- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.341
Cokk var canimmm bence sen bi kan testi verkizlar 14 gün gecti bu ay kac tane idrar testi yaptim hatirlamiyorum bile hepsi negatif başına boyle bir sey gelen varmi testte negatif olsugu halde kanda gebelik çıkan??
ona da cesaret edemiyorum bir hafta daha bekleyeyim olmazsam artik giderim insallah vardir;-)Cokk var canimmm bence sen bi kan testi ver
Tabiki hamile değilim herzaman olduğu gibi
Ve her geçen ay daha da kötüyüm yine dağaldım,yine gücüm bitinr kadar ağladım ama ne fayda belkide artık kabul etmem lazım.
Cocuk fikrini kaldırmam lazım ve olmadığını kabul etmem lazım.Bu benim sınavımmış deyip beyaz bayrağı çekip evdeki folikasitleri çöpe atmak lazım.Eşim bana akşam böyle eriyip gitceksen karşımda cocuk falan istemiyorum dedi.Ben artık göz pınarımda yaşla beklemekten her cocuk gördüğümde yüreğin titremesinden cok yoruldum...Zaten oğlumu kaybetmişim.Tek istediğim yarama merheme olacak,içimde kalan annelik duygususunu bana doyasıya yaşatacak evlatlardı...ama olmuyo her ay umutlanmaktan tükendim.Demekki benim için hayırlı olan buymuş.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Evlat sahibi olanlarda onlara sıkıca sarılsın.Evlat kokusunu bilmeyen bunun için yanan cok aile var.
Ah canım keşke ama sanmıyorum çünkü söylemesi ayıp benim adet başlamadan ben ishal olurum ve sabah kalktığımda karnım agdiyordu hafif pembe akıntı başlamiş ve sökülme aşamasında duaların için çok teşekkür ederim canimEline merdane alıp içindeki sesi kovala canımpozitif düşün inşallah hamiş kalmışsındır kırmızı kart üzüntüsünü yaşamazsın umduğuna nail korkularından emin olursun inşallah
Uyandığımdan beri salya sümük ağlıyorum anca susmuştum yazını okudum benim musluklar iyice açıldı biz umudumuzu kaybetmeyecez canım Rabbim sınıyor ve bu sınavı inşallah atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alıcaz ben inanıyorum sende inan kuzum Rabbim sevdiği kulunun sesini sever dua etmesini istermiş aynı derdi yaşayanlar bilirler neler çektiklerini birbirimize dua edicez gıyaben edilen dualar temiz ağız ile yapılmış dualardır zira kimse başkasının dili ile günaha girmez biz birbirimizin çaresi duası amini olacaz Rabbim bizlere kenetlenmeyi nasip etti belkide vesilemiz gıyaben dualarımızdırTabiki hamile değilim herzaman olduğu gibi
Ve her geçen ay daha da kötüyüm yine dağaldım,yine gücüm bitinr kadar ağladım ama ne fayda belkide artık kabul etmem lazım.
Cocuk fikrini kaldırmam lazım ve olmadığını kabul etmem lazım.Bu benim sınavımmış deyip beyaz bayrağı çekip evdeki folikasitleri çöpe atmak lazım.Eşim bana akşam böyle eriyip gitceksen karşımda cocuk falan istemiyorum dedi.Ben artık göz pınarımda yaşla beklemekten her cocuk gördüğümde yüreğin titremesinden cok yoruldum...Zaten oğlumu kaybetmişim.Tek istediğim yarama merheme olacak,içimde kalan annelik duygususunu bana doyasıya yaşatacak evlatlardı...ama olmuyo her ay umutlanmaktan tükendim.Demekki benim için hayırlı olan buymuş.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Evlat sahibi olanlarda onlara sıkıca sarılsın.Evlat kokusunu bilmeyen bunun için yanan cok aile var.
juliate 1,5 senedir bekliyorum canım
inş aşılamanız başarılı olur ne kadardır istiyosun bebek sahibi olmayı ....
Mucize2107 canım cok teşekkür ederim yazdıkların için doğru diyosun maalesef öyle
Amin canım inşallah umudunu kaybetme kuzum her şeyde bi hayr vardır gebelik istemeyen ama hamile kalan kürtaj olan o kadar çok insan var ki düşündükçe kahrolıyorum kızıyorum kendime eksik hissediyorum kendimi kusurlu çok ağladım Allahım ben kısır mıyım neden çocuğum olmuyo diye üstüne yetmezmiş gibi dr gittim çikolata kistim var 11 mm hamile kalabilir miyim dedim kendi kendine hamile kalanlar var belki tüplerin kapalıdır rahim filmi çekeriz cevabı aldım dr dan doğru dürüst muayene bile etmemişti hormon testleri bile yapmamıştı başından sağmak amaçlı ne de olsa 3 kişi 3 kişi muayeneye alıyodu içim dışıma çıktı ağlarken ama ocakta hamile kaldım tüplerimde sorun yokmuş dua et kuzum elinden geldiğince de insanların duasını almaya bak Rabbim nasip eder inşallahInsallahhhh insallahhh canimmm benimmm agzindan bal damliyor amaa ben cok umutsuzum cunku her ay yeni umutlar ve beraberliginde husranla gelen kirmizilar rabbim acisin halimize sagliklisinda isteyen herkesede banada nasip etsin
Canım biz daha önce kontrle gitmiştik bekleyin olur dediler sonra ben hamile kaldım bebek 17 haftada kalbi durdu ama 1 sene sonra olmuştu zaten.kaybetme durumumu araştırdık genetik incelemede kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi gene 7 ayı devirdik.Ben artık her ihtimali düşünüyrm canım valla herşey olabilirEşinde sende kontrole gittinizmi herhangi bi sebep varmı cnm olmaması için ? Benimde bat bugün bakalım büyük ihtimal gelir bugün olmassa yarın ama napalım sabredicez beraber önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız kürler falan herşeyi denicem bende olmassa
Canım öyle diyorum ama benim ağlamalarım asıl bizde 5 yıl 10 yıl bekleyenlere doğru yol alıyoruz gibi geliyor bana.Mucize2107 canım ne kadar güzel yazmışsın evet doğru diyorsun Kelebeğim üzülme sanırım adet oldun merak etme arkandan geliyorum Sağlık sorunuz yoksa tüp bebek yaptırın herşeyi denediniz mi bak 1.5 yıl olmuş yasin sanırım benden kucuk umudunu yitirme 5 yıl 10 yıl bekleyenler var Aynı şeyleri yaşıyoruz bu yolda yalnız değilsin emin ol Ayrica bugün benim doğum günüm kocama ben hediye vermek isterdim ama... neyse aglamayacağım lütfen sende ağlama.... Rabbim büyük hikmetinden sual olunmaz biliyordur vaktini zamanı belki de imtihan ediliyoruz o nedenle ağlamak yerine Rabbim doğru zamanı bilirsin deyip ona sığınıp yine Allahtan isteyelim canım
Noldu cnm sonuç oldunmu ? Bende giremedm bayadırCanım sağ kasığımda batma devam ediyor belim ayrılıyo cok heyecanlanıyorum böyle olunca dün gece karnımın için bi tuaftı rahat uyuyamadım wc ge kalktm hep idrarım sıkışmış hali hep...cok heyecanlanıyorum böyle olunca.dua ediyorum bende hep şuan öyle karmaşıklık ki duyguları keşke biri bana hamilesn yada değilsin dese bende kurtulsam benim adet günüm bu cuma en kötü hafta sonu mutlaka gelmesi gerek hamile değilsem.Allahım inş sağlıklı hamileyimdir
Kuzum Rabbimiz yar ve yardımcımız bizim Rabbim bizler için ettiğin duaların mislini sana ihsan etsin gözünden akan yaşları dindirsin yerine kocaman bi gülümseme sevinç mutluluk kondursun inşallah çektiğin sıkıntıların mükafatını ikisi kız biri oğlan üçüz bebekle taçlandırsın anne anne diye seslenen üç evladının hangisine önce bakacam tatlı telaşı yaşatsın inşallah amin Kurban olduğum Mevlam inşallah bu duamı kabul etsinZeytin_yesili amin elifim amin bende ağlıyorum hala yatağın içinde benimle aynı anda aynj şeyi yaşayan ne cok yürek var.Hepiniz sende dualarımdasın.Ben artık ne düşünceğimi şaşırdım canım inan, Allah kimseyi arkamdan güldürmesin.
Ayyyy hadi insallah guzel haberlerle gel kuzumona da cesaret edemiyorum bir hafta daha bekleyeyim olmazsam artik giderim insallah vardir;-)
Ben tesekkur ederimmm kuzummm rabbim en tez zamanda nasip etsinMucize2107 canım cok teşekkür ederim yazdıkların için doğru diyosun maalesef öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?