- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.361
Canım benim ya ağzı dualı arkadaşım amin hepimize birlikte canım.şu son yazdığım yazıyı okusana bi merakediyorum fikriniKuzum Rabbimiz yar ve yardımcımız bizim Rabbim bizler için ettiğin duaların mislini sana ihsan etsin gözünden akan yaşları dindirsin yerine kocaman bi gülümseme sevinç mutluluk kondursun inşallah çektiğin sıkıntıların mükafatını ikisi kız biri oğlan üçüz bebekle taçlandırsın anne anne diye seslenen üç evladının hangisine önce bakacam tatlı telaşı yaşatsın inşallah amin Kurban olduğum Mevlam inşallah bu duamı kabul etsin
Kötü düşünme canim en azindan bebisinin olabildiğini biliyorsun ve bu yolda yalnız değilsin tek ilacımız sabır ve dua....Canım öyle diyorum ama benim ağlamalarım asıl bizde 5 yıl 10 yıl bekleyenlere doğru yol alıyoruz gibi geliyor bana.
Canım biz daha önce kontrle gitmiştik bekleyin olur dediler sonra ben hamile kaldım bebek 17 haftada kalbi durdu ama 1 sene sonra olmuştu zaten.kaybetme durumumu araştırdık genetik incelemede kan pıhtılaşması varmış bende.şimdi gene 7 ayı devirdik.Ben artık her ihtimali düşünüyrm canım valla herşey olabilir
Doktor son kontrol de rahmin kendini toplamış korunmayı bırakabilirsin dedi sadece folic asit verdi bu ay tekrar giderim belki kontrolle caymassam canımAcaba kan pıhtılaşması olmaması için bi engelmi dicem ama daha önce zaten olmuş 1 senede belki yine öyle olur doktor ne dedi bununla ilgili bi tedavi falan uyguladımı bi kaç ay daha geç olur ama olur sabredicez hepberaber herhangi bi kür veya yöntem bişeyler denedinmi tatlım bu süreçte
Tüp bebek meselesi açılmıştı komşularım oturmaya geldiğinde biri dedi ki benim halamın çocuğu olmadı tüp bebekle hamile kaldı ikizi oldu ikizleri emzirirken hamile kalmış anlamamış ikizleri emzirmeye devam etmiş ikizler sütü emdikçe hastalanmış bu şekil 3 defa hamile kalmış anlamadığı için üçünü de düşürmüş Takdiri ilahi kuzum bazılarına tüp bebek vesile bazılarına ise tüp bebek tutmuyo arkasından üç beş ay sonra kendiliğinden hamile kalıyo inşallah canım tüp bebek stresi yaşamadan Rabbim evladını sana göndersin tez vakitteKızlar hepiniz inançlısınız belli size birşey sormak istiyorum fikriniz nedir ?
Tüp bebek konusunda ben çok kaderci yaklaşıyorum olaya,şöyle eğer o bebek bana yazıldıysa tüp bebek yapmaya gerek yok vakti saati gelmiştir Allah ol der verir diyorum kendiliğinden ama sonra tüp bebekle bebek sahibi olanları düşünüyorum vakti zamanı geldiği için mi yoksa illa tüp bebek vesile olduğu için mi...ama tüp bebekle bebek sahibi olmayıp sonra kendiliğinden hamile kalan var.
Çok karışık anlattım ama aynen kafamda böyle karışık ben yani olacağı varsa olur diyorum olmucaksa tüp bebek yaptırsakta olmaz.
Benimde bu ay dogum gunumdu bu ayda hamile kalmayi cok istiyorummm ama nasipten oteye gidilmiyor canimmm en guzeli rabbime siginmak ibadet etmek el acip yalvarmak kullarina yalvartmasin ellerin dillerine dusurmeden rabbim en sagliklisindan hepimize bi bebis nasip etsin tez zamanda daha fazla aratip evlat hasretiyle yakmasin 9 aydir neler yasadigimi icimin nasil yandigini bir ben bir rabbim biliyorMucize2107 canım ne kadar güzel yazmışsın evet doğru diyorsun Kelebeğim üzülme sanırım adet oldun merak etme arkandan geliyorum Sağlık sorunuz yoksa tüp bebek yaptırın herşeyi denediniz mi bak 1.5 yıl olmuş yasin sanırım benden kucuk umudunu yitirme 5 yıl 10 yıl bekleyenler var Aynı şeyleri yaşıyoruz bu yolda yalnız değilsin emin ol Ayrica bugün benim doğum günüm kocama ben hediye vermek isterdim ama... neyse aglamayacağım lütfen sende ağlama.... Rabbim büyük hikmetinden sual olunmaz biliyordur vaktini zamanı belki de imtihan ediliyoruz o nedenle ağlamak yerine Rabbim doğru zamanı bilirsin deyip ona sığınıp yine Allahtan isteyelim canım
Doktor son kontrol de rahmin kendini toplamış korunmayı bırakabilirsin dedi sadece folic asit verdi bu ay tekrar giderim belki kontrolle caymassam canım
Canım ya inş biz ciddi anlamda caycak gbiyiz yaz kadar beklicez yoksa tüp bebeğe başvrcaz sanrm eşimin fikri bu yöndeHep caydıkları ay hamile kalan çok bu ay cay öyle olacaksa cnm
Cokk guzel yazmissin arkadasimmm banada tup bebek diyorlar ama israrla dogal yolla kalmak iatiyorm bende kist esimde morfoloji bozuklugu var eger olursa bi mucize burada herkese umut olup yasadiklarimi yazmak istiyorummm bi kac aydir drlari biraktim cunku her kafadan ayri ses kimisi olur kimisi olmaz kimisi bekleme kimisi tup bebek artik bunaltti etrafin bebek olmuyormu diye soranlarida cabasi bu arada 9 aylik ewliyim hangi mantikla kisir muamelesi yapiliyorsa ne bileyimmm icimi sizden baska kimseye anlatamiyorm rabbim nasip etsin hepimizeee en sagliklisndanAmin canım inşallah umudunu kaybetme kuzum her şeyde bi hayr vardır gebelik istemeyen ama hamile kalan kürtaj olan o kadar çok insan var ki düşündükçe kahrolıyorum kızıyorum kendime eksik hissediyorum kendimi kusurlu çok ağladım Allahım ben kısır mıyım neden çocuğum olmuyo diye üstüne yetmezmiş gibi dr gittim çikolata kistim var 11 mm hamile kalabilir miyim dedim kendi kendine hamile kalanlar var belki tüplerin kapalıdır rahim filmi çekeriz cevabı aldım dr dan doğru dürüst muayene bile etmemişti hormon testleri bile yapmamıştı başından sağmak amaçlı ne de olsa 3 kişi 3 kişi muayeneye alıyodu içim dışıma çıktı ağlarken ama ocakta hamile kaldım tüplerimde sorun yokmuş dua et kuzum elinden geldiğince de insanların duasını almaya bak Rabbim nasip eder inşallah
Bende çok duygusal olurum cnm. Sana ne dicem sana özel mesaj atıp isimlerini söyleyenlerin kullanıcı adlarini etiketleyip sorsana isimlerini paylasmasina izin verirler mi diye bende dua ederken isimlerini anicamBugün çok farklı uyandım salya sümük ağlıyorum yumurtlama gününe yakın bu gibi durumlar olur mu hanımlar genelde hafif mide bulantısı ve şeffaf akıntı yaşarım
Rabbim ne düşürsün ne de aratsın kuzum inşallah Rabbim tez vakitte muradına erdirir bugünleri de anıp ne çok istedim üzüldüm ama evlatlarım yanımda dersin eh artık nazlı kuzularına bağırmak çağırmak yok yaramazlıklarına gözünü kapatacan inşallah bebelerin olur en sevdiğin vazolarına biblolarına elveda dersin çokta yaramaz olmazlar inşallah akıllı uslu ahlaklı hayrlı sağlıklı olurlar evlatların inşallahZeytin_yesili amin canım ya amin inş bizi neler bekliyor bilmiyoz ki Allah ım ol emriyle kendiliğinden versin.Kim ister hastane kapısından medet ummak
Kuzum dedim ama kimseden ses çıkmadı ben deftere not aldığım isimleri sana özelden atayım isimleri isteyen başka arkadaşlar varsa onlara da özelden atarım belli ki kimse ismini topikte açıktan yazılmasını istemiyorBende çok duygusal olurum cnm. Sana ne dicem sana özel mesaj atıp isimlerini söyleyenlerin kullanıcı adlarini etiketleyip sorsana isimlerini paylasmasina izin verirler mi diye bende dua ederken isimlerini anicam
Benimde 1 yil seni oyle cok ii anliyorum insallah bu imtihani geceriz insalalh hepimiz sevinirizjuliate 1,5 senedir bekliyorum canım
Ah ahhhh bunların hepsi öyle tanıdık ki ah o çevre ve oğluşum oğluşum işte anne olmak böyle birşey yazıları yok mu...ah neler anlatırım sana kıskandı sancaklar diye ödüm kopuyo biz özeniyoruz aslında kıskanmıyoruzMucize2107 canım bilmem mı o yangını o eksikliği. Esim bana sosyal medyadan bazen komik bebek videoları gönderir gider vc de uzun uzun ağlarım sonra yanına geldiğimde karnim midemi usutmusum diye yalan atarım.... bu sadece bi örneği 4.yü doğurmuş kuzenim sosyal medya da hiç çocuk görmemiş ki çocuğa hasret gibi küçüğün videolarını fotolarını paylaşıyor sinir oluyorum... kıskanmıyorum bu yaşadığımız farklı bir durum.... ve bunu yaşamayan bilmez... insanların bebek düşünmüyormusunuz artık soruları da cabası... ve biliyorum ki bu duyguları yaşarken yalnız değilim. Rabbim ağaçlara bitkilere koyunlara kurda kuşa can veren Allahim bizim kucağımızı da boş bırakmaz hayırlısı ile inşallah
birebir beni anlatiyorsun buradikilerle o kadar ortak yanimiz varki elhamdulillah halden anlayanlar var diyorum o aglama nobetlerini iyi bilirim kazayla hamile kalanlari kurtaj olanlari rabbim diyorum bizlere de nasip etsin artik bebege dair hic birseye bakasim gelmiyo cigerim yaniyo cunkuMucize2107 canım bilmem mı o yangını o eksikliği. Esim bana sosyal medyadan bazen komik bebek videoları gönderir gider vc de uzun uzun ağlarım sonra yanına geldiğimde karnim midemi usutmusum diye yalan atarım.... bu sadece bi örneği 4.yü doğurmuş kuzenim sosyal medya da hiç çocuk görmemiş ki çocuğa hasret gibi küçüğün videolarını fotolarını paylaşıyor sinir oluyorum... kıskanmıyorum bu yaşadığımız farklı bir durum.... ve bunu yaşamayan bilmez... insanların bebek düşünmüyormusunuz artık soruları da cabası... ve biliyorum ki bu duyguları yaşarken yalnız değilim. Rabbim ağaçlara bitkilere koyunlara kurda kuşa can veren Allahim bizim kucağımızı da boş bırakmaz hayırlısı ile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?