- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.061
Ben varım ocak 2014 te hsg çekildim şubat 2014 te hamile kaldım.gittiģimde dr hsg nin faydasinı görmüşsün dedi ufak tıkanıklıklar varsa açıyor.Aayyy hadi inşallah yaaa
birde bu hsgden sonra hamilelik şansı %40 artıyormuş
hsgden sonra hamiile kalan çok var burada
ulturason mu oluyor ?rahim filmi canım
ay çok korkunç bence Rabbim korusun doktor öyle dese iptal olurum ben..
ulturason mu oluyor ?
teşekkür ederim bilgilendirdigin için farklıymış ne zaman yapılıyor bu tatlımYok tüplere sıvı gonderiyorlar acık mii kapalı mi diye
Ultrason da çıkmıyor bu
Kızlar iş yeri hekimime ve kadın doğum doktoruma sordum akıntı şart değilmiş bünye meselesi yani iş yeri hekim benim 11 haftadan sonra akıntım başladı diyor. Sizinlede paylaşmak istedim akıntı yok diye korkmayın kimisim hiç kimisin ilerleyen zamanları ve kimisinde erkenden belirti yaparmış. :)
teşekkür ederim bilgilendirdigin için farklıymış ne zaman yapılıyor bu tatlım
Benim.her ay akinti olur ama hiç hamile kalmadim
Çok güzel olur böyle ben de okurum. Ne zamana kadar okumamız gerekiyor bir süre belirleyelim buna da benepinpirik90 @suerol @meraklilarca @sngl cnsz @busraangell @tugsem_10 @Tekirdagli4259 @Busra-drnk @Pembe Ada @berser34 @maviturna @melikeecgl @banukrc @mmavi_21 @zehzeh2 @Bebegimgelsene @Bejan19 @abceee @esmer58 @Ebrarr60 @Kelebek090 @denizyildizi00 @Mucize2107 @bayanbilge @maviucurtma33 @Yemyesilbirdeniz @Kismetim1234 @tulinkrc @Elonee @nefesimsin gokce Whowiangirl @Mertege123 @ezott @Frdglr @Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu @yagmur_20 @Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu @GCA18 @Tuma479 @Dykdyk @Saman Alevi @Birumut55 @glry21 @mervebil mina retriever @mathea @kkk91 @hasatvakti @mtad2611 @hayatguzel2015 @Urkuttt @Minnakbebis @LeylaKaya @Sweetpeas @oglumunannesiyim1 @patate @Hayal Kocak @Evlimutluanne C Caranzy @TUBA48 @Babies16 @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @Rabisscyln @mavi-hayal @osskem @kafamdasorular_ @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe @nakkash @venuskelebek @utkumuz @juliate @leydii18 @Bendenizdebirgemi yesa @pinar_2885 @Zuzupink @mandarin123 @Yagmureylul @n-u-r06 @Korkmaz87 @Zeze493 @ankmutsuz @Burcummmmm123 @jeway
DUYURU
Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.
Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis
Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak
Ayrıntılar için @Saman Alevi ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz
Canım iyi yapmışsın sormakla.bakalım ne olacak halimiz benim geçtiğimiz aylarda böyle değildi o yüzden cok umutlanmıyordum bu defa umutlandım ya olmazsa mahvolcam bendeAynen cnm benimde dikkatimi çekti kimisi akıntım var kimisi kuruyum yazınca doktorumu aradım ve sordum o bünye meselesi kimin yerşelme kanaması oluyor bebek yerleşiyor sende olmayınca yerleşmiyor anlamınamı geliyor dedi :)
Canım iyi yapmışsın sormakla.bakalım ne olacak halimiz benim geçtiğimiz aylarda böyle değildi o yüzden cok umutlanmıyordum bu defa umutlandım ya olmazsa mahvolcam bende
Valla öyle abartılcak kadar yok gün içinde 2 kere yani...ama ıslaklık hissediyorum.beni umutlandıran göğüs Hassasiyeti ve vücut ısım farketceğim derecede sıcak olması....gece karnımdaki böyle tatlı ağrılar ve sık idrar.Senin akıntın varmı kuzum
Valla öyle abartılcak kadar yok gün içinde 2 kere yani...ama ıslaklık hissediyorum.beni umutlandıran göğüs Hassasiyeti ve vücut ısım farketceğim derecede sıcak olması....gece karnımdaki böyle tatlı ağrılar ve sık idrar.
Cnm sana da dua okunmasini istiyorsan ismini @Saman Alevi ne soyle allah razı olsunCanm ben bgn meryem suresine baslcm bilginiz olsun
pinpirik90 @suerol @meraklilarca @sngl cnsz @busraangell @tugsem_10 @Tekirdagli4259 @Busra-drnk @Pembe Ada @berser34 @maviturna @melikeecgl @banukrc @mmavi_21 @zehzeh2 @Bebegimgelsene @Bejan19 @abceee @esmer58 @Ebrarr60 @Kelebek090 @denizyildizi00 @Mucize2107 @bayanbilge @maviucurtma33 @Yemyesilbirdeniz @Kismetim1234 @tulinkrc @Elonee @nefesimsin gokce Whowiangirl @Mertege123 @ezott @Frdglr @Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu @yagmur_20 @Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu @GCA18 @Tuma479 @Dykdyk @Saman Alevi @Birumut55 @glry21 @mervebil mina retriever @mathea @kkk91 @hasatvakti @mtad2611 @hayatguzel2015 @Urkuttt @Minnakbebis @LeylaKaya @Sweetpeas @oglumunannesiyim1 @patate @Hayal Kocak @Evlimutluanne C Caranzy @TUBA48 @Babies16 @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @Rabisscyln @mavi-hayal @osskem @kafamdasorular_ @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe @nakkash @venuskelebek @utkumuz @juliate @leydii18 @Bendenizdebirgemi yesa @pinar_2885 @Zuzupink @mandarin123 @Yagmureylul @n-u-r06 @Korkmaz87 @Zeze493 @ankmutsuz @Burcummmmm123 @jeway
DUYURU
Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.
Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis
Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak
Ayrıntılar için @Saman Alevi ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz
1 hafta nasıl?Çok güzel olur böyle ben de okurum. Ne zamana kadar okumamız gerekiyor bir süre belirleyelim buna da bene
Ne zaman okuyabilirsin?Ben katılırım ama haber verme olayim zor cumartrsi yurt disina cikacagiz telefon kullanmicam orada. Gelince katilsam olur mu 26 martta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?