2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yazdım canım senin ismini deftere bağışlamalar toplu olursa daha iyi olur canım ayrı ayrı zor olur birde okuduklarınızı beni etiketleyerek hediye ettim diye yazarsanız daha iyi olur ♥
Son olarak ben bunları yapıcam fakat burda ki bütün isimler bende yok canım isteyen herkese diyye bağışlarım sonra seni etiketlerim sen ismen herkese bağışlarsı olurmu?

Canım dualarımız hepimiz için hamişler içinde dua edicez cuma selası ile öğlen ezanı arası mı çekilecek 1000 tane Ya Evvelü ismi şerifi
Ben hamile kalmak için okunacak sandim. 4 hafta her cuma öğle ezanı vaktine kadar okunacak canım bu dua çocuk isteği için geçerli

ben kirmizi karti yedim kizlar artik hic umudum kalmadi benim yaaa kesin benim cocugum olmuycak bosuna ugrasiyorum hayir bide sorun bende yani bazen esime beni birakabilirsin diyorum cunku onunda cocuk hakkini elimden almis gibi hissediyorum kendimi yaaa oyle zamanlarim oluyorki birakip gidesim geliyor yaa

Günaydın kızlaaar reglden 2-3 gün önce hamilelik yoksa kuru günler değilmi akıntı olmuyor değilmi genelde reglden bi kaç gün önce ?????
Evet canim kuru olmasi lazim ama benim akintim vardı hamileyim sut kesigi gibi yapiskan beyaz kokusuz akinti hamilelik belirtisidir varsa eğer

Canim tup bebek diye bise var onu yaptirin sonucta yumurtan olusuyor. O sekilde hamile kalan cok. Ins ona gerek kalmaz sıkma canini insan cocuk icin evlenmez bir hayati birlikte yasamak icin evlenir. Esini uzme. Seni seven bi adamı uzersin boyle diyerek.

oylede cnm insanin morali cokbozu
uyr yaaaa

Zeze493 canım seninle aynı belirtileri yaşıyoruz bazen sarımsı akıntım oluyo bazen hastalandım zamnediyorum akıntı çıkıyo ama genelde akıntım şeffaf bazen beyaza yakın benim normalde adete kadar kuru olurdu sadece ovulasyon zamanı ıslak olurdum anlamadım ay hadi inşaAllah bu ay hamileyizdirr yaaa

Ayyy ins canim ikiniz de benim yasadigim seyleri soyluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…