2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hayırlısı olsun canım da sen çok ümitlenmë yine

Canim simdi bu listedekiler icinmi okuncak yoksa bu listeden katilmak isteyen arkadaslarimi secicez
Canım isimlerimizi @Saman Alevi ne soyleyecegiz ve ne okudugumuzu. Dualar okunduktan sonra tesbihler çekildikten sonra arkadaşımız toplu dua yapıp isimlerimize duayi gönderecek. Yani sana da okunmasini istiyorsan ismini söylemen lazim özel mesajda atabilirsin. Dularimizi icten vetüm samimiyetimizle okuyalım kizlar

Ay çok korkuyorum beeennnn nasıl atlatıcaz :))

Ben anestezi olmadan bi de

Sen nasıl

Benim doktor çok rahat o rahat olunca ben de rahat oluyor

O salak sandalye var ya çatal gibi ona çıkonca gel bebeğim bana gel diyor manyak doktor :)

Sen nasıl

O salak sandalye var ya çatal gibi ona çıkonca gel bebeğim bana gel diyor manyak doktor :)
Benimde anestezi olmadan canım
beni doktorum bi yere yönlendirdi orada çektiricem
aradım merkezi 3 dk sürüyor c kollu makine ve ağrısız dediler inşallah öyle olurrr

Canm ben bgn meryem suresine baslcm bilginiz olsun

Benimde anestezi olmadan canım
beni doktorum bi yere yönlendirdi orada çektiricem
aradım merkezi 3 dk sürüyor c kollu makine ve ağrısız dediler inşallah öyle olurrr

Oooo iyiymis hadi bakaim

İkimiz de yazalim süreci

İnşallah ikimizin de açıktır :)

Aayyy hadi inşallah yaaa
birde bu hsgden sonra hamilelik şansı %40 artıyormuş
hsgden sonra hamiile kalan çok var burada

Aynennnnnnn nnnn

Ben de ona güveniyorum 13 ay oldu benim

Senin nedir

Eşin gitti mi

Benim eşimin biraz düşük ama normal yolla olur dedi doktor

Sen nasıl

ay çok korkunç bence Rabbim korusun doktor öyle dese iptal olurum ben..

benim belirtilerim gitikçe artıyor inşallah hayırlısıyla saglıklısıyla hepimizin bebişi olur ..
adetim gecikeli 9 gün oldu adetim düzensiz oldugu için pazartesi gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum ..
gögüslerim taş gibi olmaya başladı büyüdü eşimde çok fark ediyor ucu çok hasas kasıklarımda agrı ve batma var ..
akıntım oluyor ö bu gün koku hassasiyetimi çok artmış buldum ... ilk defa başım döndü sanki yer ayagımın altından gidiyor gibi . belimde agrım bira azaldı sürekli yorugunum bu bayadır var .. son adetimi 31 ocakta oldum .. bebek çalışmaları için ilk defa 16 şubatta başladık 4 kere idrar yaptım farklı aralıklarla idrarda negatif çıktı .. 1 haftaya yakındır hiç idrar testi de yapmadım negatif görünce çok üzülüyorum sanki hamileyim gibi hissediyorum hayırlısıyla .

Aynennnnnnn nnnn

Ben de ona güveniyorum 13 ay oldu benim

Senin nedir

Eşin gitti mi

Benim eşimin biraz düşük ama normal yolla olur dedi doktor
Bizim daha 3 ay oldu korunmayı bırakılı :)
eşimde haftasonu sperm testi vericek
bakalımmm nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…