2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Y yagmur_20 kuzum dünkü mesajlarını okudum Mersin'de yaşıyormuşsun ben de Mersinliyim bu ay inşallah bebeğin vardır ama Allah korusun olmazsa tanıdığım pek kimse yok dedin ya sana iyi bir doktor araştırırız

Ya adet gelirse de boşuna hayal kirikligina uğrarım diye sabretek zorundasın diyorum kendime ama içim içime sığmıyor
İnan bana da kan vermek çok zor geliyor hastanede birinin bana hamile değilsin dediğini duymak zoruma gidiyor evde test yapıp negatif olunca canım daha az acıyor sanki

Âmin ablacım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir

Kızlar naçizane deneyimimi paylaşmak istiyorum . 34 yaşındayım , 2. Bebek için 1,5 yıldır korunmuyorduk. 6 önce çatlama iğnesi oldum ama gebe kalamadım . Ondan sonra 2 ay kadar ara verdik oluruna bıraktık. Kafaya takmadığımız hiç düşünmediğimiz ay hamile kaldım diyenlere inanmayın , insanın tamamen aklından çıkarması mümkün değil. Ama saplantı haline dönüştürmemek de lazım. İllaki aklının bir kösesinde kalıyor insanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…