- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.881
Tamamen psikolojik oldu canım kanama falan olmadı çok şükür bata son iki yarın belki kan tahlili yaptırabilirim :)anlarız artık var mı yok mu :)Allah korusun öyle bişey olduysa bile illa bi kanaman olurdu inşallah bebişin vardıdrda seninledir canım
Aminnn Canımm inşallah..yok henüz yaptırmadım bi kac gün daha geçsin diyorumCanım inşallah seninledir bebeğin kan testi yaptırdın mı?
Hayır canım yapmadım korkuyorum negatif çıkar diyetest yaptınmı canım :))
Adetimin 2.günü ve gelen yokAllahın izniyle inşallahh
Oy ne güzel sabrediyorsun sonu selamet olur inşallah canım :)Aminnn Canımm inşallah..yok henüz yaptırmadım bi kac gün daha geçsin diyorum
Ya adet gelirse de boşuna hayal kirikligina uğrarım diye sabretek zorundasın diyorum kendime ama içim içime sığmıyorOy ne güzel sabrediyorsun sonu selamet olur inşallah canım :)
İnan bana da kan vermek çok zor geliyor hastanede birinin bana hamile değilsin dediğini duymak zoruma gidiyor evde test yapıp negatif olunca canım daha az acıyor sankiYa adet gelirse de boşuna hayal kirikligina uğrarım diye sabretek zorundasın diyorum kendime ama içim içime sığmıyor
Cnm isinize karismak gibi olmazsa bunun en kolay yolu esinin test yaptirip degerlerine baktirmaniz olur
Canım benim Rabbim tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin inşallah duam hep böyle
Allah'ım güzel allahım
kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar âmin inşallah diye
Canım benim 38 yaşındayım iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında 2 bucuk yıldır istiyoruz bir buçuk ay önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık
İnşallah tekrar hamile olup bebeğimi kucağıma alırım inşallah tüm arkadaşların sağlıkla mucizeleri gelir güzel haberlerini alırız seninde
Günaydın kızlar hepinize
Bata son 2 gün kalanlara benden selam olsun
Şöyle adet olmadan pazarı görsek ne güzel olur ya sonuç pozitif olmak şartıyla :)Selam canım
Atıf Bey diye bir doktoru çok duydum bende canım sen de mersinlisin dimi yanlış hatırlamıyorsamCanım mersinde en iyi doktor saffet dilek ortadoğuda ama azıcık pahalı malesef
Selam canım nasılsın belirtiler ne alemdeGünaydın kızlar hepinize
Bata son 2 gün kalanlara benden selam olsun
Evet canım mersinliyim ben 8 aydır urfadayimAtıf Bey diye bir doktoru çok duydum bende canım sen de mersinlisin dimi yanlış hatırlamıyorsam
Bende 7 aydır Hataydayım canım eşimin tayini burda Mersin merkez mi canım ilçe mi?Evet canım mersinliyim ben 8 aydır urfadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?