2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

arkadaslar mrb 17 haftalık gebeyim bir müddet olmadı tedavi dediler ama normal yollarla ve doktorumun verdiği bi ilaç sayesinde simdi gebeyim. ama bi problem var doktorum ikili tesst yaptı sonuçlarım gayet güzel çıktı ama dörtlü testte bi problem çıktı. ulturasyonda bebekte hiç bir sorun bulamadılar 3 tane doktora gittim bi sorun çıkacagını düşünmediklerini söylediler. bi problem olduğunu anamak için amniyosentez yaptır diolar ama onda da düşük riski var sizce napmalıyım(((

arkadaslar mrb 17 haftalık gebeyim bir müddet olmadı tedavi dediler ama normal yollarla ve doktorumun verdiği bi ilaç sayesinde simdi gebeyim. ama bi problem var doktorum ikili tesst yaptı sonuçlarım gayet güzel çıktı ama dörtlü testte bi problem çıktı. ulturasyonda bebekte hiç bir sorun bulamadılar 3 tane doktora gittim bi sorun çıkacagını düşünmediklerini söylediler. bi problem olduğunu anamak için amniyosentez yaptır diolar ama onda da düşük riski var sizce napmalıyım(((

Mucize2107 gercekten cok dogru anlaatmissin bende evlendikten sonra kaynvalidem dogum yapti suan kaynim 1.5 yasinda ama benim esim cok seviyor kardesini bazen eve gec geliyor sirf gidip kardesini sevmek icin bazen oyle icim kan aglyrki herki boyle kardesini sevdikce icim daha kotu oluyor cok zor bi durum hep diyorum bizim bi cocugumuz olsaydi severdi onun sevebilecegi kardesi var peki ben kimi seveyim cok uzuluyorum ama ALlah a da isyan etmek istemiyorum bize vermiyorsa vardir bi bildigi demekten baska bisey yapamyorum

En önemlisi 2li test derler

Ki detaylı ultrason bile bir şey yok

Artık hiccc gerek yok

Çoğu doktor 4lu bile yapmıyor

umudunuzu yitirmeyin ben namaz kılmya başladıktan sonra hamile kaldım arkadaslar moral çok önemli hamile kalmkta bizde birde genetik gibi bisey bu durum halamın kızında kist vardı hamile kalmak istiyor ama 7 yıl çocuğu olmadı şimd bi kızı bi oğlu var üçüncüyede gebe :) inancınızı tam tutun

Bilirim bilmem mi esimde yegenini boyle seviyor gormedigi gun arayip sesini duyuyor ve donup bana bizimde boyle tatli bi bebisimiz olsun diyo o oyle dedikce yuregim paramparca oluyo sonra oturup bi ton agliyorum kiskanma degil bizimkisi yasamayan anlamaz

Cok zor geliyor bana bazen boyle bogazm dugumleniyor hic bisey diyemiyorum

ne bilim ya kafam karıstı ben zaten bebişimi ne olursa olsun doğuracağım o bnim 3 yıl sonra gelen mutluluğum insallah bi sorun çıkmaz

Cnm çok güzel bi konuya deginmissin. Senin düşündüğünü bende düşünüyorum bazen. Hayırsiz evlat mi istersin hayırlı evlat mi? Her dogan çocuklar mükemmel olmuyor. Büyüyüp devlete millete hayırlı insanlarda olabilir büyüyüp katil, tacizci de olabilir. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Biseyi çok çok istemek onu elde etmek için hemen her yola başvurmak iyi değil benim naçizane fikrim. Rabbimden ilk önce hayirlisini iste her zaman. Eğer doktor derse ki sizin cocugunuz olmaz ondan sonra tüp bebek düşünürdüm ben olsam. Rabbim senin için en hayırlısıni boncuk boncuk diziyordur da senin haberin yoktur. Sabır sabır sabır arkadaşım. Sen sagliklisin eşin sağlıklı daha önce hamile de kalmissin bi engel yok bana göre. Herşeyin zamanı var sabret isyan etme sakın rabbim hakkında hayirlisini versin herzaman

Olabilir cnm bi de girmediyseler görmemiş te olabilirler ondan etiketle dediydim

Kuzular herkes bal tarçın çörek otu kürünü biliyo tarçın erkeklere de iyi geliyomuş" Erkeklerde sperm sayısı ve kalitesini göze çarpar derecede etkilemektedir. Tarçın aynı zamanda bayanlar üzerinde de etkilidir. Gebe kalma güçlükleri ve rahmi güçlendirmek isteyen bayanlara şiddetle tavsiye ediyoruz. Kullanımı ise bir miktar toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir sakız üzerine koyup çiğnemeniz yeterli." Nette buldum yazıyı bu ay bal tarçın çörek otu kürünü yaptım bugün son defa yicem akşama inşallah bu ay hayrlı sonuç alırım dualarınızı esirgemeyin lütfen iki ay üst üste kimyasal yaşadım üçüncü ay istemiyorum düşük yapmak çok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın herkesin evladını kendine bağışlasın

bencede her seyin başı sabır inanç ve moral inanin her ay sıkılmıstım acaba adet görecekmiyim karnım ağrısa adet olcakmısım gibi korkardım kendimi kasardım hep adet olduğum zamnda başlardım ağlamaya benim çocuğum olmayacak diye sonra bir yazı okudum gazetede her sey inanmakla ve moralle baslar die. sonra hamilelikfikrini çıkardım kafamdan kaynanam her gün eşimi arar cocuk var mı tedavi olun diye baskılar yapardı ( ama benim eşim çok anlayışlı bi adamdır ) ki hiç çocuğumuz ne zamn olacak veya bi çocuk reklamı görse ben üzülmeyim diye kanalı değiştirirdi. sonra adet tarıhımı takip etmemeye basladım ve baktım ki adet olmuyorum bir bucuk aydır bi test yaptırdım sonuç : bebiş varrrrrrrr:)))

Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşatsın hamileliğini canım inşallah sağlıkla hayrla yavrunu kucağına aldığın kokusuyla uyuyup uyandığın günleri de görürsün canım inşallah

amin canım ya ikili test yaptırdım sonuç harika çıktı ama dörtlüde bi risk var doktorum amniyosentez dio ondada düşük riski var ulturasyonda bi sıkıntı göremiyorlar kafam biraz karısık bu konuda ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…