2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kiyamam ya sabah ağrı kesici aldım çok iyi geldi ağrı falan kalmadı daha iyiyim ama hiç böyle adet olmamistim parça parça sokuluyor resmen. Pazartesi randevu aldım nasıl olacak bakalım

Canım duayi bi güne sigdirmayalim çünkü herkes aynı gün içinde okumaya bilir ben şimdi herkesi alıntı yapıp isimleri sorup okuyabilecekleri duayi isticem 1 hafta içinde okunur en son duası yapılır ne dersin?

Y yagmur_20 canım seni o kadar iyi anlıyorum ki sorunun ne olduğunu bilmiyorum hala yumurta rezervin var ise tüp bebek deneyebilirsin. Teknoloji çok gelişti Allahın izniyle sıkma canını bende adet olsam aynı duyguları yaşarım ama 1 günlük felan sürer etkisi. Allah büyük her şey onun elinde var mutlaka vakti zamanı Kocana da öyle deme... Evlilik iyi günde o kötü günde bi evli çift var tandığım çocuk yapmıyorlar biz böyle çok mutluyuz diyorlar karı koca ikiside hatta kız hamile kaldı aldırdi düşün...Üzülme imtihan ediyoliyoruz belkide sabır ve dua ile....

oyle cnmda umutsuzluk zaman beni o kadat cok yildirdiki anlatamam sana yaa esim bile aksam eve geldiginde adet oldunmu diye soruyor sence napabolirim ben ki

Tabiki cok cok haklisin. Uzulmemek elde degil ama esini yıpratma canim ona da yazık o da uzuluyordur rabbim hayirlisini versin olur elbet
cnm insaallah benimde olur bir gun yaa ama artik hic umut yok oyle dusunuyorum ki yunurta rezervin az benim erken menopoz dedi doktor 2 aydirda erken adet oluyorum ki hic sasmazdi sanirim artik menopozun belirtilerini yasiyorum yaaa

Yazdım canım senin ismini deftere bağışlamalar toplu olursa daha iyi olur canım ayrı ayrı zor olur birde okuduklarınızı beni etiketleyerek hediye ettim diye yazarsanız daha iyi olur ♥
Cnm ben ilk sayfaya isimleri yazıyorum sen oradan defterine yaz

Kızlar bugün adetimin 17.günü Ovulasyon koyulaşmaya başladı sizce akşam da yapsam mi test bide bugünü değerlendirdik ne olur ne olmaz

Eklentiler

• 20170315_200206.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 20170316_150352.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 27
Canım insan adet olduğu an aynen böyle hissediyor bizde aynı oluyoruz inan yalnız olmadığını bil...yıllar sonra kucağımızda cocuklarla açıp bakarız bu topiğe belki kim bilir...dualarımız kabulünğn vakti var demekki.Biliyorum cok zor benim içinde öyle cünkü.Olcak inş canım benşmbak yaz geliyor bu yaza güzel olcak inş herşey

Kiyamam ya sabah ağrı kesici aldım çok iyi geldi ağrı falan kalmadı daha iyiyim ama hiç böyle adet olmamistim parça parça sokuluyor resmen. Pazartesi randevu aldım nasıl olacak bakalım
Aynen valla canım ya korunmayı bıraktıktan sonra artar demişlerdi ama 2 ay gayet normaldi bu sefer o 2 ayin acısını çıkarttı resmen bende aldım ağrı.kesici anca şimdi geçirdi inşallah kist gidiyordur senden de o yüzden böyle olmuştur bence

1. Bence de o yüzden böyle oldu cnm sürekli ağrı kesici almak da iyi değil inşallah geçer ikimizinkide

Aynen benim de kuru olurdu adet öncesi şimdi bakıyorum ıslak adet oldum sanıp korkuyorum ama akintiymis diyorum inşallah hayirlisuyla sağlıkla hamileyizdir

Canim ozamn benim adimda kismet guzel dileklerjn icin cok tesekur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…