2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

allah bağışlasın kızalrınızı ,arada yaş farkı olacak cesaretiniz varmış :) rabbim isteyen herkese bebiş versin ,allah acınızı yaşatmadıya döndürsün :/

Adet oldugumuzda mi okuyacagiz canim anlamadim. Benim de adetimin 3. Gunu enam suresi okuyacagim dilek dileyecegim.
Kuzum adetli iken ayet süre okuyamıyoruz ya boş geçmesin adetli iken zikir ve tesbih çekiliyo salevat istiğfar (estağfirullah) Vela havle ve la kuvvete illa billah çekilebiliyor

TurkuazKrampon benim bat 14 marttı hala gelmedi :/ ama gelir bugün yarın diye test de yapmadım ,hiç bi belirtim yok ,sadece üstüne yatınca falan göğüslerim acıyo ://

Son düzenleme:
allah bağışlasın kızalrınızı ,arada yaş farkı olacak cesaretiniz varmış :) rabbim isteyen herkese bebiş versin ,allah acınızı yaşatmadıya döndürsün :/
Âmin âmin âmin inşallah canım benim Allah razı olsun..
Kızlarım çok istiyor hergun dua ediyorlar özellikle küçük kızım rüyalarında görüyorlar hayırlısi Allah dan

Benimde belim düşükmüş bu işleri bilen biri ölçtü istersen belini çektir dedi çabuk çocugun olur dedi ama yaptırmadım sende işe yararsa mutlaka cevbını bekliyorum canım. İnşallah en kısa sürede hamile haberini alırız

Canım yazmıştım ama tekrar yazayım. Bat 1 nisan

Günaydın kızlar dün iş yerinde sinirlenmiştim biraz kasıklarıma şiddetli bir ağrı girdi ondan sonra belirtilerim yok oldu sanki bebeğim varmış da düşürmüşüm gibi hissettim çok kızdım kendime

Allah korusun öyle bişey olduysa bile illa bi kanaman olurdu inşallah bebişin vardıdrda seninledir canım

Canım kahve rengi akıntın varsa okuma akıntın normale dönünce okursun inşallah yerleşme lekelenmesidir kuzum bebişin seninledir
kuzummm sari akintim bitti bugun kahvede gelmiyor baktim peceteye nerdeyse iceri sokucaktim yaa acaba yerlesme kanamasimi yasadim ki internette okuyorumda daha cikmaz diyorlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…