2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hadi hayırlısı bakalım senin az kalmış benim daha 1 haftam var
Aslında biraz tuhaf şubatın 22 sinde olmuştum en son şubat 28 çektiği için daha geç te olabilir iki ayrı takvim indirdim birisi 19 mart gözüküyor aslında olması gerekn , diğeride 22 mart

Gümbür gümbür adet belirtileri var, ağız tadı ile umut bile edemiyorum. Hayal de kurdurmuyorlar insana yaaaa...
Bnce umudunu kesmek için acele ediyorsun.. Daha zamani vardır demektir. Allah en uygun zamanda hayırlısını versin hepimize.... Öyle güzel günler göreceksin ki bebeğinle "bunu hayal bile edememistim" diyeceksin. İyi geceler.

Bide hamile olma ihtimalin yokmu canım? Belkide hamilesindir test yaptın mı?
Cnm bilemiyorum ki bekliyorum dün idrar testi yaptım negatife ama eğer cumaya kadar olmazsam kan testi yaptıracağım ben yumurta takibi yaptırıyorum geliştirici ilaç işe yaramamisti adetim duzensiz diye verdi doktor ama bakalim

Amin arkadaşım, umutlar aylık işte bu ay biter önümüzdeki ay başlar en hayırlı zamanda da gerçegimiz olur elbet.. Bu ay biraz yogun çalışıyorum vücutta yorgun tabi, ondan herhalde ben daha umut edemeden başladı regli sancıları. Sana da iyi geceler

Himm anladim cnm inşallah bu ay hamile kalırız pazartesi doktora gidicem kist için umarım gitmiş olur

Evet bende araştırdım öyleymiş inşaAllah bizde mart hamişleri oluruz benim normalde 24 bat ama ilaç kullandığım için bilemiyorum ilacım 20'sinde bitiyo bakalımm geri sayım başladı senden de güzel haberler bekliyorum

Aslında biraz tuhaf şubatın 22 sinde olmuştum en son şubat 28 çektiği için daha geç te olabilir iki ayrı takvim indirdim birisi 19 mart gözüküyor aslında olması gerekn , diğeride 22 mart
Hmm anladım canım kaç günde bir adet oluyosun sen kendin daha iyi bilirsin adetinin başladığı günden itibaren saydığında aşşağı yukarı belli olur zaten tarih

Dua et tatlım inşallah hamileyimdir su gibi akintim var bana şu zor günler de her şey ters giderken nasıl moral olur var ya hepimiz kavusalim inşallah meleklerimize

Adet olmadim yaa iki gündür baş ağrısından uyuyamiyorum gündüzde ruh gibi dolaniyorum uykusuzluktn çok fena uykusuzluk yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…