2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ahh cnm ya çok üzgünsün ama böyle pes etme daha önce hamile kaldıysan yine kalıcaksındır Allah'ın izniyle ne zamandır istiyorsunuz

Eline merdane alıp içindeki sesi kovala canım pozitif düşün inşallah hamiş kalmışsındır kırmızı kart üzüntüsünü yaşamazsın umduğuna nail korkularından emin olursun inşallah
Ah canım keşke ama sanmıyorum çünkü söylemesi ayıp benim adet başlamadan ben ishal olurum ve sabah kalktığımda karnım agdiyordu hafif pembe akıntı başlamiş ve sökülme aşamasında duaların için çok teşekkür ederim canim

Uyandığımdan beri salya sümük ağlıyorum anca susmuştum yazını okudum benim musluklar iyice açıldı biz umudumuzu kaybetmeyecez canım Rabbim sınıyor ve bu sınavı inşallah atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alıcaz ben inanıyorum sende inan kuzum Rabbim sevdiği kulunun sesini sever dua etmesini istermiş aynı derdi yaşayanlar bilirler neler çektiklerini birbirimize dua edicez gıyaben edilen dualar temiz ağız ile yapılmış dualardır zira kimse başkasının dili ile günaha girmez biz birbirimizin çaresi duası amini olacaz Rabbim bizlere kenetlenmeyi nasip etti belkide vesilemiz gıyaben dualarımızdır

Zeytin_yesili amin elifim amin bende ağlıyorum hala yatağın içinde benimle aynı anda aynj şeyi yaşayan ne cok yürek var.Hepiniz sende dualarımdasın.Ben artık ne düşünceğimi şaşırdım canım inan, Allah kimseyi arkamdan güldürmesin.

inş aşılamanız başarılı olur ne kadardır istiyosun bebek sahibi olmayı ....

İnşallah. 4 yıllık evliyim ama vajinismustan dolayi çocuk sahibi olamadık. Onun dışında bi sağlık sorunumuz yok. Bu yüzden çok umutluyum, tutmazsa büyük hayal kırıklığı olacak

Mucize2107 canım cok teşekkür ederim yazdıkların için doğru diyosun maalesef öyle
Mucize2107 canım ne kadar güzel yazmışsın evet doğru diyorsun Kelebeğim üzülme sanırım adet oldun merak etme arkandan geliyorum Sağlık sorunuz yoksa tüp bebek yaptırın herşeyi denediniz mi bak 1.5 yıl olmuş yasin sanırım benden kucuk umudunu yitirme 5 yıl 10 yıl bekleyenler var Aynı şeyleri yaşıyoruz bu yolda yalnız değilsin emin ol Ayrica bugün benim doğum günüm kocama ben hediye vermek isterdim ama... neyse aglamayacağım lütfen sende ağlama.... Rabbim büyük hikmetinden sual olunmaz biliyordur vaktini zamanı belki de imtihan ediliyoruz o nedenle ağlamak yerine Rabbim doğru zamanı bilirsin deyip ona sığınıp yine Allahtan isteyelim canım

Insallahhhh insallahhh canimmm benimmm agzindan bal damliyor amaa ben cok umutsuzum cunku her ay yeni umutlar ve beraberliginde husranla gelen kirmizilar rabbim acisin halimize sagliklisinda isteyen herkesede banada nasip etsin
Amin canım inşallah umudunu kaybetme kuzum her şeyde bi hayr vardır gebelik istemeyen ama hamile kalan kürtaj olan o kadar çok insan var ki düşündükçe kahrolıyorum kızıyorum kendime eksik hissediyorum kendimi kusurlu çok ağladım Allahım ben kısır mıyım neden çocuğum olmuyo diye üstüne yetmezmiş gibi dr gittim çikolata kistim var 11 mm hamile kalabilir miyim dedim kendi kendine hamile kalanlar var belki tüplerin kapalıdır rahim filmi çekeriz cevabı aldım dr dan doğru dürüst muayene bile etmemişti hormon testleri bile yapmamıştı başından sağmak amaçlı ne de olsa 3 kişi 3 kişi muayeneye alıyodu içim dışıma çıktı ağlarken ama ocakta hamile kaldım tüplerimde sorun yokmuş dua et kuzum elinden geldiğince de insanların duasını almaya bak Rabbim nasip eder inşallah

Canım biz daha önce kontrle gitmiştik bekleyin olur dediler sonra ben hamile kaldım bebek 17 haftada kalbi durdu ama 1 sene sonra olmuştu zaten.kaybetme durumumu araştırdık genetik incelemede kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi gene 7 ayı devirdik.Ben artık her ihtimali düşünüyrm canım valla herşey olabilir

Canım öyle diyorum ama benim ağlamalarım asıl bizde 5 yıl 10 yıl bekleyenlere doğru yol alıyoruz gibi geliyor bana.

Noldu cnm sonuç oldunmu ? Bende giremedm bayadır

Kuzum Rabbimiz yar ve yardımcımız bizim Rabbim bizler için ettiğin duaların mislini sana ihsan etsin gözünden akan yaşları dindirsin yerine kocaman bi gülümseme sevinç mutluluk kondursun inşallah çektiğin sıkıntıların mükafatını ikisi kız biri oğlan üçüz bebekle taçlandırsın anne anne diye seslenen üç evladının hangisine önce bakacam tatlı telaşı yaşatsın inşallah amin Kurban olduğum Mevlam inşallah bu duamı kabul etsin

Kızlar hepiniz inançlısınız belli size birşey sormak istiyorum fikriniz nedir ?
Tüp bebek konusunda ben çok kaderci yaklaşıyorum olaya,şöyle eğer o bebek bana yazıldıysa tüp bebek yapmaya gerek yok vakti saati gelmiştir Allah ol der verir diyorum kendiliğinden ama sonra tüp bebekle bebek sahibi olanları düşünüyorum vakti zamanı geldiği için mi yoksa illa tüp bebek vesile olduğu için mi...ama tüp bebekle bebek sahibi olmayıp sonra kendiliğinden hamile kalan var.
Çok karışık anlattım ama aynen kafamda böyle karışık ben yani olacağı varsa olur diyorum olmucaksa tüp bebek yaptırsakta olmaz.

A ankmutsuz Zeytin_yesili B banukrc Mucize2107

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…