2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

TurkuazKrampon canım.ne yaptın naısl oldun ben çok fenalardayım ya inanılmaz bir şekilde sokuldu sabah ve ağrıdan duramıyorum vücudumun her noktası inanılmaz bir ağrı sancı içinde şuan ağlamak üzereyim ağrıdan

Kızlar kaç gündür lekelenme var ama adet olamadım bu da beni kastı iyice hiç leke olmasaydı hamilelik mi diyecektim ama...bi türlü olmadı böyle olan varmı 4 5 gün oldu hala olmadı
bende senin gibiyim cnm once sari akintiyla basladi snra cok acik kahve geldi simdi birsey yok cnm

Merhaba size katılmakla birlikte katılmıyorum Bende naçizane kendi tecrübemı paylaşayım nisanda 2 yıl olacak çocuk dusuncemiz en son ağustos ayında şöyle bir düşünce oluştu bende "amaaaan bu bebek anlaşılan tedavisiz olmayacak " yumurtlama testlerini biraktim buralari okumadim ilişki sonrası ayıptır söylemesi uzun yatmalar ayakları havaya dikmeler yaşamadım ilişki esnasında hiç düşünmedim çünkü nasıl olsa olmuyordu ve kalktim dusumu aldım rutin hayatıma devam ettim. Sonra regli min 2 gün geciktigini farkettim Bakin fark ettim diyorum Gün saymadim kafama takmadim çünkü nasıl olsa tedavisiz olmayacaktı Bu olay da kafama takmayacagim diye değil. Dogaclama gelişen bişeydi bende ve ben evde test yaptım çift çizgi ve ben şok Demek ki kafaya takmamak dusunmemek doğruymuş. Sonra kan verdim bhcg 98 hamileyedim. ..ama bu sefer keseyi görecek miyim kalbini duyacak miyim diye strese girdim. Hepimiz bunları düşünüyoruz belki bendeki biraz daha fazlaydı 3 hafta sonra kanama başladı ama norma olabolecegjni duymystum Dr a gittim kese görmek umuduyla sonuç Kese görünmedi bebek gelişememiş Dr pat diye bana düşük yapacaksin adet yoluyla atamazsan kürtaj. ...Ama şuna sevin ki normal yolla çocuğun olabilir dedi...tabi ben ve kocam yıkıldık 3 gün sonra çok ağrılı sancılı çok afedersiniz pıhtılar atarak regli oldum.. o zamandan beri olmuyor Adet olursam başka bi olay beni bekliyor onu da yine yazarim

bende senin gibiyim cnm once sari akintiyla basladi snra cok acik kahve geldi simdi birsey yok cnm
aa test yaptın mı cnm hamilelik varmı.. bend aha önce düşük yaptım onda hamile kalınca hemen hissetmiştim kasıkta batma ve gögüste dolgunluk gibi bunda bir hareket yok açıkçası az bel ağrısı var sabah kalkınca özellikle...

A ankmutsuz Allah yardımcımız olsun ablacım bende 2 yıllık evliyim benimde 17 haftalık kaybım var.İnşllah yıllar sonra bugünleri hatırlayıp bizde başka birilerine teselli oluruz
inşallah canım benim de düşüğüm var inşallah tatlı hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..

A ankmutsuz Allah yardımcımız olsun ablacım bende 2 yıllık evliyim benimde 17 haftalık kaybım var.İnşllah yıllar sonra bugünleri hatırlayıp bizde başka birilerine teselli oluruz
17 haftalık eminim acısı daha zordur ben kimyasalda onu yaşadıysam ( Insallah o üzüntülerimiz daha güzel bir mutlulukla taclanir. Rabbim senin benim burdaki isteyen herkesin kucakarını boş bırakmasın amin

evet cnm oyle cikmistid sinra kan tahlili verdim ben birsey cikmadi 3 gun var adete

Anladım cnm erkendi daha o zaman gerçi o kanlı test pek doğru sonuç vermiyor o zaman inşallah lekelenme yerleşme kanamasıdır cnm 2 gün kaldıı geçsede artık şu stres bitse ya artık beklemek çok zor ikidebir akıntı göğüs kontrolü zorla belirti çıkarıyorum diye düşünüyorum bazen

inşallah canım benim de düşüğüm var inşallah tatlı hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..
Amin canım amin hepimiz için benim başıma geldiğinde hastanede kadın doğum ünitesinde insanlar kadınlar süslü odalarında bebeklerini kucağına alırken ben suni sancıyla ölü doğum yaptım bi ben bilirim ni Allah,o gün bir tek bunu ben yaşadım sanmıştım sonra buraya bir baktım insanlar doğuma 1-2 gün kala yaşamış buları şükrettim hep daha kötüsünğ düşünüp Allah benş korudu belki evladım sağlıksız olcaktı dedim.
Şimdide Allahtan sabrımın selametini bekliyorum

17 haftalık eminim acısı daha zordur ben kimyasalda onu yaşadıysam ( Insallah o üzüntülerimiz daha güzel bir mutlulukla taclanir. Rabbim senin benim burdaki isteyen herkesin kucakarını boş bırakmasın amin
Cinsiyet bile belliydi canım bir kaç minik ciciler almıştım ona hala mesaj gelir bana bebek mağazalarından telefonuma indirim var diye...öyle zor ki bunları yazarken ağlıyorum

İnşallah canım hepimizin annem de bu şekilde hamile kalmış kendimiz hazırladık yakıyı bakalım eğer tutarsa yazıcam tarifleri tek tek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…