2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Selam canım nasılsın belirtiler ne alemde
Ğöğüs hassasiyeti hala mevcut + sık idrar mevcut + kasıklarda böyle bazen adetliymişim gibi hissediyorum+ akıntım cok yoğun olmasada beyaz akıntı var + vücut ısım sıcak böyle elimi boynuma koyuyom alev alev yanıyor +ama ayaklar genelde soğuk

Ya ben bu kadar yazdım hamile değilsem ne halt yicem bu belirtiler ne o zaman bütün belirti tezini çürütmüş olurum vallahi kızlar bak sonra sizde umutlanamazsınız bunlar olduğun da o sebepten bana dua edin :)

Olur cnm tabiki isimleri alalim ne zaman baslicaz?

Hadi inşallah güzel haberler alırız nezaman test yapacaksin

Yaniliyorsunuz ben kızıma bu şekilde hamile kaldım ne yani kimse inanmasin mi??

Kelebekcikk34 valla maşallah kuzum :) inşallah hepsi geçerli belirtilerdir :) bende sadece göğüste şişme ve bel ağrısı var canım sanırım es geçtim ben bu ayda
Hiç belli olmaz canım ya bu işler
bende uzun zamandır bekliyorum 2 yıllık evliyim inşlh bu ay dualarımız kabul olmuştur

18 mart tam 28 gün oluyo eger gelmesse 20 mart yaparım herhalde.Benim eşim erken test yapmama izin vermez cünkü sonra ağlama krizleri çne giriyorum ihtimal biraz arttınca yaparım canım
Hakkında hayırlısı canım benim
Belki belirtilerin artar inşallah güzel haberler alırız senden

Eklem ağrıları baş dönmesi, yemek resmi görünce bile mide kalkmasi inşallah hevesim kursağımda kalmaz
Ya canım bende de eklem ağrıları var hatta havalardan mı acaba dedim dün bütün gün üstümde bir ağırlık uyku hali dolaştım durdum bide normalde belim sol tarafı ağrır bu ay yumurtlama sonrası sağ kalçama sanki bıçak saplıyolar namazdayken yada ani hareketlerimde bide karnıma arada iğne batırıyolar bugün gögğüslerim hafiften ağrımaya başladı bakalımmmmm

Kızlar kaç gündür lekelenme var ama adet olamadım bu da beni kastı iyice hiç leke olmasaydı hamilelik mi diyecektim ama...bi türlü olmadı böyle olan varmı 4 5 gün oldu hala olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…