2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

ahmet kaan kocaya gidiyorum cnm suanda ortadoguda arzu doruk diye bir doktora gitmistim hic memnun kalmadi ve bir o kadarda pahaliydi

Bide canım bağışlamayı sen toplu yapıcaksın dimi

ahmet kaan kocaya gidiyorum cnm suanda ortadoguda arzu doruk diye bir doktora gitmistim hic memnun kalmadi ve bir o kadarda pahaliydi
Ahmet kaanida duymuştum ama hic gitmediğim için bilmiyorum nasıl bir doktor olduğunu.. Bu bahsettiğim 2 doktoru da ailedeki kadınlar genelde 2sinden birine gidiyorlar onlar çok memnun o yüzden önerdim canım yinede kendi doktorundan memnun kalmazsan bu ikisinide araştırıp gidebilirsin :)

Kızınıza ,hamile kalma düşüncesini aklınızdan tamamen çıkararak mı hamile kaldınız .Buna inanmamı beklemeyin lütfen. Sevgiler
Diyelimki sizin söylediğiniz şey doğru;insanlar üzülmesin stres yapmasınlar psikolojileri bozulmasın diye söylenmiş bişey olma ihtimali yükseliyor bu durumda peki neden bu düzeni bozmaya çalışıyorsunuz ?

t
tamam cnm adet olim dusunucem birini

aynen canım benim de sağ kalcamdqn kramp giriyor bacagima

Bide canım bağışlamayı sen toplu yapıcaksın dimi
Yazdım canım senin ismini deftere bağışlamalar toplu olursa daha iyi olur canım ayrı ayrı zor olur birde okuduklarınızı beni etiketleyerek hediye ettim diye yazarsanız daha iyi olur ♥

Kizlar ben hamileyim ama sizin icin okuyabilirim benide ekleyin ama ne zamana kadar okunacak ve kimler adina luften bana bilgi verjn
Canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah sadece hamile kalmak için değil kuzum sağlıklı sorunsuz hayrlı hamişlik için ve sağlıkla meleklerimizi kucaklarımuza almak için okuyacağız sadece bizlere değil hamişlere de dua edilecek ismen dua edilmesini isteyen arkadaşlarımızı isimlerini yazarlarsa hepsinin ismi okunup duası niyeti yapılacak

cnmm banada okuyun yaaa adim yagmur rabbim biliyor zaten ben suan okuayamiyorum akintidan dolayi
Tamam kuzum sende tesbih çekebilirsen çek canım 70 istiğfar (estağfirullah) 100 tane ya varis salevat vela havle vela kuvvete illa billah

Benim adımı da yazabilirim misiniz bu adımı yazın ne okunacak ne zamana kadar okunacak benim bat yakın bu arada onu soyleyim bu arada. Bende bir dua söyleyim dua değilde çocuk için bu adetliykende çekebilirsiniz diye düşünüyorum 4 hafta boyunca cuma namazı vaktine kadar niyet edip 1000 tane "Ya Evvel" diye Allahın ismini çekip kendinize bize okuyabilirsiniz.

İnşallah canım hepimizin annem de bu şekilde hamile kalmış kendimiz hazırladık yakıyı bakalım eğer tutarsa yazıcam tarifleri tek tek :)
Kuzum yunurta akı ve rendelenmiş sabunla mı yaptınız yakıyı annemin rahmetli teyzesi ebeydi halamında çocuğu olmadı 5 sene annemin teyzesine gitti Rabbim vesile kıldı oğlu oldu annemin rahmetli teyzesi yumurta akı ile bi kalıp rendelenmiş sabunu iyice çırpıp krem kıvamında bele sürüyormuş

Canım dualarımız hepimiz için hamişler içinde dua edicez cuma selası ile öğlen ezanı arası mı çekilecek 1000 tane Ya Evvelü ismi şerifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…