlıyor b vitamini için hemde bebeğin omurilik organ ve beyin gelişiminde büyük katkı sağlıyorKızlar gunaydin hepinize tek tek yazamadim ama okudum.
Sizlere bisey sorucam folik asitin ne gibi yararlari var? Doktorun mu yazmasi gerekiyor yoksa kendimiz eczaneden alabilir miyiz? Yakın zamanda alan varsa fiyat nedir?
Melikecim sagol sen ne zamandır kullanıyorsun?
Ben de 23 yaşindayim hatta 24 diyim sene oldu 2017 :)) 6 aylik evliyim canim, bence erken değil niye erken olsun kendine güvendikten istedikten sonra yaşın bi önemi yok hem genç anne olmak gibisi mi var :) hakkimizda hayırlı ve mutluluk olan olsun inşallahBu arada yaş konusuna değinmişken :) ben 24 yaşındayım ara ara acaba erken mi benim için diye gidip geliyorum 8 aylık evliyim bu arada
Hmm anladım cnm bende alayim kısa zamanda. Bi zarari yok dimi hamile kalmış olsakta kullanıyor miyiz?Canım ben doktora gittim dediğim gibi b12 eksikligimi düzenlemek için. Çocuk sahibi olmak istiyorum dediğimde direk folik asit kullanmaya başladın mi diye sordu. Ebeyle görüştüm bana bu markayı önerdi aynı şekilde eczacida bu markayı önerdi. Doktor yazmıyor ayrı kendin alıyorsun ben inofolic şase kullanıyorum kutusu 25 TL içerisinde 30 şase var 1 aylık yani . hamilelik döneminde vücut b vitamini emilimi arttırdığı için bu folik asit hem destek sağlıyor b vitamini için hemde bebeğin omurilik organ ve beyin gelişiminde büyük katkı sağlıyor
Çok sağol canım Allah hepimize nasip etsin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebisler:)Ben de 23 yaşindayim hatta 24 diyim sene oldu 2017 :)) 6 aylik evliyim canim, bence erken değil niye erken olsun kendine güvendikten istedikten sonra yaşın bi önemi yok hem genç anne olmak gibisi mi var :) hakkimizda hayırlı ve mutluluk olan olsun inşallah
Canım zaten hamilelik döneminde de kullanıyorsun bu folik asiti. Hamile kalmadan önce başlamak vücudun hazırlanması açısından çok büyük avantaj rahatlıkla alıp kullanabilirsin :)Hmm anladım cnm bende alayim kısa zamanda. Bi zarari yok dimi hamile kalmış olsakta kullanıyor miyiz?
Ahh ne güzel biz ogrendikte noldu. Ibığını dıbığını araştırdık ama bi fayda bulamadik canim. :) senin su an kan testinde belli olur ama idrar testin de hamile olsan bile cikmayabilir canim. O yuzden bekle biraz daha.ben yumurtlama filan anlamıyorum dahan3 aylık evliyim ancak bu ay 4 5 kez çalıştık sanırımen son 26 ocakda adet olmustum bu ayda 24 şubat bakalım beklemedeyim inş hayırlı haberlere ulaşırız
Canim ya gorumcem 120 ile hamulevkaldi 135 ile dogurdu. Simdi kac bilmem ama kiloly yani ve 2 cocuk dogurdu bosver takilma. Zaten emzirirken gidiyor kilolarKızlar bide bi konuda yardım istiyorum sizden. İlk doktora gittiğimde kilo tartımı yaptılar normalde zaten kendimi bildim bileli zayıf bir insan değilim hep balık etliydim ve bu durumdan da çok memnunum fakat ebe 5 kilo falan versen iyi olur dedi. Boyum 1.63 kilom 65 sıkıntı mi sizce bu durum
Vücut kitle indeksim normal çıkıyor yani bir sıkıntı yok bide 5 kilo versem ne olacak onu anlamadım çok şükür sağlığımı etkileyen bir durum değilBence cok degil ama bilemeyecem tibben bi zarari var mi
İlk oglumu 26 dogurdum. Simdi diyorum ki keske 17 de evlenip dogursaydim. Simdiye delikanli olurdu.Ben de 23 yaşindayim hatta 24 diyim sene oldu 2017 :)) 6 aylik evliyim canim, bence erken değil niye erken olsun kendine güvendikten istedikten sonra yaşın bi önemi yok hem genç anne olmak gibisi mi var :) hakkimizda hayırlı ve mutluluk olan olsun inşallah
Zaten takilmadim hic canım eşimde aynı şekilde verme kilo böyle iyisin falan deyince hele hic takmadım kafama ama sizede bi sormak istedim çünkü ısrarla ver dedi kadınCanim ya gorumcem 120 ile hamulevkaldi 135 ile dogurdu. Simdi kac bilmem ama kiloly yani ve 2 cocuk dogurdu bosver takilma. Zaten emzirirken gidiyor kilolar
canımm geldimmm ben :)) ayy beni anlarsaniz sizler anlarsınız reglden sonra basladık biz yumurtlama günümde geçmişti sanırım hüsran bu ay regl günü 25 subat bakalım sol kasıkta grı ve batmalar oluyor ama ümitlenmek istemiyorummSSleepyy cnm bebek istediğini yazmışsin. Bu topikteki herkes bebek istiyor. Buraya yazabilirsin.
Ayni kilodayizKızlar bide bi konuda yardım istiyorum sizden. İlk doktora gittiğimde kilo tartımı yaptılar normalde zaten kendimi bildim bileli zayıf bir insan değilim hep balık etliydim ve bu durumdan da çok memnunum fakat ebe 5 kilo falan versen iyi olur dedi. Boyum 1.63 kilom 65 sıkıntı mi sizce bu durum
Aynen canım bende gelinlik fotoma bakıyorum diyorum vay be ne zayıfmışımAyni kilodayizbenim de boyum 1.60 ama ben evlenmeden once 58 -59 kiloydum evlendikten sonra aldim bi de bende adet duzensizligi oluyor o yuzden eski kiloma donmek istiyorum doktora gittigimde de zaten bana da bi 5 kilo versen iyi olur demisti adetimin duzene girmesi icin senin herhangi bi şikayetin yoksa çokta fazla degil kilon canim
Cnm bence de biraz ver senKızlar bide bi konuda yardım istiyorum sizden. İlk doktora gittiğimde kilo tartımı yaptılar normalde zaten kendimi bildim bileli zayıf bir insan değilim hep balık etliydim ve bu durumdan da çok memnunum fakat ebe 5 kilo falan versen iyi olur dedi. Boyum 1.63 kilom 65 sıkıntı mi sizce bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?