- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.001
Kiyamam ya sabah ağrı kesici aldım çok iyi geldi ağrı falan kalmadı daha iyiyim ama hiç böyle adet olmamistim parça parça sokuluyor resmen. Pazartesi randevu aldım nasıl olacak bakalımTurkuazKrampon canım.ne yaptın naısl oldun ben çok fenalardayım ya inanılmaz bir şekilde sokuldu sabah ve ağrıdan duramıyorum vücudumun her noktası inanılmaz bir ağrı sancı içinde şuan ağlamak üzereyim ağrıdan
Tamam cnm sana da okunması için ismini yazarmisin ilk sayfaya okuyacakları yazıyorum.Benide yaz canım bende meryem suresinin kısa halini okurum birde diğerlerinide okurum istağfar yada Allahın isimlerinden
Canım duayi bi güne sigdirmayalim çünkü herkes aynı gün içinde okumaya bilir ben şimdi herkesi alıntı yapıp isimleri sorup okuyabilecekleri duayi isticem 1 hafta içinde okunur en son duası yapılır ne dersin?Ben büyük ihtimal bu akşam bilemedin yarın sabah temizlenirim canım temiz olanlar bugün başlayabilir dualara en geçte akşam namazından sonra okuduk diye belirtmek lazım yatsı namazında bağışlanıp duası edilebilsin olmaz mı kuzum
Ediyorum canim. Rabbim sizi daha fazla bekletmez insİnşaAllah canımmmm dua edin bol bol hepimize
cnm insaallah benimde olur bir gun yaa ama artik hic umut yok oyle dusunuyorum ki yunurta rezervin az benim erken menopoz dedi doktor 2 aydirda erken adet oluyorum ki hic sasmazdi sanirim artik menopozun belirtilerini yasiyorum yaaaTabiki cok cok haklisin. Uzulmemek elde degil ama esini yıpratma canim ona da yazık o da uzuluyordur rabbim hayirlisini versin olur elbet
Cnm ben ilk sayfaya isimleri yazıyorum sen oradan defterine yazYazdım canım senin ismini deftere bağışlamalar toplu olursa daha iyi olur canım ayrı ayrı zor olur birde okuduklarınızı beni etiketleyerek hediye ettim diye yazarsanız daha iyi olur ♥
Canım insan adet olduğu an aynen böyle hissediyor bizde aynı oluyoruz inan yalnız olmadığını bil...yıllar sonra kucağımızda cocuklarla açıp bakarız bu topiğe belki kim bilir...dualarımız kabulünğn vakti var demekki.Biliyorum cok zor benim içinde öyle cünkü.Olcak inş canım benşmbak yaz geliyor bu yaza güzel olcak inş herşeyben kirmizi karti yedim kizlar artik hic umudum kalmadi benim yaaa kesin benim cocugum olmuycak bosuna ugrasiyorum hayir bide sorun bende yani bazen esime beni birakabilirsin diyorum cunku onunda cocuk hakkini elimden almis gibi hissediyorum kendimi yaaa oyle zamanlarim oluyorki birakip gidesim geliyor yaa
Hayırlısı olsun cnm üZülme yeni batin ne zmanBen dün regl oldum
Biraz daha koyulasabilir cnm o sen yap aksamdaKızlar bugün adetimin 17.günü Ovulasyon koyulaşmaya başladı sizce akşam da yapsam mi test bide bugünü değerlendirdik ne olur ne olmaz
Aynen valla canım ya korunmayı bıraktıktan sonra artar demişlerdi ama 2 ay gayet normaldi bu sefer o 2 ayin acısını çıkarttı resmen bende aldım ağrı.kesici anca şimdi geçirdi inşallah kist gidiyordur senden de o yüzden böyle olmuştur benceKiyamam ya sabah ağrı kesici aldım çok iyi geldi ağrı falan kalmadı daha iyiyim ama hiç böyle adet olmamistim parça parça sokuluyor resmen. Pazartesi randevu aldım nasıl olacak bakalım
Bence de o yüzden böyle oldu cnm sürekli ağrı kesici almak da iyi değil inşallah geçer ikimizinkideAynen valla canım ya korunmayı bıraktıktan sonra artar demişlerdi ama 2 ay gayet normaldi bu sefer o 2 ayin acısını çıkarttı resmen bende aldım ağrı.kesici anca şimdi geçirdi inşallah kist gidiyordur senden de o yüzden böyle olmuştur bence
Aynen benim de kuru olurdu adet öncesi şimdi bakıyorum ıslak adet oldum sanıp korkuyorum ama akintiymis diyorum inşallah hayirlisuyla sağlıkla hamileyizdirZeze493 canım seninle aynı belirtileri yaşıyoruz bazen sarımsı akıntım oluyo bazen hastalandım zamnediyorum akıntı çıkıyo ama genelde akıntım şeffaf bazen beyaza yakın benim normalde adete kadar kuru olurdu sadece ovulasyon zamanı ıslak olurdum anlamadım ay hadi inşaAllah bu ay hamileyizdirr yaaa
Bende sizlerle aynı durumdayım akıntı konusunda,inş kızlarAynen benim de kuru olurdu adet öncesi şimdi bakıyorum ıslak adet oldum sanıp korkuyorum ama akintiymis diyorum inşallah hayirlisuyla sağlıkla hamileyizdir
Senin bat ne zaman canım?Bende sizlerle aynı durumdayım akıntı konusunda,inş kızlarBurcummmmm123
Canım test yapmışmıydın sen?Aynen benim de kuru olurdu adet öncesi şimdi bakıyorum ıslak adet oldum sanıp korkuyorum ama akintiymis diyorum inşallah hayirlisuyla sağlıkla hamileyizdir
Canim ozamn benim adimda kismet guzel dileklerjn icin cok tesekur ederimCanım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah sadece hamile kalmak için değil kuzum sağlıklı sorunsuz hayrlı hamişlik için ve sağlıkla meleklerimizi kucaklarımuza almak için okuyacağız sadece bizlere değil hamişlere de dua edilecek ismen dua edilmesini isteyen arkadaşlarımızı isimlerini yazarlarsa hepsinin ismi okunup duası niyeti yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?