- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Hosgeldin tatlimmm:)Herkese merhaba benide ekler misiniz listeye bat 20 mart. İlk dfa tkip ediyorum bu ay 35. Gunde oldum. Hakkimizda hayirlisi. Gebelikte 3 ay folik asit eger ki kan demor degerleri normalse 4. Ayda decavit elevit gibi vitamine donuyor.
Nasil besleniyosun peki canım yani ne yaparak verdin kiloları ben yetersiz beslenmeden de korktuğum için hic yanaşmadım vermeyeCnm bence de biraz ver sen
Çünkü hamilelikte 12 15 kilo alırsın 12 kilo alsan 77 kiloyla doğuma girersin. Doğumdan sonra vermek zorlaşıyor maalesfbende hamilelik için kendimi hazırlıyorum 2 kilom kaldı verilecek şekil a da görüldüğü üzre
Allah bagislasin kaç yaşında?İlk oglumu 26 dogurdum. Simdi diyorum ki keske 17 de evlenip dogursaydim. Simdiye delikanli olurdu.
Genelde sebze yemeye dikkat ediyorum canım zaten o yüzden b12 m eksikCanım kilonda bi problem yok bence. Zaten önemli olan kas yağ su oranın sadece sağlıklı beslenmeye bak yağlı şeyleri çok tüketme yağ oranı fazla olunca sıkıntı olabiliyor...
Hosgeldin cnm:) marta insallah:)canımm geldimmm ben :)) ayy beni anlarsaniz sizler anlarsınız reglden sonra basladık biz yumurtlama günümde geçmişti sanırım hüsran bu ay regl günü 25 subat bakalım sol kasıkta grı ve batmalar oluyor ama ümitlenmek istemiyorumm
Bende anlam veremedim şu an yani çokta fazla bi kilon yok ki adetin de düzenliymişAynen canım bende gelinlik fotoma bakıyorum diyorum vay be ne zayıfmışım58 kiloydum evlenirken sonrasında ister istemez aldım ama çok şükür adetim çok düzenli hic sekmez yani açıkçası kilodan da korkan biri değilim sadece ebe ısrarla versen iyi olur deyince neden acaba diye düşündüm
Aynı merak bende de var:)))))Ayy çok merak ediyorum ilk kim hamile olacak topicte
Canım sadece sebze tüketme tabiki. B12 yi ve proteini kurubaklagil süt yoğurt yumurta tüketerek alabilirsin. Bir öğünde sebze yiyorsan bi öğnde et grubu olmalı. ARa öğünde olmalıymış tabi. Ablam diyetisyen olduğu için az buçuk öğrendim bende mecbur :)Genelde sebze yemeye dikkat ediyorum canım zaten o yüzden b12 m eksikama su sıralar ette tüketmeye çalışıyorum elimden geldiğince kas yağ su oranımda bi sorun olduğunu düşünmüyorum kötü beslenen biri değilim çünkü
Allah önce bir bebiş nasip etsin hepimize bebisten sonrada aldığımız kiloları vermeyi nasip etsin inşallahBende anlam veremedim şu an yani çokta fazla bi kilon yok ki adetin de düzenliymişamaaan boşver takılma ne kilolarda hamile kalip doguranlar var 65 kilo da neymiş canııım
Amin cnm buyuk 7 kucuk 2 bende 33Allah bagislasin kaç yaşında?
Cnm 2 ay oldu baslayali ve ben hic acikmiyorum gobegim gitti rahat hissediyorum kendimi. 48 ile evlendim 52 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim. Isı bıraktım evde oturdum günlere katildim derken 58.5 görünce benim devreler yandi:)Nas
Nasil besleniyosun peki canım yani ne yaparak verdin kiloları ben yetersiz beslenmeden de korktuğum için hic yanaşmadım vermeye
Çok şanslısın o zaman canım ablan diyetisyen ise hamilelik döneminde de yardımcı olur sana :)Canım sadece sebze tüketme tabiki. B12 yi ve proteini kurubaklagil süt yoğurt yumurta tüketerek alabilirsin. Bir öğünde sebze yiyorsan bi öğnde et grubu olmalı. ARa öğünde olmalıymış tabi. Ablam diyetisyen olduğu için az buçuk öğrendim bende mecbur :)
Gün işi yaş iş canım iyi ki dur demissin kendine :) bende çalışıyordum evlenip eşimin görev yaptığı şehire geldik burdada is bulmak baya bi zor eşimde burda çalışmamı hic istemiyor mersine dönünce çalışırsın diyor o yüzdende aldım biraz kilo evde durmaktan dolayı dur bakalım senin gibi bi uygulama yapayım bende bu ay verebilecekmiyim bi bakalım :)Cnm 2 ay oldu baslayali ve ben hic acikmiyorum gobegim gitti rahat hissediyorum kendimi. 48 ile evlendim 52 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim. Isı bıraktım evde oturdum günlere katildim derken 58.5 görünce benim devreler yandi:)
2 aydır uğraşıyorum az yiyorum evde ağırlıklı. Cips kola pilav tatlı kızartma bunları hayatından çıkardım. Günde 2 ogün meyva süt ayran vb yiyorum yani sürekli Biseyler yedigin için acikmiyorsun
Ve bana inan benim çok saçlarım dökülüyordu şimdi hiç dokulmuyor şaşırdım kaldım. Neden? Çünkü her besinden azar azar yiyorum içinde protein,kalsiyum, baklayı, sebze hergun alıyorum. Bol yoğurt yiyorum. Aslında çok kolay bunları yapmak ama maalesef insanlara zor geliyor.
Sağlıklı verdim kilolarimi:) inşallah kolay almam. Yani şöyle düşünme ay az yersem bebeğim beslenemez asil bu şekilde beslenirsek rabbimin izniyle daha sağlıklı evlatlar getiririz bu dunyaya:)
Masallah cnm 3.yu istiyorsun umarım ne guzel:) benimde 33 aylık bi prensesim var yas 25Amin cnm buyuk 7 kucuk 2 bende 33
Aminnnnn amin inşallahAllah önce bir bebiş nasip etsin hepimize bebisten sonrada aldığımız kiloları vermeyi nasip etsin inşallah
2 hafta istikrarli davranirsan bi daha vücudun da istemez. Hani aç kalmiyorsun.Gün işi yaş iş canım iyi ki dur demissin kendine :) bende çalışıyordum evlenip eşimin görev yaptığı şehire geldik burdada is bulmak baya bi zor eşimde burda çalışmamı hic istemiyor mersine dönünce çalışırsın diyor o yüzdende aldım biraz kilo evde durmaktan dolayı dur bakalım senin gibi bi uygulama yapayım bende bu ay verebilecekmiyim bi bakalım :)
Aynen canım keşke burda da önceki isim gibi bir is bulsam bu 8 ay hic durmaz çalışırdım ama malesef kısmet olmadı bir türlü zaten şuan bebek yapmaya karar verdiğimiz için otomatik olarak erteledim çalışma işini2 hafta istikrarli davranirsan bi daha vücudun da istemez. Hani aç kalmiyorsun.
Aç hissetsen bi süre sonra saldirirsin yemeklere:) sen yine de dikkat et kendine. Dedigin gibi evde oturunca alıyorsun
Kızlar sol kasığım ve belime :bıçak gibi ağrı girdi acaba hamilelik belirtisi olabilir mi gunun gectimi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?