- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.901
Ğöğüs hassasiyeti hala mevcut + sık idrar mevcut + kasıklarda böyle bazen adetliymişim gibi hissediyorum+ akıntım cok yoğun olmasada beyaz akıntı var + vücut ısım sıcak böyle elimi boynuma koyuyom alev alev yanıyor +ama ayaklar genelde soğukSelam canım nasılsın belirtiler ne alemde
Olur cnm tabiki isimleri alalim ne zaman baslicaz?Meryem süresi uzun okuyamam diyenler de meryem süresi 5 ayetten başlayıp 9 ayeti okuyabilirler canım bir de adet olanlar günde 70 defa istiğfar 100'er defa Ya Varis Vela havle vela kuvvete illa billah ile salevat çekebilirler bir de kendi isimlerini okuyacakları dua ile yazarsak canım ismen dua edilir olmaz mı ?
Tamam cnm adet olursan haber etTurkuazKrampon benim bat 14 marttı hala gelmedi :/ ama gelir bugün yarın diye test de yapmadım ,hiç bi belirtim yok ,sadece üstüne yatınca falan göğüslerim acıyo ://
Hadi inşallah güzel haberler alırız nezaman test yapacaksinĞöğüs hassasiyeti hala mevcut + sık idrar mevcut + kasıklarda böyle bazen adetliymişim gibi hissediyorum+ akıntım cok yoğun olmasada beyaz akıntı var + vücut ısım sıcak böyle elimi boynuma koyuyom alev alev yanıyor +ama ayaklar genelde soğuk
Ya ben bu kadar yazdım hamile değilsem ne halt yicem bu belirtiler ne o zaman bütün belirti tezini çürütmüş olurum vallahi kızlar bak sonra sizde umutlanamazsınız bunlar olduğun da o sebepten bana dua edin :)
Şöyle adet olmadan pazarı görsek ne güzel olur ya sonuç pozitif olmak şartıyla :)
18 mart tam 28 gün oluyo eger gelmesse 20 mart yaparım herhalde.Benim eşim erken test yapmama izin vermez cünkü sonra ağlama krizleri çne giriyorumHadi inşallah güzel haberler alırız nezaman test yapacaksin
Yaniliyorsunuz ben kızıma bu şekilde hamile kaldım ne yani kimse inanmasin mi??Kızlar naçizane deneyimimi paylaşmak istiyorum . 34 yaşındayım , 2. Bebek için 1,5 yıldır korunmuyorduk. 6 önce çatlama iğnesi oldum ama gebe kalamadım . Ondan sonra 2 ay kadar ara verdik oluruna bıraktık. Kafaya takmadığımız hiç düşünmediğimiz ay hamile kaldım diyenlere inanmayın , insanın tamamen aklından çıkarması mümkün değil. Ama saplantı haline dönüştürmemek de lazım. İllaki aklının bir kösesinde kalıyor insanın .
Hiç belli olmaz canım ya bu işlerKelebekcikk34 valla maşallah kuzum :) inşallah hepsi geçerli belirtilerdir :) bende sadece göğüste şişme ve bel ağrısı var canım sanırım es geçtim ben bu ayda
Hayırlı haberlerini bekliyorum:) sabrina hayran kaldım:)Ayyy az önce bi ıslaklık oldu çok korktum adet oldum diye baktım akıntı
Hakkında hayırlısı canım benim18 mart tam 28 gün oluyo eger gelmesse 20 mart yaparım herhalde.Benim eşim erken test yapmama izin vermez cünkü sonra ağlama krizleri çne giriyorumihtimal biraz arttınca yaparım canım
Ay aynı ben hadi inşallah sen 1-0 öndesin adetin gecikti :)Ayyy az önce bi ıslaklık oldu çok korktum adet oldum diye baktım akıntı
Hadi inşallah canım brbislerimiz bizimledirAy aynı ben hadi inşallah sen 1-0 öndesin adetin gecikti :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum:) sabrina hayran kaldım:)
Kızınıza ,hamile kalma düşüncesini aklınızdan tamamen çıkararak mı hamile kaldınız .Buna inanmamı beklemeyin lütfen. SevgilerYaniliyorsunuz ben kızıma bu şekilde hamile kaldım ne yani kimse inanmasin mi??
Ya canım bende de eklem ağrıları var hatta havalardan mı acaba dedim dün bütün gün üstümde bir ağırlık uyku hali dolaştım durdum bide normalde belim sol tarafı ağrır bu ay yumurtlama sonrası sağ kalçama sanki bıçak saplıyolar namazdayken yada ani hareketlerimde bide karnıma arada iğne batırıyolar bugün gögğüslerim hafiften ağrımaya başladı bakalımmmmmEklem ağrıları baş dönmesi, yemek resmi görünce bile mide kalkmasiinşallah hevesim kursağımda kalmaz
Bende keşke azıcık öyle olsam ben da yapmam test, uzun zaman beklerim ama korkudansogukkanliyimdir biraz canım inşallah müjdeyi veririmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?