- 12 Mart 2017
- 174
- 230
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.821
Aslında biraz tuhaf şubatın 22 sinde olmuştum en son şubat 28 çektiği için daha geç te olabilir iki ayrı takvim indirdim birisi 19 mart gözüküyor aslında olması gerekn , diğeride 22 martHadi hayırlısı bakalım senin az kalmış benim daha 1 haftam var
Bnce umudunu kesmek için acele ediyorsun.. Daha zamani vardır demektir. Allah en uygun zamanda hayırlısını versin hepimize.... Öyle güzel günler göreceksin ki bebeğinle "bunu hayal bile edememistim" diyeceksin. İyi geceler.Gümbür gümbür adet belirtileri var, ağız tadı ile umut bile edemiyorum. Hayal de kurdurmuyorlar insana yaaaa...
Cnm bilemiyorum ki bekliyorum dün idrar testi yaptım negatife ama eğer cumaya kadar olmazsam kan testi yaptıracağım ben yumurta takibi yaptırıyorum geliştirici ilaç işe yaramamisti adetim duzensiz diye verdi doktor ama bakalimBide hamile olma ihtimalin yokmu canım? Belkide hamilesindir test yaptın mı?
Bu arada cnm ben araştırdım bu ilaçla kalanlar var. Bende de bu uyku hali kasikta batma bel ağrısı yaşıyorum ama umitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonra çok üzülüyorum çok ağlıyorumSen ne için kullanmıştın canım?
Amin arkadaşım, umutlar aylık işte bu ay biter önümüzdeki ay başlar en hayırlı zamanda da gerçegimiz olur elbet.. Bu ay biraz yogun çalışıyorum vücutta yorgun tabi, ondan herhalde ben daha umut edemeden başladı regli sancıları. Sana da iyi gecelerBnce umudunu kesmek için acele ediyorsun.. Daha zamani vardır demektir. Allah en uygun zamanda hayırlısını versin hepimize.... Öyle güzel günler göreceksin ki bebeğinle "bunu hayal bile edememistim" diyeceksin. İyi geceler.
Bende hamilelik belirtisi mi yoksa idrar enfeksiyon belirtisimi yaşıyorum bilemiyorumGümbür gümbür adet belirtileri var, ağız tadı ile umut bile edemiyorum. Hayal de kurdurmuyorlar insana yaaaa...
1.sayfaya bak cnmTurkuazKrampon canım senin yaptığın listeyi görme şansımız var mı
Ben kullandım cnm ama 8.gunu adet oldum kullanmasamda o zamanlar olurdumDuphaston kullanan varmı aranızda kızlarrr varsa ilaç bittikten kaç gün sonra adet oldunuz?
Himm anladim cnm inşallah bu ay hamile kalırız pazartesi doktora gidicem kist için umarım gitmiş olurCanım benim dün sancim başladı bir damla kahve leke geldi bugün sokulur dedim bugünde kahve lekelenme devam etti çok sancim vardı edemedim aksam sicak dus yaptım sokulsun diye gene sökülmedi tamamen ama sokulur yani ya gece ya sabah. Bu ay dünü başlangıç kabul edersek 27 günde oldum
Evet bende araştırdım öyleymiş inşaAllah bizde mart hamişleri oluruz benim normalde 24 bat ama ilaç kullandığım için bilemiyorum ilacım 20'sinde bitiyo bakalımm geri sayım başladı senden de güzel haberler bekliyorumBu arada cnm ben araştırdım bu ilaçla kalanlar var. Bende de bu uyku hali kasikta batma bel ağrısı yaşıyorum ama umitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonra çok üzülüyorum çok ağlıyorum
Anladım canım benimde ilaç 20'sinde bitiyo bat 24 bakalım ne olucak Rabbim hepimiz için hayırlısını versinBen kullandım cnm ama 8.gunu adet oldum kullanmasamda o zamanlar olurdum
Hayırlısı inşallah tatlımHoşbulduk, teşekkürler :)
Bat 19 mart. Bu ay incir kürü yapmıştım, 21. Gün progesteron sonucum 31.6 çıktı. Bekliyoruz bakalım
İnşaAllah canım Rabbim hepimize hayırlısı neyse onu versinSökülmezse yaptırırım zaten canım ama.gelir yarın hissediyorum. Hayırlısı olsun herşey için inşallah sendeki akıntıların sebebide bebistir:)
Hmm anladım canım kaç günde bir adet oluyosun sen kendin daha iyi bilirsin adetinin başladığı günden itibaren saydığında aşşağı yukarı belli olur zaten tarihAslında biraz tuhaf şubatın 22 sinde olmuştum en son şubat 28 çektiği için daha geç te olabilir iki ayrı takvim indirdim birisi 19 mart gözüküyor aslında olması gerekn , diğeride 22 mart
Dua et tatlım inşallah hamileyimdir su gibi akintim var bana şu zor günler de her şey ters giderken nasıl moral olur var ya hepimiz kavusalim inşallah meleklerimizeEvet bende araştırdım öyleymiş inşaAllah bizde mart hamişleri oluruz benim normalde 24 bat ama ilaç kullandığım için bilemiyorum ilacım 20'sinde bitiyo bakalımm geri sayım başladı senden de güzel haberler bekliyorum
Cnm ilacı bitirdikten sonra akintin da değişiklik veya belirtilerin varmiydiBen kullandım cnm ama 8.gunu adet oldum kullanmasamda o zamanlar olurdum
Tamam canim tesekkurler1.sayfaya bak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?