- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.081
Ne zaman okuyabilirsin?
Olur canım cuma gecesi bağışlanabilir hem dualar birikmiş olurCanım duayi bi güne sigdirmayalim çünkü herkes aynı gün içinde okumaya bilir ben şimdi herkesi alıntı yapıp isimleri sorup okuyabilecekleri duayi isticem 1 hafta içinde okunur en son duası yapılır ne dersin?
Annem de az çok hatırlıyormuş hatırladığı kadarıyla yaptık bişiler bakalım :) yakı için beyaz sabunla yumurtanın akını karıştırdık belime sürdük taş gibi oldu belim toparlıyor yani resmen. Bi de benim iltihap olduğu için başka bi karışım daha yaptık ona da bu gece başlıcam tavşan yağlı filan ama korkuyorum önermeye de herkese iyi gelmezse diye eğer bende işe yararsa isteyenlere yazarım Cnm :) sen ne zamandır istiyorsun bebişaa böyle şeyleri hiç bilmiyorum bize de yaz cnm
Evet canım aynen öyle yaptı annem de :)taş gibi oldu belim topluyor resmen:) bişiler vesile olucak illa inşallah doğal yoldan olur hayırlısı bakalım :)Kuzum yunurta akı ve rendelenmiş sabunla mı yaptınız yakıyı annemin rahmetli teyzesi ebeydi halamında çocuğu olmadı 5 sene annemin teyzesine gitti Rabbim vesile kıldı oğlu oldu annemin rahmetli teyzesi yumurta akı ile bi kalıp rendelenmiş sabunu iyice çırpıp krem kıvamında bele sürüyormuş
Kuzum Ne okuyoruz Ne yazıyoruz de bana da :))Yazdım canım senin ismini deftere bağışlamalar toplu olursa daha iyi olur canım ayrı ayrı zor olur birde okuduklarınızı beni etiketleyerek hediye ettim diye yazarsanız daha iyi olur ♥
Canım benide yaz sana özeldende yazdımOlur canım cuma gecesi bağışlanabilir hem dualar birikmiş olur
İsteyenler meryem süresi vakti olmayanlar meryem süresinin 5 ci ayettinden başlayıp 9 cu ayeti okuyacaklar 70 istiğfar (estağfirullah) 100 defa salevat Ya Varis Vela havle okuyoruz canım ismen dua edicez duaları okumadan önce niyet ederek okıruz çocuğu olmayan arkadaşlarımıza hayrlı hamilelik için hamile olan arkadaşlara hayrlı sağlıklı doğum ile bebeklerine kavuşması içinKuzum Ne okuyoruz Ne yazıyoruz de bana da :))
LISTE DEVAMI..
@seda7782 @merymm92 @Smydnz @novasa @Sylvia Plath @htc27 @Atabetul @Elifimm27 @parcalandim @karayipkorsani @LATAHZEN02 @S_V_S_88Kelebekcikk34 @Sweet03 @suleyagmur__ @hepumutvar @Semamelek @just__married @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Mrsmelike @Detas09 @Melinx K kainattt34 @fthdry
Kızlar bi önceki sayfaya bakın birbirimize dua okuyacağız isteyenler katılabilir
Listenin devamı da var toplamda 120 kişiyiz ama herkes okur mu bilmemBen 93 kisi saydim hergun 3 kisi olsa 1 ayda biter herhalde
Cnm ben seni de ekliyim listeye bat ne zaman?Kuzum Ne okuyoruz Ne yazıyoruz de bana da :))
7 Nisan canım:)Cnm ben seni de ekliyim listeye bat ne zaman?
Çok güzel canım teşekkür ederim:) ne zaman başlıyoruzİsteyenler meryem süresi vakti olmayanlar meryem süresinin 5 ci ayettinden başlayıp 9 cu ayeti okuyacaklar 70 istiğfar (estağfirullah) 100 defa salevat Ya Varis Vela havle okuyoruz canım ismen dua edicez duaları okumadan önce niyet ederek okıruz çocuğu olmayan arkadaşlarımıza hayrlı hamilelik için hamile olan arkadaşlara hayrlı sağlıklı doğum ile bebeklerine kavuşması için
Regliyken okuyabiliyor muyuz peki bu dualari?@pinpirik90 @suerol @meraklilarca @sngl cnsz @busraangell @tugsem_10 @Tekirdagli4259 @Busra-drnk @Pembe Ada B berser34 @maviturna @melikeecgl B banukrc @mmavi_21 @zehzeh2 @Bebegimgelsene @Bejan19 @abceee @esmer58 @Ebrarr60 @Kelebek090 @denizyildizi00 @Mucize2107 @bayanbilgemaviucurtma33 @Yemyesilbirdeniz @Kismetim1234 @tulinkrc @Elonee @nefesimsin gokce Whowiangirl @Mertege123 @ezott @Frdglr @Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu @yagmur_20 @Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu @GCA18 @Tuma479 @Dykdyk Zeytin_yesili @Birumut55 @glry21 @mervebil @mina retriever @mathea @kkk91 @hasatvakti @mtad2611 @hayatguzel2015 @Urkuttt @Minnakbebis @LeylaKaya @Sweetpeas @oglumunannesiyim1 @patate @Hayal Kocak @Evlimutluanne @Caranzy @TUBA48 @Babies16 @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @Rabisscyln @mavi-hayal @osskem @kafamdasorular_ @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe @nakkash @venuskelebek @utkumuz @juliate @leydii18 @Bendenizdebirgemi @yesa1 @pinar_2885 @Zuzupink @mandarin123 @Yagmureylul @n-u-r06 @Korkmaz87 @Zeze493 @ankmutsuz @Burcummmmm123 @jeway
DUYURU
Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.
Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis
Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak
Ayrıntılar içinZeytin_yesili ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz
Tesbihleri çekebiliyoruz canım 70 estağfirullah 100 salevat 100 Ya Varis Ya Halik 100 vela havle vela kuvvete illa billahRegliyken okuyabiliyor muyuz peki bu dualari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?