2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ne zaman okuyabilirsin?

Nasip olursa 26 martta turkiyeye donunce okurum . Bence suresi kisi sayisi ile belli olsun. Yani listede 50 kisi varsa 50 gun gibi mesela benim donmeme 10 gun var dondugumde 10 kisi birikmis olur onu yavas yavas yetistirir size yetişirim. Bugun aysenin gunu herkes ayseye okusun bugun fatmanin gunu gibi olsun bence herkese kisi sayisi kadar okunmus olur

bende katılmak istiyorum ama anlayamadım nasıl yapacağımızı bir de su an adet olmak üzereyim nasıl olur o zaman bugün yarın olurum adet

Olur canım cuma gecesi bağışlanabilir hem dualar birikmiş olur

aa böyle şeyleri hiç bilmiyorum bize de yaz cnm
Annem de az çok hatırlıyormuş hatırladığı kadarıyla yaptık bişiler bakalım :) yakı için beyaz sabunla yumurtanın akını karıştırdık belime sürdük taş gibi oldu belim toparlıyor yani resmen. Bi de benim iltihap olduğu için başka bi karışım daha yaptık ona da bu gece başlıcam tavşan yağlı filan ama korkuyorum önermeye de herkese iyi gelmezse diye eğer bende işe yararsa isteyenlere yazarım Cnm :) sen ne zamandır istiyorsun bebiş

Evet canım aynen öyle yaptı annem de :)taş gibi oldu belim topluyor resmen:) bişiler vesile olucak illa inşallah doğal yoldan olur hayırlısı bakalım :)

Kuzum Ne okuyoruz Ne yazıyoruz de bana da :))
İsteyenler meryem süresi vakti olmayanlar meryem süresinin 5 ci ayettinden başlayıp 9 cu ayeti okuyacaklar 70 istiğfar (estağfirullah) 100 defa salevat Ya Varis Vela havle okuyoruz canım ismen dua edicez duaları okumadan önce niyet ederek okıruz çocuğu olmayan arkadaşlarımıza hayrlı hamilelik için hamile olan arkadaşlara hayrlı sağlıklı doğum ile bebeklerine kavuşması için

Ben de katılmak istiyorumm. Bebişlerimiz gelsin hepimizin hayırlısıyla

Arkadaşlar okumak isteyenler isimlerini ve ne okuyacaklarini Zeytin_yesili ne özel mesaj atsın. Ne kadar süre olacagini nasıl olacagini tek tek isime mi yoksa topluca herkesin ismine mi henüz karar verilmedi tek basima karar vermek istemiyorum bi ortak yol bulunur

Çok güzel canım teşekkür ederim:) ne zaman başlıyoruz

Regliyken okuyabiliyor muyuz peki bu dualari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…