- 18 Mart 2017
- 587
- 746
- 18
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.381
arkadaslar mrb 17 haftalık gebeyim bir müddet olmadı tedavi dediler ama normal yollarla ve doktorumun verdiği bi ilaç sayesinde simdi gebeyim. ama bi problem var doktorum ikili tesst yaptı sonuçlarım gayet güzel çıktı ama dörtlü testte bi problem çıktı. ulturasyonda bebekte hiç bir sorun bulamadılar 3 tane doktora gittim bi sorun çıkacagını düşünmediklerini söylediler. bi problem olduğunu anamak için amniyosentez yaptır diolar ama onda da düşük riski var sizce napmalıyım(((
Bilirim bilmem mi esimde yegenini boyle seviyor gormedigi gun arayip sesini duyuyor ve donup bana bizimde boyle tatli bi bebisimiz olsun diyo o oyle dedikce yuregim paramparca oluyo sonra oturup bi ton agliyorum kiskanma degil bizimkisi yasamayan anlamazMucize2107 gercekten cok dogru anlaatmissin bende evlendikten sonra kaynvalidem dogum yapti suan kaynim 1.5 yasinda ama benim esim cok seviyor kardesini bazen eve gec geliyor sirf gidip kardesini sevmek icin bazen oyle icim kan aglyrki herki boyle kardesini sevdikce icim daha kotu oluyor cok zor bi durum
En önemlisi 2li test derler
Ki detaylı ultrason bile bir şey yok
Artık hiccc gerek yok
Çoğu doktor 4lu bile yapmıyor
Cok zor geliyor bana bazen boyle bogazm dugumleniyor hic bisey diyemiyorumBilirim bilmem mi esimde yegenini boyle seviyor gormedigi gun arayip sesini duyuyor ve donup bana bizimde boyle tatli bi bebisimiz olsun diyo o oyle dedikce yuregim paramparca oluyo sonra oturup bi ton agliyorum kiskanma degil bizimkisi yasamayan anlamaz
ne bilim ya kafam karıstı ben zaten bebişimi ne olursa olsun doğuracağım o bnim 3 yıl sonra gelen mutluluğum insallah bi sorun çıkmaz
Cnm çok güzel bi konuya deginmissin. Senin düşündüğünü bende düşünüyorum bazen. Hayırsiz evlat mi istersin hayırlı evlat mi? Her dogan çocuklar mükemmel olmuyor. Büyüyüp devlete millete hayırlı insanlarda olabilir büyüyüp katil, tacizci de olabilir. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Biseyi çok çok istemek onu elde etmek için hemen her yola başvurmak iyi değil benim naçizane fikrim. Rabbimden ilk önce hayirlisini iste her zaman. Eğer doktor derse ki sizin cocugunuz olmaz ondan sonra tüp bebek düşünürdüm ben olsam. Rabbim senin için en hayırlısıni boncuk boncuk diziyordur da senin haberin yoktur. Sabır sabır sabır arkadaşım. Sen sagliklisin eşin sağlıklı daha önce hamile de kalmissin bi engel yok bana göre. Herşeyin zamanı var sabret isyan etme sakın rabbim hakkında hayirlisini versin herzamanKızlar hepiniz inançlısınız belli size birşey sormak istiyorum fikriniz nedir ?
Tüp bebek konusunda ben çok kaderci yaklaşıyorum olaya,şöyle eğer o bebek bana yazıldıysa tüp bebek yapmaya gerek yok vakti saati gelmiştir Allah ol der verir diyorum kendiliğinden ama sonra tüp bebekle bebek sahibi olanları düşünüyorum vakti zamanı geldiği için mi yoksa illa tüp bebek vesile olduğu için mi...ama tüp bebekle bebek sahibi olmayıp sonra kendiliğinden hamile kalan var.
Çok karışık anlattım ama aynen kafamda böyle karışık ben yani olacağı varsa olur diyorum olmucaksa tüp bebek yaptırsakta olmaz.
@ankmutsuzZeytin_yesili @banukrc Mucize2107
Olabilir cnm bi de girmediyseler görmemiş te olabilirler ondan etiketle dediydimKuzum dedim ama kimseden ses çıkmadı ben deftere not aldığım isimleri sana özelden atayım isimleri isteyen başka arkadaşlar varsa onlara da özelden atarım belli ki kimse ismini topikte açıktan yazılmasını istemiyor
Icinizi ferah tutun rabbim ol dedim mi olur kızıma 1 sene sonra hamile kalmıştım üstelik adet duzensizligim vardı rabbime çok sukurBenimde 1 yil seni oyle cok ii anliyorum insallah bu imtihani geceriz insalalh hepimiz seviniriz
Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşatsın hamileliğini canım inşallah sağlıkla hayrla yavrunu kucağına aldığın kokusuyla uyuyup uyandığın günleri de görürsün canım inşallahbencede her seyin başı sabır inanç ve moral inanin her ay sıkılmıstım acaba adet görecekmiyim karnım ağrısa adet olcakmısım gibi korkardım kendimi kasardım hep adet olduğum zamnda başlardım ağlamaya benim çocuğum olmayacak diye sonra bir yazı okudum gazetede her sey inanmakla ve moralle baslar die. sonra hamilelikfikrini çıkardım kafamdan kaynanam her gün eşimi arar cocuk var mı tedavi olun diye baskılar yapardı ( ama benim eşim çok anlayışlı bi adamdır ) ki hiç çocuğumuz ne zamn olacak veya bi çocuk reklamı görse ben üzülmeyim diye kanalı değiştirirdi. sonra adet tarıhımı takip etmemeye basladım ve baktım ki adet olmuyorum bir bucuk aydır bi test yaptırdım sonuç : bebiş varrrrrrrr:)))
Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşatsın hamileliğini canım inşallah sağlıkla hayrla yavrunu kucağına aldığın kokusuyla uyuyup uyandığın günleri de görürsün canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?