- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Canım batın 24 subatmis olabilir belki ama batı bekle bence test içinKızlar sol kasığım ve belime :bıçak gibi ağrı girdi acaba hamilelik belirtisi olabilir mi muhabbetinizi böldüm ama :)))
Canım batın 24 subatmis olabilir belki ama batı bekle bence test için
Normalde erken belirtiler arasında bel ağrısı kasik ağrısı gibi şeyler var inşallah bebiş yapıyor dur o ağrıyı :)MECBUR BEKLİYORUZ BİRAN ÖNCE GEÇSE MERAKTAN ÖLCEM ACABA BU BELİRTİ OLABİLİR Mİ BIÇAK GİBİ Bİ AĞRI GİRDİ ÇOK FENA
Benimde 24 subat gunler gecmiyor ya. Lizlar bu arada kullanici adi nasil degisiyorMECBUR BEKLİYORUZ BİRAN ÖNCE GEÇSE MERAKTAN ÖLCEM ACABA BU BELİRTİ OLABİLİR Mİ BIÇAK GİBİ Bİ AĞRI GİRDİ ÇOK FENA
hos buldum cnm yalnız benim soldaki agrım kalçama ve dizime vuruyor normal mi ?Hosgeldin cnm:) marta insallah:)
Cnm sen hamilesin bence:)Kızlar sol kasığım ve belime :bıçak gibi ağrı girdi acaba hamilelik belirtisi olabilir mi muhabbetinizi böldüm ama :)))
Ay cnm bilemiyorum ki batın yakın zamanda senin dimi?hos buldum cnm yalnız benim soldaki agrım kalçama ve dizime vuruyor normal mi ?
evet canım 25 i ama sol tarafta ilk kez oluyor bekliyim bakalım arada vücüt kasılmalarımda oluyorAy cnm bilemiyorum ki batın yakın zamanda senin dimi?
Batini bekle cnm psikolojik de olabilir:)evet canım 25 i ama sol tarafta ilk kez oluyor bekliyim bakalım arada vücüt kasılmalarımda oluyor
Canım bu ne testi ovulasyonmu yoksa gebelik miEki Görüntüle 1956716
Kızlar allah aşkına bu testler mi bozuk?
Ben bu isten hic bisey anlamadim. Dikkatli bakin 4 günde de 2. Cizgi ayni
hayırlısı olsun gelişmeleri paylasırım inşBatini bekle cnm psikolojik de olabilir:)
sanki 27 28 yazdıkların koyu gibi o zamanlar yumurtan çatlamış olabilir canım. Yani testleri döngünün ortasındayken yapmaya başladığın için önceden de olmuş olabilir o yüzden bu ay akışına bırak bence olmazsa önümüzdeki ay reglden sonra başlarsın yapmaya :)Eki Görüntüle 1956716
Cnm sen hamilesin bence:)
Sahi bugün kan testi yaptircanmi
Bu hamilelik testi degilmi eger oyleyse sen hamilesin kesinkezEki Görüntüle 1956716
Bende öyle biliyorum ama koyu olmuyor bir türlü 4 gündür yapıyorum 2.cizgi hep aynı çıkıyor.Canım kopkoyu olması gerekiyor diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?