- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.941
Namaz abdesti almamiza gerek var mi canim.Kuzum adetli iken ayet süre okuyamıyoruz ya boş geçmesin adetli iken zikir ve tesbih çekiliyo salevat istiğfar (estağfirullah) Vela havle ve la kuvvete illa billah çekilebiliyor
Aglama kelebegim o senin sefaatcin artik. Biliyorum cok zor bende yasadim. Ama soyle dusun kuzum ana 20 sene buyutmus asker ocagindan tabutu geliyor boylesi daha aci. Cok sukur Rabbim saglikli meleklerimizi gonderecek insAllah.Cinsiyet bile belliydi canım bir kaç minik ciciler almıştım ona hala mesaj gelir bana bebek mağazalarından telefonuma indirim var diye...öyle zor ki bunları yazarken ağlıyorum
Öyle diyorum bende canım Allah kimseye evlat acısı vermesin.Bende cok inanıyorum bu acının mutlaka vardır ödülü Allah katında inş önce bu dünyada yaşatır cocuklarımlaAglama kelebegim o senin sefaatcin artik. Biliyorum cok zor bende yasadim. Ama soyle dusun kuzum ana 20 sene buyutmus asker ocagindan tabutu geliyor boylesi daha aci. Cok sukur Rabbim saglikli meleklerimizi gonderecek insAllah.
Canım benim şu an beni de duygulandırdın :'( Çok üzüldüm Bazen bazı durumlarda kelimeler cümleler değil gözyaşları konuşuyor Şu an öyleyim... :'( :'( :'( Aynı duygu selinin insanlarıyız canım her durumda var bir hayır üzülme ağlama Regli öncesı duygusallıkta var ikimizde de Rabbim bu acını sana unutturacak ikiz oglan versin inşallah. Akıllı mantıklı bir bayansin yazdıklarını okuyorum dünkü 3.çocuk bekleyen arkadaşla ilgili düşüncelerini mesela.... ince düşünceli ince ruhlusun... Allahım inşallah gönlüne göre versin ben ikiz oğlun olsun diye dua ediyorum inşallah hayırlısıyla bu ay olmazsa diğer ay...umutları kaybetmek yok inşallah....Cinsiyet bile belliydi canım bir kaç minik ciciler almıştım ona hala mesaj gelir bana bebek mağazalarından telefonuma indirim var diye...öyle zor ki bunları yazarken ağlıyorum
aynenn cnm azicik karnim agrisa tamam adet oldum diyorum yaaaAnladım cnm erkendi daha o zaman gerçi o kanlı test pek doğru sonuç vermiyor o zaman inşallah lekelenme yerleşme kanamasıdır cnm 2 gün kaldıı geçsede artık şu stres bitse ya artık beklemek çok zorikidebir akıntı göğüs kontrolü zorla belirti çıkarıyorum diye düşünüyorum bazen
cnm sendemi mersinlisin buluverin bana iyi bir doktorbyaa:)
Canım var mersinde güzel doktorlar merak etme :)Ben silifkedenim canım benim de 1 ayı geçti valla bende özledim
Ah canım yaa müslümanın müslümana ettiği dua en temiz duaymış bende amin diyorum kocaman...Allah sana da nasip etsin banada.Canım benim şu an beni de duygulandırdın :'( Çok üzüldüm Bazen bazı durumlarda kelimeler cümleler değil gözyaşları konuşuyor Şu an öyleyim... :'( :'( :'( Aynı duygu selinin insanlarıyız canım her durumda var bir hayır üzülme ağlama Regli öncesı duygusallıkta var ikimizde de Rabbim bu acını sana unutturacak ikiz oglan versin inşallah. Akıllı mantıklı bir bayansin yazdıklarını okuyorum dünkü 3.çocuk bekleyen arkadaşla ilgili düşüncelerini mesela.... ince düşünceli ince ruhlusun... Allahım inşallah gönlüne göre versin ben ikiz oğlun olsun diye dua ediyorum inşallah hayırlısıyla bu ay olmazsa diğer ay...umutları kaybetmek yok inşallah....
biliyorsaniz soyleyin cnm nasilsa pazar gunu adet olacagima gore adetimin 3. gunu gideyim bariCanım var mersinde güzel doktorlar merak etme :)
Ben büyük ihtimal bu akşam bilemedin yarın sabah temizlenirim canım temiz olanlar bugün başlayabilir dualara en geçte akşam namazından sonra okuduk diye belirtmek lazım yatsı namazında bağışlanıp duası edilebilsin olmaz mı kuzumOlur cnm tabiki isimleri alalim ne zaman baslicaz?
İnşallah canım güzel müjdeni alırsın sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik yaşarsın sağlıkla hayrla yavrunu kucağına alırsın18 mart tam 28 gün oluyo eger gelmesse 20 mart yaparım herhalde.Benim eşim erken test yapmama izin vermez cünkü sonra ağlama krizleri çne giriyorumihtimal biraz arttınca yaparım canım
Tabikide abdestsiz okunmazNamaz abdesti almamiza gerek var mi canim.
Canım ismini ve tam okuyacağın duaları yazarsan daha iyi olur bağışlama için kuzum meryem süresi 5 ayetten başlatıp 9 ayeti okuyacaksın değil mi ?Benide yaz canım bende meryem suresinin kısa halini okurum birde diğerlerinide okurum istağfar yada Allahın isimlerinden
Canım burcu çavuş benide yaz fakat meryem suresinin sadece 5 ve 9 ayetlerinimi okuycaz yoksa 5.'den başlayıp sonuna kadarmı? Birde 100 defa ya varis çekicez ya salavat ve diğer la havleyi kaç tane çekicez?Canım ismini ve tam okuyacağın duaları yazarsan daha iyi olur bağışlama için kuzum meryem süresi 5 ayetten başlatıp 9 ayeti okuyacaksın değil mi ?
Canım abdestsiz de çekilebiliyor ama en efdali abdestli olarak çekilen adetli ikende salevat kelime-i tevhid (la ilahe illallah ) vela havle vela kuvvete illa billah çekilebiliyor salat-ı tefriciye 4444 çekilebiliyorNamaz abdesti almamiza gerek var mi canim.
Canım meryem süresi 5 ayetten başlayıp 9 ayeti okuyup bırakıyorsun istiğfar 70 tane salevat ve vela havle vela kuvvete illa billah 100 kere tesbih edilebilir zamanın olmaya bilir ya da misafir olabilir sen bir yere gidebilirsin sayıları azaltabilirsinCanım burcu çavuş benide yaz fakat meryem suresinin sadece 5 ve 9 ayetlerinimi okuycaz yoksa 5.'den başlayıp sonuna kadarmı? Birde 100 defa ya varis çekicez ya salavat ve diğer la havleyi kaç tane çekicez?
suan be imde internette isim var onu halledim ondan snra bende gidip bir kac mobilya falan cekim altlarini supurim kendime gelim yaaKelebekcikk34 Aynen canım kalkıp bi evi temizleyecegım kafam dağılsın:)) sonra da üstüne bir Türk kahvesi içeceğim ikimizincir yerine :))
Canım mersinde ortadoğu hastanesinde saffet dilek var gerçekten çok başarılı bir doktor araştırabilirsin fakat biraz daha pahalı diğerleri ne göre .. Ya da çiğdem sanlialp var duyduğuma göre kendine muayene açmış hastanesinden ayrılıp onuda araştırabilirsin. Eğer çok.iyi doktorlar olsun istiyorsan gidebilirsin bunlara. Ben mersinde yaşıyor olsam gözüm kapalı giderdim ikisinede. Hatta ara ara hamile kalirsam kontrollerimi mersinde yaptirsam mi acaba diyede düşünmüyor değilim.. Doğumum mersinde olursa zaten kesinlikle ikisinden birini tercih ederim :)biliyorsaniz soyleyin cnm nasilsa pazar gunu adet olacagima gore adetimin 3. gunu gideyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?