2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aayyy hadi inşallah yaaa
birde bu hsgden sonra hamilelik şansı %40 artıyormuş
hsgden sonra hamiile kalan çok var burada
Ben varım ocak 2014 te hsg çekildim şubat 2014 te hamile kaldım.gittiģimde dr hsg nin faydasinı görmüşsün dedi ufak tıkanıklıklar varsa açıyor.

Kızlar iş yeri hekimime ve kadın doğum doktoruma sordum akıntı şart değilmiş bünye meselesi yani iş yeri hekim benim 11 haftadan sonra akıntım başladı diyor. Sizinlede paylaşmak istedim akıntı yok diye korkmayın kimisim hiç kimisin ilerleyen zamanları ve kimisinde erkenden belirti yaparmış. :)

Benim.her ay akinti olur ama hiç hamile kalmadim

Benim.her ay akinti olur ama hiç hamile kalmadim

Aynen cnm benimde dikkatimi çekti kimisi akıntım var kimisi kuruyum yazınca doktorumu aradım ve sordum o bünye meselesi kimin yerşelme kanaması oluyor bebek yerleşiyor sende olmayınca yerleşmiyor anlamınamı geliyor dedi :)

Çok güzel olur böyle ben de okurum. Ne zamana kadar okumamız gerekiyor bir süre belirleyelim buna da bene

Canım iyi yapmışsın sormakla.bakalım ne olacak halimiz benim geçtiğimiz aylarda böyle değildi o yüzden cok umutlanmıyordum bu defa umutlandım ya olmazsa mahvolcam bende

İnşallah vardır kuzum hakkımızda hayırlısı olsun artık beklemekten başka birşey yok

Ben katılırım ama haber verme olayim zor cumartrsi yurt disina cikacagiz telefon kullanmicam orada. Gelince katilsam olur mu 26 martta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…