2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Dua et tatlım inşallah hamileyimdir su gibi akintim var bana şu zor günler de her şey ters giderken nasıl moral olur var ya hepimiz kavusalim inşallah meleklerimize
İsteyen herkese dua ediyorum sizde bana edin bende 1,5 senedir istiyorum ve 1 dış gebelik öyküm var Rabbim herşeyin hayırlısını versin amiiiiinnnnnnn

Günaydın kızlar bişey sorcam bilgisi olanlar yardım lütfen bnm eşimin hipertroidi var yani troid bezleri hızlı çalışıyor bu da kısırlığa neden olabiliyormuş diye nette okudum doğru mudur yada böyle olup çocuğu olan var mı

Hmm anladım canım kaç günde bir adet oluyosun sen kendin daha iyi bilirsin adetinin başladığı günden itibaren saydığında aşşağı yukarı belli olur zaten tarih
İşte 26-30 gün arasında değişiyo hep bi kaç gün oynuyo arada bugün aynı adet olacakmış gibi hissettim inşallah hiçbirimiz olmayız

Bi bilgim yok maalesef doktora danışın

Kızlar bir haftadır regl olucam gibi sancılar giriyor karnıma 13-15 i arası olmam gerekiyordu. Dün early testen yaptım negatif. Dün ilk kahverengi kan geldi. Çok az kan geliyor çok az ama karnımda halen ağrıyor. Ben birşey anlamadım bu durumdan.. Anladıysam arap olayım. Ne olur bir fikir verin. testler boşunamı?

Kızlar bir haftadır regl olucam gibi sancılar giriyor karnıma 13-15 i arası olmam gerekiyordu. Dün early testen yaptım negatif. Dün ilk kahverengi kan geldi. Çok az kan geliyor çok az ama karnımda halen ağrıyor. Ben birşey anlamadım bu durumdan.. Anladıysam arap olayım. Ne olur bir fikir verin. testler boşunamı?

2 3 güne sokulebilir cnm hamile olmadigina eminnmisin

Cnm isinize karismak gibi olmazsa bunun en kolay yolu esinin test yaptirip degerlerine baktirmaniz olur

Günaydın kızlaaar reglden 2-3 gün önce hamilelik yoksa kuru günler değilmi akıntı olmuyor değilmi genelde reglden bi kaç gün önce ?????

Canım benim Rabbim tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin inşallah duam hep böyle
Allah'ım güzel allahım
kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar âmin inşallah diye
Canım benim 38 yaşındayım iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında 2 bucuk yıldır istiyoruz bir buçuk ay önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık
İnşallah tekrar hamile olup bebeğimi kucağıma alırım inşallah tüm arkadaşların sağlıkla mucizeleri gelir güzel haberlerini alırız seninde

Ben meryem.suresini okurum. Okuyabilecekler söylesin ona göre yapalım
Tamamdır bu iş sendee:)
Meryem süresi uzun okuyamam diyenler de meryem süresi 5 ayetten başlayıp 9 ayeti okuyabilirler canım bir de adet olanlar günde 70 defa istiğfar 100'er defa Ya Varis Vela havle vela kuvvete illa billah ile salevat çekebilirler bir de kendi isimlerini okuyacakları dua ile yazarsak canım ismen dua edilir olmaz mı ?

Adet oldugumuzda mi okuyacagiz canim anlamadim. Benim de adetimin 3. Gunu enam suresi okuyacagim dilek dileyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…