- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.041
Adetini bekle cnm bilemiyorum hayırlısı insMe
Merhaba ben 19 şubatta adet oldum 13 Mart'ta hastanede kan testi yaptım 0.36 çıktı ve henüz adetime 1 hafta varken acaba hamilemiyimdir
Tmm cnm ne okuyacağını sana da okunmasini istiyorsan ismini @Saman Alevi ne söyleBEN OKURUM BAT 25 MARTTA NASIL OLSA DAHA VAR
İdrar testi yapmak için adette en az 4 veya 5 gün geçmesi gerek çünkü kanda yükselen hcg yükseldikçe idrara geçiyor sabırsız olduğum için kanda yaptırıyorum ama ne zaman yaptırsam 0.2 ve 0.5 çıkıyordu hemde adetimi geçtiğim halde ama bu defa adetime bir hafta var ve 0.36 çıkınca çok umutlandım
Amin inşallah canımAdetini bekle cnm bilemiyorum hayırlısı ins
Ay çok korkuyorum beeennnn nasıl atlatıcaz :))Aaaa aaaaaaaa
Ben deeeeee
Bu ay hsg ayım
Canım isimlerimizi @Saman Alevi ne soyleyecegiz ve ne okudugumuzu. Dualar okunduktan sonra tesbihler çekildikten sonra arkadaşımız toplu dua yapıp isimlerimize duayi gönderecek. Yani sana da okunmasini istiyorsan ismini söylemen lazim özel mesajda atabilirsin. Dularimizi icten vetüm samimiyetimizle okuyalım kizlarCanim simdi bu listedekiler icinmi okuncak yoksa bu listeden katilmak isteyen arkadaslarimi secicez
Ay çok korkuyorum beeennnn nasıl atlatıcaz :))
Hsg nedirAy çok korkuyorum beeennnn nasıl atlatıcaz :))
rahim filmi canımHsg nedir
benimde öyle akıntım çogalmaya başladı su gibi sanki inşallah hamileyizdir :*Aynen benim de kuru olurdu adet öncesi şimdi bakıyorum ıslak adet oldum sanıp korkuyorum ama akintiymis diyorum inşallah hayirlisuyla sağlıkla hamileyizdir
Benimde anestezi olmadan canımBen anestezi olmadan bi de
Sen nasıl
Benim doktor çok rahat o rahat olunca ben de rahat oluyor
O salak sandalye var ya çatal gibi ona çıkonca gel bebeğim bana gel diyor manyak doktor :)
Canm ben bgn meryem suresine baslcm bilginiz olsun@pinpirik90suerol @meraklilarca @sngl cnsz @busraangell @tugsem_10 @Tekirdagli4259 @Busra-drnk @Pembe Ada @berser34 @maviturna @melikeecgl @banukrc @mmavi_21 @zehzeh2 @Bebegimgelsene @Bejan19 @abceee @esmer58 @Ebrarr60 @Kelebek090 @denizyildizi00 @Mucize2107 @bayanbilge @maviucurtma33 @Yemyesilbirdeniz @Kismetim1234 @tulinkrc @Elonee @nefesimsin gokce @Whowiangirl @Mertege123 @ezott F Frdglr @Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu @yagmur_20 @Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu @GCA18 @Tuma479 Dykdyk @Saman Alevi @Birumut55 @glry21 @mervebil @mina retriever @mathea @kkk91 @hasatvakti @mtad2611 @hayatguzel2015 @Urkuttt @Minnakbebis @LeylaKaya @Sweetpeas @oglumunannesiyim1 @patate @Hayal Kocak @Evlimutluanne @Caranzy @TUBA48 @Babies16 @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @Rabisscyln @mavi-hayal @osskem @kafamdasorular_ @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe @nakkash @venuskelebek @utkumuz @juliate @leydii18 @Bendenizdebirgemi yesa @pinar_2885 @Zuzupink @mandarin123 @Yagmureylul @n-u-r06 @Korkmaz87 @Zeze493 @ankmutsuz @Burcummmmm123 @jeway
DUYURU
Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.
Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis
Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak
Ayrıntılar için @Saman Alevi ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz
Bende mesaj atrım canım beni de yazabilirsin listeyeATTIM CANIM
Benimde anestezi olmadan canım
beni doktorum bi yere yönlendirdi orada çektiricem
aradım merkezi 3 dk sürüyor c kollu makine ve ağrısız dediler inşallah öyle olurrr
Aayyy hadi inşallah yaaaOooo iyiymis hadi bakaim
İkimiz de yazalim süreci
İnşallah ikimizin de açıktır :)
Aayyy hadi inşallah yaaa
birde bu hsgden sonra hamilelik şansı %40 artıyormuş
hsgden sonra hamiile kalan çok var burada
ay çok korkunç bence Rabbim korusun doktor öyle dese iptal olurum ben..Ben anestezi olmadan bi de
Sen nasıl
Benim doktor çok rahat o rahat olunca ben de rahat oluyor
O salak sandalye var ya çatal gibi ona çıkonca gel bebeğim bana gel diyor manyak doktor :)
Bizim daha 3 ay oldu korunmayı bırakılı :)Aynennnnnnn nnnn
Ben de ona güveniyorum 13 ay oldu benim
Senin nedir
Eşin gitti mi
Benim eşimin biraz düşük ama normal yolla olur dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?