2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

pinpirik90 suerol meraklilarca S sngl cnsz @busraangell T tugsem_10 T Tekirdagli4259 Busra-drnk P Pembe Ada B berser34 M maviturna melikeecgl B banukrc M mmavi_21 zehzeh2 B Bebegimgelsene Bejan19 A abceee E esmer58 Ebrarr60 Kelebek090 denizyildizi00 Mucize2107 B bayanbilge maviucurtma33 Yemyesilbirdeniz K Kismetim1234 tulinkrc A Alya_sura88 N nefesimsin gokce Whowiangirl @Mertege123 E ezott F Frdglr Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu Y yagmur_20 Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu GCA18 T Tuma479 Dykdyk @Saman Alevi Birumut55 G glry21 M mervebil mina retriever M mathea kkk91 Hasatvakti @mtad2611 hayatguzel2015 U Urkuttt Minnakbebis LeylaKaya S Sweetpeas O oglumunannesiyim1 patate Hayal Kocak Evlimutluanne C Caranzy TUBA48 Babies16 cimrigelin D dcygs @Eylul41213 Rabisscyln mavi-hayal O osskem kafamdasorular_ P Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe nakkash @venuskelebek utkumuz juliate leydii18 B Bendenizdebirgemi yesa P pinar_2885 @Zuzupink mandarin123 Yagmureylul n-u-r06 K Korkmaz87 Zeze493 A ankmutsuz Burcummmmm123 J jeway

DUYURU

Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.

Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis

Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak

Ayrıntılar için @Saman Alevi ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz

Son düzenleme:
3. akşam oturamadım süte. havalar soğumakta ayrıca kendimi evde sıcak tutmakta zorlanıyorum.

Her
hadi inşallah

Me
Merhaba ben 19 şubatta adet oldum 13 Mart'ta hastanede kan testi yaptım 0.36 çıktı ve henüz adetime 1 hafta varken acaba hamilemiyimdir

BEN OKURUM BAT 25 MARTTA NASIL OLSA DAHA VAR

İdrar testinde görmeden kan gerek yok ama sen bilirsin tabii
İdrar testi yapmak için adette en az 4 veya 5 gün geçmesi gerek çünkü kanda yükselen hcg yükseldikçe idrara geçiyor sabırsız olduğum için kanda yaptırıyorum ama ne zaman yaptırsam 0.2 ve 0.5 çıkıyordu hemde adetimi geçtiğim halde ama bu defa adetime bir hafta var ve 0.36 çıkınca çok umutlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…