- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.861
Genelde oyle oluyor bende de oyle ama belli se olmuyor kiGünaydın kızlaaarreglden 2-3 gün önce hamilelik yoksa kuru günler değilmi akıntı olmuyor değilmi genelde reglden bi kaç gün önce ?????
Canım kahve rengi akıntın varsa okuma akıntın normale dönünce okursun inşallah yerleşme lekelenmesidir kuzum bebişin seninledircnm ben okurum meryem suresınıde suan benım gelen akıntım var yaa acaba okuyabılırmıyımkı
allah bağışlasın kızalrınızı ,arada yaş farkı olacak cesaretiniz varmış :) rabbim isteyen herkese bebiş versin ,allah acınızı yaşatmadıya döndürsün :/Canım benim Rabbim tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin inşallah duam hep böyle
Allah'ım güzel allahım
kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar âmin inşallah diye
Canım benim 38 yaşındayım iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında 2 bucuk yıldır istiyoruz bir buçuk ay önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık
İnşallah tekrar hamile olup bebeğimi kucağıma alırım inşallah tüm arkadaşların sağlıkla mucizeleri gelir güzel haberlerini alırız seninde
Kuzum adetli iken ayet süre okuyamıyoruz ya boş geçmesin adetli iken zikir ve tesbih çekiliyo salevat istiğfar (estağfirullah) Vela havle ve la kuvvete illa billah çekilebiliyorAdet oldugumuzda mi okuyacagiz canim anlamadim. Benim de adetimin 3. Gunu enam suresi okuyacagim dilek dileyecegim.
Selam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kismetse inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler
TurkuazKrampon bat 12 nisan
@pinpirik90 bat 22 mart
@suerol bat 25 mart
meraklilarca bat 17 mart
@sngl cnsz bat 22 mart
@busraangell bat 10 nisan
@Tekirdagli4259 bat 31 mart
@tugsem_10[/USE¿
Âmin âmin âmin inşallah canım benim Allah razı olsun..allah bağışlasın kızalrınızı ,arada yaş farkı olacak cesaretiniz varmış :) rabbim isteyen herkese bebiş versin ,allah acınızı yaşatmadıya döndürsün :/
çok tatlı bekleyiş o zmnÂmin âmin âmin inşallah canım benim Allah razı olsun..
Kızlarım çok istiyor hergun dua ediyorlar özellikle küçük kızım rüyalarında görüyorlar hayırlısi Allah dan
Aynen canım benim :)çok tatlı bekleyiş o zmn
ama o zmn 17martmış şimdi takvimim uygulamasında 14mart diyo 2 gün geçti diyo hadi bakalım çık işin içinden neye göre değişti bu günlerrTurkuazKrampon benim bat 14 marttı hala gelmedi :/ ama gelir bugün yarın diye test de yapmadım ,hiç bi belirtim yok ,sadece üstüne yatınca falan göğüslerim acıyo ://
Benimde belim düşükmüş bu işleri bilen biri ölçtü istersen belini çektir dedi çabuk çocugun olur dedi ama yaptırmadım sende işe yararsa mutlaka cevbını bekliyorum canım. İnşallah en kısa sürede hamile haberini alırızHerkes merhaba :) bu gece ilk defa yakı yaptık belime. İltihaptan ötürü tek tüpüm alındı tüp bebek öncesi çareler arıyorum :) bitane daha karışım yaptırdık aktara bakalım eğer işe yararsa tek tek yazarım uyguladığım şeyleri :) bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Belirti var mı peki :)Adetimin 2.günü ve gelen yokAllahın izniyle inşallahh
.....DUYURU...
Kızlar sizden rica ediyorum adet olanlar yeni bat tarihlerini yazsın. Listeden çıkmak isteyenler bana söylesin cikartayim. Bat takibi yapiyorum sürekli subattan kalan batlar var alıntı yapmaya yoruldum ayriyeten profil mesajlarına gidip bat soruyorum rica ediyorum dikkat edelim..
(Zamanın da batlarini yazanlar dikkate almasin.. )
Eklem ağrıları baş dönmesi, yemek resmi görünce bile mide kalkmasiBelirti var mı peki :)
Canım inşallah seninledir bebeğin kan testi yaptırdın mı?Adetimin 2.günü ve gelen yokAllahın izniyle inşallahh
Allah korusun öyle bişey olduysa bile illa bi kanaman olurdu inşallah bebişin vardıdrda seninledir canımGünaydın kızlar dün iş yerinde sinirlenmiştim biraz kasıklarıma şiddetli bir ağrı girdi ondan sonra belirtilerim yok oldu sanki bebeğim varmış da düşürmüşüm gibi hissettim çok kızdım kendime
test yaptınmı canım :))Eklem ağrıları baş dönmesi, yemek resmi görünce bile mide kalkmasiinşallah hevesim kursağımda kalmaz
kuzummm sari akintim bitti bugun kahvede gelmiyor baktim peceteye nerdeyse iceri sokucaktim yaa acaba yerlesme kanamasimi yasadim ki internette okuyorumda daha cikmaz diyorlar yaaaCanım kahve rengi akıntın varsa okuma akıntın normale dönünce okursun inşallah yerleşme lekelenmesidir kuzum bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?